Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 30 of 31
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Doppelgänger wrote:Znam da je to tvoja omiljena troll metoda, ali ne reži mi i ne cjepkaj citate.Doppelgänger wrote:Ti impliciralo da je sunce prejako. Otkud ti znalo kakvo je vrijeme u mjestu/državi iz koje pišem? Uzgred, padala je kiša.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Očito su tvoje deluzije prejake.slidingdoorsoperator wrote:
Očito je sunce za tebe danas malo prejako. :)
Baš si teretna/teretan danas.
Malo si se smantalo u citiranju pa odgovaraš samo sebi. :D
Guest- Guest
da nitko ne ide ne bi ni radili.Boobah the owl wrote:veber wrote:pa ne idi u šoping nedjeljom.Boobah the owl wrote:
kao da si otišao na gastroskopiju a ne kupit one Clever proizvode..
meni se ne sviđa što rade do 22h ovdje, a Lidl nedjeljom i do 16h ovdje ;_;
ja ga max izbjegavam, da i drugi to rade ne bi im se isplatilo raditi nedjeljom.
naravno da ne idem, ali to i ne mijenja na nj politici..
2014-12-30
nama su napravili tramvaj u sarajevuBoobah the owl wrote:
austrijani su krali,
ali su i nama nešto
kao sagradili..
i onaj dio od marin dvora do bascarsije
2014-04-19
bili mala i ja u mcshitu nedavno, ujutro, i mala naručila hambi i veli frajer ne mogu vam servirat prije 10:31.maggie13 wrote:a, svasta..:-/Brain32 wrote:Ima tih gluposti kod nas koliko hoćeš. Nedavno staroj kupujem bon, uđem u T-COM u City-u nema pasa unutra, dođem do lika i lik mi veli da me ne može poslužiti ako ne uzmem broj na redomatu...maggie13 wrote:da, i meni..bude nekako mucno.Brain32 wrote:
OK je Billa ali mi je bilo glupo kad me napaćena cura na blagajni svaki put pita: "jel bilo sve u redu?" Idu mi naqrac te korporativne idiotarije...
Namecu im glupa pravila, kao tako ih bolje kontroliraju.
uprava vidi direktno narudžbu preko blagajne.
2014-12-30
sve su to izopacenosti..vise se ni ne pretvaraju da im je direktni korisnik vazan..veber wrote:bili mala i ja u mcshitu nedavno, ujutro, i mala naručila hambi i veli frajer ne mogu vam servirat prije 10:31.maggie13 wrote:a, svasta..:-/Brain32 wrote:Ima tih gluposti kod nas koliko hoćeš. Nedavno staroj kupujem bon, uđem u T-COM u City-u nema pasa unutra, dođem do lika i lik mi veli da me ne može poslužiti ako ne uzmem broj na redomatu...maggie13 wrote:da, i meni..bude nekako mucno.Brain32 wrote:
OK je Billa ali mi je bilo glupo kad me napaćena cura na blagajni svaki put pita: "jel bilo sve u redu?" Idu mi naqrac te korporativne idiotarije...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ti to činiš puno češće. Citiraš sam sebe i/ili se razgovaraš sam sa sobom. Zašto ne bih i ja? Retoričko pitanje, ne traži odgovora. Hint, otkači trolle.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Znam da je to tvoja omiljena troll metoda, ali ne reži mi i ne cjepkaj citate.Doppelgänger wrote:Ti impliciralo da je sunce prejako. Otkud ti znalo kakvo je vrijeme u mjestu/državi iz koje pišem? Uzgred, padala je kiša.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:
Očito su tvoje deluzije prejake.
Baš si teretna/teretan danas.
Malo si se smantalo u citiranju pa odgovaraš samo sebi. :D Ti to činiš puno češće. Citiraš sam sebe i/ili se razgovaraš sam sa sobom. :D
Guest- Guest
Eva_ wrote:Da, gdje je zapelo sa šatorom? Ja sam voljna dati prilog.
Šatori,kolica i to sve se iznosi isključivo kad HDZ nije na vlasti. Nepravde koje dušu gase su striktno vezane uz trenutnu garnituru vlasti. Pametni ljudi, vidili ako je mogao Mirkec Čondić svojevremeno.....pa zašto nebi...
Guest- Guest
nisu zaposlenici krivi.maggie13 wrote:sve su to izopacenosti..vise se ni ne pretvaraju da im je direktni korisnik vazan..veber wrote:bili mala i ja u mcshitu nedavno, ujutro, i mala naručila hambi i veli frajer ne mogu vam servirat prije 10:31.maggie13 wrote:a, svasta..:-/Brain32 wrote:Ima tih gluposti kod nas koliko hoćeš. Nedavno staroj kupujem bon, uđem u T-COM u City-u nema pasa unutra, dođem do lika i lik mi veli da me ne može poslužiti ako ne uzmem broj na redomatu...maggie13 wrote:
da, i meni..bude nekako mucno.
mislim jebote nemreš dati hambi u 10:28 nego moramo čekat 10:30
2014-12-30
I za Evu Srbin koji se voli zvati Hrvatom aludira da je Nemanja iz Srbije. Neka to dokaže ili neka se prestanu primjenjivati dvostruki kriteriji temeljem kojih svaka budaletina može tvrditi što joj padne na pamet.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva_ wrote:Da, gdje je zapelo sa šatorom? Ja sam voljna dati prilog.
