Francuska danas bira: Marine La Pen ili Macron
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Francuska danas bira: Marine La Pen ili Macron
gospodja baba ponovo u nista
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
"ALBANCI KRIVI ZA PORAZ LE PENOVE" Albanski mediji: Izgubila 260.000 glasova jer hoće KOSOVO DA VRATI SRBIJI
Presheva jone | 07. 05. 2017 - 19:46h
Predsednička kandidatkinja na izborima u Francuskoj, Marin Le Pen izgubila je predsedničku trku zbog izostanka glasova Albanaca koji žive u Francuskoj, tvrdi "Preševa jone".
http://www.blic.rs/vesti/svet/albanci-krivi-za-poraz-le-penove-albanski-mediji-izgubila-260000-glasova-jer-hoce/195twr1
Šipci odma podhebaju Srbe.
Presheva jone | 07. 05. 2017 - 19:46h
Predsednička kandidatkinja na izborima u Francuskoj, Marin Le Pen izgubila je predsedničku trku zbog izostanka glasova Albanaca koji žive u Francuskoj, tvrdi "Preševa jone".
http://www.blic.rs/vesti/svet/albanci-krivi-za-poraz-le-penove-albanski-mediji-izgubila-260000-glasova-jer-hoce/195twr1
Šipci odma podhebaju Srbe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nista ,Francuzi ovito zele neoluberalizam i jos mujaga. Z aci trlaj jos i pomalo uvodi serijet. Narod bira.
Trpppppppaj :) jos!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nista ,Francuzi ovito zele neoluberalizam i jos mujaga. Z aci trlaj jos i pomalo uvodi serijet. Narod bira.
pa ovo ti je posljedica trpanja, pobjeda Marcona
slabo predviđaš i izvodiš krive zaključke
Guest- Guest
Lupetas mijesas uzrok i posljedicu....francuzi su jasno rekli sto hoce...tr-pat...prosto cu uzivati kad zbog svega dalje eskalira na zapadu :)
2015-08-06
sve su dosadašnje vlade bile neoliberalne i za trpačinu....ponudila se Le pen da to zaustavi, narod nije za hoće još :)
No dajmo im još :)
No dajmo im još :)
2015-08-06
glas uhljeba wrote:epikur37 wrote:Nista ,Francuzi ovito zele neoluberalizam i jos mujaga. Z aci trlaj jos i pomalo uvodi serijet. Narod bira.
pa ovo ti je posljedica trpanja, pobjeda Marcona
slabo predviđaš i izvodiš krive zaključke
he he dobar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U potpunosti , doduše ja i jesam navija za ovoga da im se trpačina nastavi al sam navija i za to da ova mu bude za dlaku iza pa da bude napeto a ovo je ipak još daleko od toga.......ništa Le Penn .....zaboravi.debotoijusto wrote:gospodja baba ponovo u nista
2014-04-11
epikur37 wrote:Lupetas mijesas uzrok i posljedicu....francuzi su jasno rekli sto hoce...tr-pat...prosto cu uzivati kad zbog svega dalje eskalira na zapadu :)
onaj tko kontrolira govor, kontrolira i misli naroda
a takvim karakterima poput tebe rješenje je uvijek u destrukciji, zbog urođene sljepoće vjeruješ kako će nešto dobro proizaći iz razaranja, a nemaš ni viziju kako napraviti promjenu
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:epikur37 wrote:Lupetas mijesas uzrok i posljedicu....francuzi su jasno rekli sto hoce...tr-pat...prosto cu uzivati kad zbog svega dalje eskalira na zapadu :)
onaj tko kontrolira govor, kontrolira i misli naroda
a takvim karakterima poput tebe lijek je uvijek u destrukciji, zbog urođene sljepoće vjeruješ kako će nešto dobro proizaći iz razaranja, a nemaš ni viziju kako napraviti promjenu
Sereš bezveze.
Ja sam podržavao Le pen, evo ona je nudila alternativu.
No međutim, narod je opet popušio i/ili želio nastaviti živjeti u pogubnoj liberalnoj iluziji....i izabrao Macrona koji želi nastaviti imigraciju.
Francuzi hoće...neka dobiju još...vrlo je jasno...opcija koja je bila protiv nije prošla...
2015-08-06
Jbga s ovolikom razlikom jedna stvar je jasna : Francuzi nisu u stanju da se odupru politici trpačine.
Ipak ce netko drugi biti taj a ne oni.
Le Penn je završena prica ....to je puno veca razlika od 8%.
Ipak ce netko drugi biti taj a ne oni.
Le Penn je završena prica ....to je puno veca razlika od 8%.
2014-04-11
U ostalom možda su Francuzi u poravu možda će im mujage osigurati ekonomski rast i pridonijeti multikulturalnom globalnom uspjehu.
