HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
kaja wrote:nije vrag da sumnjate da će nanizati još uspjeha kako vrijeme odmiče?slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:HDZ može profitirati samo na skorih izborih, svako razvlačenje može okrenuti trendove.
Da, u tom smislu za njih postoji popriličan rizik.
Re: HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"
kaja wrote:moš mislit kak je mislil za koga glasovati
dugo se nećkao između hdz i adz ...:)
Njegov izbor, njegova odgovornost, njegov problem.
Guest- Guest
Sumnjas u moje pravaštvo?kaja wrote:moš mislit kak je mislil za koga glasovatislidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ne, općenito sam mislil za koga glasovati.
Ne volim dijeliti okolo osobne savjete, iz više razloga. Tome me je naučilo i stanovito negativno osobno iskustvo.
Ja doduše ne spadam u one poput red wolfea koji kakti samo promatraju (a i to je pokupio od Patricka Janea iz Mentalista), ja nastojim analizirati, iznositi predviđanja, ali i ostaviti slobodu svakome da odabere po vlastitim osobnim preferencijama.
Poslusno su podigli rukice i on i ona kad je trebalo. :)
Guest- Guest
Regoč wrote:Sumnjas u moje pravaštvo?kaja wrote:moš mislit kak je mislil za koga glasovatislidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ne, općenito sam mislil za koga glasovati.
Ne volim dijeliti okolo osobne savjete, iz više razloga. Tome me je naučilo i stanovito negativno osobno iskustvo.
Ja doduše ne spadam u one poput red wolfea koji kakti samo promatraju (a i to je pokupio od Patricka Janea iz Mentalista), ja nastojim analizirati, iznositi predviđanja, ali i ostaviti slobodu svakome da odabere po vlastitim osobnim preferencijama.
aha ipak si pravaš :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne u pogrdnom smislu kako ti rabis tu riječ.
Bruna nije za Gogija.MaximusDecimusMiridije wrote:Poslusno su podigli rukice i on i ona kad je trebalo. :)
Bruna malo mlatara rukicama zajedno s ovim sretnikom....testiraju da vide dali je moguca nekakva samostalna politicka buducnost van okvira HDZ-a. U pravom trenutku ce "zdrav razum" prevladati i vratit ce se u okrilje centralne stranke :)
Guest- Guest
Guest wrote:Bruna malo mlatara rukicama zajedno s ovim sretnikom....testiraju da vide dali je moguca nekakva samostalna politicka buducnost van okvira HDZ-a. U pravom trenutku ce "zdrav razum" prevladati i vratit ce se u okrilje centralne stranke :)
Toliko o uspješnosti Maximusovih političkih predviđanja.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Saznali smo kako se zove nova stranka Brune Esih
» Hasanbegović i Esih podnijeli amandman na proračun
» Esih i Hasanbegović uzeli legimitet Plenkoviću na desnom spektru
» Marko Ljubić: Hasanbegović i Esih pred presudnim izazovima
» Saznali smo kako se zove nova stranka Brune Esih
» Hasanbegović i Esih podnijeli amandman na proračun
» Esih i Hasanbegović uzeli legimitet Plenkoviću na desnom spektru
» Marko Ljubić: Hasanbegović i Esih pred presudnim izazovima
Page 6 of 6