Vuchic i Macron danas, ( serija )razgovarali....
Page 1 of 1
Vuchic i Macron danas, ( serija )razgovarali....
https://www.alo.rs/vesti/politika/604188/aleksandar-Suljo-emanuel-makron-eu-ukrajina-francuska-srbija/vest
2020-04-21
Re: Vuchic i Macron danas, ( serija )razgovarali....
nije bitno da srbija bude prva i jedina.
bitno je da budemo u prvom narednom.
prosirenju
prosirenju
2020-04-21
pizzon wrote:nije bitno da srbija bude prva i jedina.
prosirenju
Ucete u EU ali u panjeviima sto i nije loshe za vas jer onaj koji vjeruje ''u se i u svoje kljuse'' prije dodje do cilja nego onaj koji misli dobiti neshto dzabaleswku.Kazem ja da si ti mentalni Hrvat zato te i simpatiziraju ovi banderasi.Zato nadji neku (Mortal) ozeni je i rijeshio si svoj problem .Samo prije toga se morash pokatolichit shto tebi nece predstavljati neku poteshkocu.a ako ti je neka utjeha vecina njih je pokatolichena pa onda zajedno lajte na mjesec.Na izborima ce opet pobijediti Vuchko a on bash dobro zajebava Eu uvjeravajuci da ih da to zeli.Najbolji politichki vic koji sam chuo kao i ono da je doveden zbog toga da prizna Kosovo.Jeben igrach prepisao strategiju od Latina.Jedno misli,drugo govori a trece radi.
mentalitet wrote:pizzon wrote:nije bitno da srbija bude prva i jedina.
prosirenju
Ucete u EU ali u panjeviima sto i nije loshe za vas jer onaj koji vjeruje ''u se i u svoje kljuse'' prije dodje do cilja nego onaj koji misli dobiti neshto dzabaleswku.Kazem ja da si ti mentalni Hrvat zato te i simpatiziraju ovi banderasi.Zato nadji neku (Mortal) ozeni je i rijeshio si svoj problem .Samo prije toga se morash pokatolichit shto tebi nece predstavljati neku poteshkocu.a ako ti je neka utjeha vecina njih je pokatolichena pa onda zajedno lajte na mjesec.Na izborima ce opet pobijediti Vuchko a on bash dobro zajebava Eu uvjeravajuci da ih da to zeli.Najbolji politichki vic koji sam chuo kao i ono da je doveden zbog toga da prizna Kosovo.Jeben igrach prepisao strategiju od Latina.Jedno misli,drugo govori a trece radi.
za razliku od vas informbirovaca
ja postujem nase
duhovne, pravoslavne,
vizantijske korene.
velika je razlika izmedju
tebe i mene.
mozes da mi napises
da sam budala, ali da
napustim moje duhovne
korene, ni slucajno.
pa srbi iz " regije " su nam
pokazali kako se ruse crkve.
oni su nam utrli put
u novu realnost.
sad brinu o nasim
crkvama, na kosmetu itd.
ne verujem u vasu ljubav
prema srbiji, tacka.
vama srbija sluzi kao
platforma za realizaciju vasih
fatamorgana.
2020-04-21
inace, da sam sa katolkinjom,
ne bih trazio da se odrekne svoje
crkve, kao sto se ni ja ne bih svoje.
ne bih trazio da se odrekne svoje
crkve, kao sto se ni ja ne bih svoje.
2020-04-21
da, za mene carigradska patrijarsija
nije nato patrijarsija.
oni su srbe hristijanizovali.
a ne tamo neki koji bi da ih
potisnu, a isti ne bi ni postojali
kao hriscani da nije te car. patrijarsije.
nije nato patrijarsija.
oni su srbe hristijanizovali.
a ne tamo neki koji bi da ih
potisnu, a isti ne bi ni postojali
kao hriscani da nije te car. patrijarsije.
2020-04-21
Ti si jarane beznazden sluchaj.aaJebiga isprichavam se , nishta osobno nemam protiv tebe ali brate ili si zelen ili si glup ko kuurac?
