HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
veber wrote:a, zalažeš se za neplaćanje poreza, izbjegavanje vojne obaveze i sl.
sad izmisljas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
ne, pa stalno pljuješ po hrvatskoj.
2014-12-30
veber wrote:ne, pa stalno pljuješ po hrvatskoj.
zamijenio si me s @regocem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
teškodebotoijusto wrote:veber wrote:ne, pa stalno pljuješ po hrvatskoj.
zamijenio si me s @regocem
2014-12-30
debotoijusto wrote:dobro je hasan ovo odigrao , dostojan protivnik
Koristi svoju novonastalu moć zbog preslagivanja i stvaranja vrlo tanke većine u Saboru, ali ako Plenković uspije pridobiti još nekog zastupnika iz redova sadašnje oporbe, a kod nas je to uvijek moguće, Hasanbegović bi se mogao naći na tankom ledu.
Ovo bi mu lako moglo proći, no, na njegovom mjestu ja ipak ne bih vukao vraga za rep.
Guest- Guest
kaja wrote:mislim naslov -izdao haso hdz! a tip zajedno s ovo dvoje uredno diže ruku kako anemični dirigira.
pa vrijeđaju mi inteligenciju naslovom
To je samo index.
Guest- Guest
Hdz je bezperspeltivan za hasanceta i pravasku struju.....moze samo birati trenutak kad ce izlazak iz stranke najvise kalitalizirati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
do ti nije mali gubitak za hdz...kako god neki mislili...hasance i esihica itekako mogu odvuci poprilican broj glasova...a vidis u saboru koliko znaci svaki zastupnicki mandat...vjerojatno odlazi prgomet ako plenki ne iskljuci hasana...gdje god okrenes plenki i hdz u qurtzu...i zato je plenki ovdje po zadatku brisela i to vise na pravaca i to je sada ocitoepikur37 wrote:Hdz je bezperspeltivan za hasanceta i pravasku struju.....moze samo birati trenutak kad ce izlazak iz stranke najvise kalitalizirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Inace , niti Bruna niti HASSE izvan hdzeja NE PREŽIVLJAVAJU
CIAO BUDALE
MOKRI snovi profesorice marksizma i sličnih gluposti koja više ne VLAŽI - MATURE BLACKOUT !
Guest- Guest
Eto tu sve piše.Izbacit će Hasana na svoje veliko zadovoljstvo i olakšanje ali će i dalje pokušati dobijati njegovu ruku i to naziva neka buduća suradnja.Plenki majstore.
vili40-
2015-08-02
danas procitao da jedan poznati politicki prorok koji rijetko fulava dao je plenkiju do 40 dana da ce dati ostavku na celno mjesto hdza i vlade...sudeci po njegovim reakcijama i dogadjajima ne bi bilo nista cudno
2015-09-08
HDZ će izbaciti Hasanbegovića jer to po Statutu mora napraviti, ali budući da Hase trenutno ima 'gornju ruku' nad Plenkovićem, Plenki je mislio, mislio i uredno smislio kako istovremeno bar prividno ostati *eben i pošten i ostaviti dojam da je sve pod kontrolom, pa je nagovijestio suradnju.. iako je jasno tko je u ovoj situaciji 'pravi alfa' i čija je riječ zadnja i presudna
nije mi jasno kako Plenki misli zadržati kontrolu nad strankom, njezinim brojnim priljepcima i daljnjim događajima, no ako je suditi po ovome - teško, jer je u jako lošem i inferiornom položaju.. sad mora svakom sve obećati do lokalnih izbora, a nakon njih će se ubrzo sve raspasti jer neće moći ispuniti obećanja
nije mi jasno kako Plenki misli zadržati kontrolu nad strankom, njezinim brojnim priljepcima i daljnjim događajima, no ako je suditi po ovome - teško, jer je u jako lošem i inferiornom položaju.. sad mora svakom sve obećati do lokalnih izbora, a nakon njih će se ubrzo sve raspasti jer neće moći ispuniti obećanja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
znam da ne bi, da ti hdz stavi kantu na glavu ti bi hodao s njom na glavii govorio da te štite od ozonskih rupa i komunistaslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:dobro je hasan ovo odigrao , dostojan protivnik
Koristi svoju novonastalu moć zbog preslagivanja i stvaranja vrlo tanke većine u Saboru, ali ako Plenković uspije pridobiti još nekog zastupnika iz redova sadašnje oporbe, a kod nas je to uvijek moguće, Hasanbegović bi se mogao naći na tankom ledu.