Ja mislim da neće ali tko sam ja da biram za francuze...oni su svoj put odabrali i nadam se da će im se što učinkovitije implementirati politike koje su podržali :)
Ja mislim da neće ali tko sam ja da biram za francuze...oni su svoj put odabrali i nadam se da će im se što učinkovitije implementirati politike koje su podržali :)
2015-08-06
epikur37 wrote:
No međutim, narod je opet popušio i/ili želio nastaviti živjeti u pogubnoj liberalnoj iluziji....i izabrao Macrona koji želi nastaviti imigraciju.
narod slijedi vrline koje su postavljene kao društvena norma od strane autoriteta...
tko postavlja društvene norme? crkva, papa, mediji...
a ti vjeruješ kako će se masovnom imigracijom nekako promijeniti sustav vrijednosti koji je nametnut odozgo prema gore
glavno da ti znaš čitati ljude...
Guest- Guest
Ja nisam.epikur37 wrote:
Ja sam podržavao Le pen, evo ona je nudila alternativu.
Doduše zanimala me razlika no ova mu ni izbliza nepuše za vratom.
Nula bodova i to ne samo sada nego uvijek.
Niks Francuzi.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
glas uhljeba wrote:epikur37 wrote:
narod slijedi vrline koje su postavljene kao društvena norma od strane autoriteta...
tko postavlja društvene norme? crkva, papa, mediji...
a ti vjeruješ kako će se masovnom imigracijom nekako promijeniti sustav vrijednosti koji je nametnut odozgo prema gore
glavno da ti znaš čitati ljude...
Čitati ljude svakako ali nije u temi..
Jamačno, promjena dolazi odozdo.
Jedino kritična masa odozdo može smijeniti elitu koja rula stvari po jednom obrascu.
Francuzima po svemu sudeći još uvijek nije dogorilo do noktiju i nisu htjeli ulaziti u rizik promjene pa i po cijenu rizika da se nastavi ovako u sve jasnije problematičnom modelu.
Njihova zemlja njihov izbor.
Mislim da su pogriješili jer problem koji potiskuju i odlažu s vremenom će za rješenje samo tražiti radikalnije akcije.
nu pratimo dalje.
Nije mi jasna tvoja pozicija...kako ti vidiš rješenje i promjenu politike?
2015-08-06
Francuzi su glasali za nastavak imigracije, neoliberalne reforme, više Europe-manje Francuske ...općenito za liberalni centar :)
To poštujem i želim da im se te politike implementiraju do kraja.
Mislim da sam fer :)
To poštujem i želim da im se te politike implementiraju do kraja.
Mislim da sam fer :)
2015-08-06
Promjena će se dogoditi odozgora kad sazriju uvjeti. Jasno, može se započeti širenjem novih idejah i vrjednotah kroz pučki pokret, ali konačnu promjenu može donieti se samo s pozicije vlasti. Kršćanstvo je prevladalo tek kad je dobilo političku moć. FN može mienjati stvari samo odozgo, a da bi, barem u današnjem sustavu, to mogal mora širiti se odozdo. Sinergija širenja odozdola i djelovanja odozora doniet će uspjeh.
epikur37 wrote:
kako ti vidiš rješenje i promjenu politike?
korištenjem masovne propagande
Guest- Guest
Regoč wrote:Promjena će se dogoditi odozgora kad sazriju uvjeti. Jasno, može se započeti širenjem novih idejah i vrjednotah kroz pučki pokret, ali konačnu promjenu može donieti se samo s pozicije vlasti. Kršćanstvo je prevladalo tek kad je dobilo političku moć. FN može mienjati stvari samo odozgo, a da bi, barem u današnjem sustavu, to mogal mora širiti se odozdo. Sinergija širenja odozdola i djelovanja odozora doniet će uspjeh.
e a to :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Regoč wrote:Promjena će se dogoditi odozgora kad sazriju uvjeti. Jasno, može se započeti širenjem novih idejah i vrjednotah kroz pučki pokret, ali konačnu promjenu može donieti se samo s pozicije vlasti. Kršćanstvo je prevladalo tek kad je dobilo političku moć. FN može mienjati stvari samo odozgo, a da bi, barem u današnjem sustavu, to mogal mora širiti se odozdo. Sinergija širenja odozdola i djelovanja odozora doniet će uspjeh.
e a to :D
Ne podebljavaj po volji! Sinergija odozdola i odozgora je konačno rješenje, parcijala ne vodi uspjehu.
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDP danas bira novog predsjednika
» Vuchic i Macron danas, ( serija )razgovarali....
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Korona ne bira... Pokosilo mladog Japanca
» Vuchic i Macron danas, ( serija )razgovarali....
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Korona ne bira... Pokosilo mladog Japanca
Page 4 of 8