Koliko imash godina?Pitam te jer mislim i znam iz iskustva da zreo chovjek tako ne moze razmishljati.
Koliko imash godina?Pitam te jer mislim i znam iz iskustva da zreo chovjek tako ne moze razmishljati.
znam,
vi ste zreli i pametni.
pa ste sve ono sto su
stvorili nasi dedovi sjebali.
mi smo budale ciji su dedovi
obezbedili medj.priznanje
za nase ustanke, stvorili
knezevinu, kraljevinu,
i kr.yugu.
bili smo jedini saveznici saveznika,
uz grcku, sa balkana, danas smo
neki drugi narod, jako podeljen.
uspeli ste, svaka cast, i nas
da zavadite.
vi ste zreli i pametni.
pa ste sve ono sto su
knezevinu, kraljevinu,
i kr.yugu.
da zavadite.
2020-04-21
bogami pizzon moram priznati da si bio svo ovo vrijeme u pravu...cak si tvrdio a drugi su ti se rugali,prijetili omcom kad si govorio da su rusi tigar od papira prvi veci problem i zajeb..a da ce srbija zbog toga ispastati..moram priznati ni ja nisam bas puno vjerovao ali eto priznajem da sam pogrijesio..velik se pokazes kad priznas da je netko u necem bio u pravupizzon wrote:znam,
vi ste zreli i pametni.
pa ste sve ono sto su
knezevinu, kraljevinu,
i kr.yugu.
da zavadite.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
suljo je skontao da mu je sad rusija prevelik rizik..pokusava se izvuci na sve nacine ali da ostavi bar malo prostora prema rusiji da ne ispadne bas takva pizda prema rusima..e sad picousti ima srecu(dokle) da rusi pate od tog bratstva..i tu ne drze figu iza ledja kao srbadija..putin i sad pokusava ostaviti srbiju na svojoj strani glupavim pricama kako su za raspad jugoslavije krivi ameri,njemci,hrvati,albanci..ali ni to ne pomaze..suljo je odlucio u konacnici zbrisati od rusije i putina..tipicno za srbiju kad saveznik pa i "brat" se utapa napustaju brod i prikljucuju se torpiljerima..koliko ce se sulji ta izdaja putina i rusije isplatiti ostaje za vidjeti..i hoce li njegova glava na ramenu ostati..ak ju ne skine putin ili ovi domaci...dacic se vec nudi za skidanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
srbija se drži rusije jer im oni omogućavaju da rade sranja i jasno pokazuju da to i dalje namjeravaju. Da je drugačije i da se srbija odrekne svih tih pizdarija oko srpskog svijeta, izvoza nereda u crnu oru i u bih, huškanju srba u rh... svađe sa svima i sa svakim prihvatila bi zapadne normative i ubrzo ušla u procese integracije.vuksadinare wrote:suljo je skontao da mu je sad rusija prevelik rizik..pokusava se izvuci na sve nacine ali da ostavi bar malo prostora prema rusiji da ne ispadne bas takva pizda prema rusima..e sad picousti ima srecu(dokle) da rusi pate od tog bratstva..i tu ne drze figu iza ledja kao srbadija..putin i sad pokusava ostaviti srbiju na svojoj strani glupavim pricama kako su za raspad jugoslavije krivi ameri,njemci,hrvati,albanci..ali ni to ne pomaze..suljo je odlucio u konacnici zbrisati od rusije i putina..tipicno za srbiju kad saveznik pa i "brat" se utapa napustaju brod i prikljucuju se torpiljerima..koliko ce se sulji ta izdaja putina i rusije isplatiti ostaje za vidjeti..i hoce li njegova glava na ramenu ostati..ak ju ne skine putin ili ovi domaci...dacic se vec nudi za skidanje..
Similar topics
» Francuska danas bira: Marine La Pen ili Macron
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Lavrov i Ero razgovarali o Krimu
» Putin i Tachi razgovarali u Parizu
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Lavrov i Ero razgovarali o Krimu
» Putin i Tachi razgovarali u Parizu
Page 1 of 1