Ovo bi mu lako moglo proći, no, na njegovom mjestu ja ipak ne bih vukao vraga za rep.
doduše ne bi ovaj spomenuti, folira se samo..
Last edited by kaja on 7/5/2017, 17:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hasan bi se pokakio da sad suradjuje sa plenkijem...osobno ja sam mislio da je plenki bar nekakav kapacitet..kojeg samo tako ne mozes procitati..a on na koncu konca obicni kruti cinovnik i streber koji je pozelio biti politicki blefer..no blef i imaginacija se ne mogu nauciti
2015-09-08
hasan se pokakio kad je digao ručicu , sad može mahnuti i odtorpedirati u ropotarnicu povijestivuksadinare wrote:hasan bi se pokakio da sad suradjuje sa plenkijem...osobno ja sam mislio da je plenki bar nekakav kapacitet..kojeg samo tako ne mozes procitati..a on na koncu konca obicni kruti cinovnik i streber koji je pozelio biti politicki blefer..no blef i imaginacija se ne mogu nauciti
ovi par od 80 godina što mu plješću su nebitni, pošandrcali su i tako..
a plenki, nije on čak ni blefer nego ono što je zoki rekao, zlatna mladež komunizma koji je bio elita
- ne sviđa mi pohanac..i baci ga od zid..mama daj škampe
tako se riješio i ministara
- ne slušaju me, mama..ovaj tajnica napišite im otkaz
bez razmišljanja, nepromišljeno, razmaženo, ishitreno
Last edited by kaja on 7/5/2017, 18:18; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
on uopće nije razmišljao, jer da je ne bi sad bio ofurena kokoš, glava todorića, obraz sauche i dah pupija koji neće izdržati do jeseni a viču za njim lopove
i sad ne blefira, on je uvređeni mali perica kome nisu dali ispričnicu iz škole a mama je vojna lekarka. uvrijeđenost demonstrira ignoriranjem svega..
i sad ne blefira, on je uvređeni mali perica kome nisu dali ispričnicu iz škole a mama je vojna lekarka. uvrijeđenost demonstrira ignoriranjem svega..
2015-08-15
...i zove 'tate' u brisel..'tata ja bi se vratio'kaja wrote:on uopće nije razmišljao, jer da je ne bi sad bio ofurena kokoš, glava todorića, obraz sauche i dah pupija koji neće izdržati do jeseni a viču za njim lopove
2015-09-08
da. pa bleferi su namazani i imaju cilj. ovaj je mali komunistički elitistički dete kreten i cilj mu je jedino da ga gađaju paradajzom na ulici a to nije nikom cilj a njemu će se desiti.vuksadinare wrote:...i zove 'tate' u brisel..'tata ja bi se vratio'kaja wrote:on uopće nije razmišljao, jer da je ne bi sad bio ofurena kokoš, glava todorića, obraz sauche i dah pupija koji neće izdržati do jeseni a viču za njim lopove
- nisu me slušali ...napišite im otkaz....
Last edited by kaja on 7/5/2017, 18:27; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaja wrote:smiješno i bespredmetno , ona se jeftino prodala i ne može više osvojiti ni vlast u kućnom savjetu zgrade sa 5 stanova. a ne u zagrebu.
digli su ručicu kako je anemični rekao a general je zbrisao.
Glasovala je protiv Marićeva opoziva, time je iskazala protivljenje SDP-u, što je logično.
veber wrote:kajo, a što tebe sada taj hadezej toliko pere?kaja wrote:daj ne serite više sa brunom, zlatkom i đeneralom...
oni su "protiv" ali uredno dignu ručicu za hdz , dobro nekad i pobjegnu ...ali ako je baš bitno svi su na mjestu i glasaju kako anemični želi
Novi joj je dečko Srbin, a još nije shvatila da su u koaliciji.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Saznali smo kako se zove nova stranka Brune Esih
» Hasanbegović i Esih podnijeli amandman na proračun
» Esih i Hasanbegović uzeli legimitet Plenkoviću na desnom spektru
» Marko Ljubić: Hasanbegović i Esih pred presudnim izazovima
» Saznali smo kako se zove nova stranka Brune Esih
» Hasanbegović i Esih podnijeli amandman na proračun
» Esih i Hasanbegović uzeli legimitet Plenkoviću na desnom spektru
» Marko Ljubić: Hasanbegović i Esih pred presudnim izazovima
Page 4 of 6