Šatori,kolica i to sve se iznosi isključivo kad HDZ nije na vlasti. Nepravde koje dušu gase su striktno vezane uz trenutnu garnituru vlasti. Pametni ljudi, vidili ako je mogao Mirkec Čondić svojevremeno.....pa zašto nebi...
Guest- Guest
naravno da nisuveber wrote:nisu zaposlenici krivi.maggie13 wrote:sve su to izopacenosti..vise se ni ne pretvaraju da im je direktni korisnik vazan..veber wrote:bili mala i ja u mcshitu nedavno, ujutro, i mala naručila hambi i veli frajer ne mogu vam servirat prije 10:31.maggie13 wrote:a, svasta..:-/Brain32 wrote:
Ima tih gluposti kod nas koliko hoćeš. Nedavno staroj kupujem bon, uđem u T-COM u City-u nema pasa unutra, dođem do lika i lik mi veli da me ne može poslužiti ako ne uzmem broj na redomatu...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
naravno da nisu.maggie13 wrote:naravno da nisuveber wrote:nisu zaposlenici krivi.maggie13 wrote:sve su to izopacenosti..vise se ni ne pretvaraju da im je direktni korisnik vazan..veber wrote:bili mala i ja u mcshitu nedavno, ujutro, i mala naručila hambi i veli frajer ne mogu vam servirat prije 10:31.maggie13 wrote:
a, svasta..:-/
ali gazde jesu.
2014-12-30
Ne ja sam bio na povijesti i okultnom, za tebe moraju otvoriti temu pudli i privatni podaci pa da tamo drukeraš i palacašNoor wrote:eo, asila će garant, taj pršti od znanja i pametislidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:treba neku temu zavrtit pa mozda se nakupeslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:seki nema te na znanosti
Ma nema nikog na Znanosti. Nije to više ona ekipa sa starog foruma.
S kim ćemo raspravljati ako i zavrtimo?
Takve teme brzo zgasnu, znam to i po starom forumu.
Kermit-
2014-04-17
Doppelgänger wrote:Ti to činiš puno češće. Citiraš sam sebe i/ili se razgovaraš sam sa sobom. Zašto ne bih i ja? Retoričko pitanje, ne traži odgovora. Hint, otkači trolle.slidingdoorsoperator wrote:
Malo si se smantalo u citiranju pa odgovaraš samo sebi. :D Ti to činiš puno češće. Citiraš sam sebe i/ili se razgovaraš sam sa sobom. :D
Opet se malo smantalo pa stavilo svoje riječi u moj citat. :D
A koliko ja vidim, ne pratim ja tebe ovdje nego ti mene. :)
Guest- Guest
asilovski wrote:Ne ja sam bio na povijesti i okultnom
Kakvom okultnom? Valjda na Mistici, na net.hr-u nije postojao forum Okultno. Ne sjećam se da sam te vidio na Kultnima, a tamo sam bio dosta često.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:I za Evu Srbin koji se voli zvati Hrvatom aludira da je Nemanja iz Srbije.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva_ wrote:Da, gdje je zapelo sa šatorom? Ja sam voljna dati prilog.
To je bila zajebancija. :)
Inače te stvarno ne ide danas, ali dobro da je barem pala ta kiša. :)
Guest- Guest
Trollaj za promjenu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:I za Evu Srbin koji se voli zvati Hrvatom aludira da je Nemanja iz Srbije.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva_ wrote:Da, gdje je zapelo sa šatorom? Ja sam voljna dati prilog.
To je bila zajebancija. :)
Inače te stvarno ne ide danas, ali dobro da je barem pala ta kiša. :)
Guest- Guest
bome, tu si i ostaoasilovski wrote:Ne ja sam bio na povijesti i okultnom, za tebe moraju otvoriti temu pudli i privatni podaci pa da tamo drukeraš i palacašNoor wrote:eo, asila će garant, taj pršti od znanja i pametislidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:treba neku temu zavrtit pa mozda se nakupeslidingdoorsoperator wrote:
Ma nema nikog na Znanosti. Nije to više ona ekipa sa starog foruma.
S kim ćemo raspravljati ako i zavrtimo?
Takve teme brzo zgasnu, znam to i po starom forumu.
još bi ti pasala temica Kristalna kugla vidovitog Asile, pa da imaš o čemu pisati
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Noor wrote:bome, tu si i ostaoasilovski wrote:Ne ja sam bio na povijesti i okultnom
Ako govori o Mistici to je valjda bio najgluplji podforum na cijelom nethaer forumu. Ako ne računam nogomet i slične podforume, naravno.
Guest- Guest
Noor wrote:još bi ti pasala temica Kristalna kugla vidovitog Asile, pa da imaš o čemu pisati
Brzo bi izgubio publiku s obzirom na katastrofalno loša predviđanja.
Guest- Guest
a vidim i tu na VIPu se otvaraju satanističke teme..hehe, ne ide bez togaslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:bome, tu si i ostaoasilovski wrote:Ne ja sam bio na povijesti i okultnom
Ako govori o Mistici to je valjda bio najgluplji podforum na cijelom nethaer forumu. Ako ne računam nogomet i slične podforume, naravno.
kulga je u aktovki, nek se nađe
Guest- Guest
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 30 of 31