ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer' - Page 2 Empty Re: Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'

Post by Guest Fri 5 May - 7:09

asilovski wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Mali saucha zna da hadeze drži pravosuđe i da su mu oni ovi namjestili od početka, ali ovi će ga udavaiti prvom prilikom, osim toga ako se raspusti sabor on nema apsolutno nikakve šanse da uđe bilo gdje...dobro on je i izdajica tu nema nikakve dileme potpuno bekskaraterni DNK otpad koji bi dobro došao hadezeu npr.
je, namjestili su mu zato da ga jučer mogu ucijeniti, HDZ vidoviti Milan, hehe
heheh inače je normalno da premijer ima presicu sa glavnim DORH-om u vezi k.d. člana opozicije, majkomila nurka i ti prešla u ravnogorce kod trea i marcelijusa?
nisam nigdje bila, a još manje prešla, pa pogledaj da sam navodila 3 scenarija za koja mislim da su moguća...ja ama baš ništa ne tvrdim, pričamo samo, jel :)
no dobro, svjedoci smo da je sve moguće..baš čitam SDP grupe..kao, imaju neka konkretna saznanja da je mali bio izložen strahovitom pritisku i nemoralnoj ponudi, pa čekam da procuri dalje ili su samo nagađanja :)
uglavnom noorka raskidam zaruke hehehe
a gle ga, ja se trudim, a ti tako, ma pusti ti to :P ako je to sve što mi imaš za odgovoriti , hehehe

Guest
Guest

Back to top Go down

Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer' - Page 2 Empty Re: Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'

Post by kic Fri 5 May - 7:11

nema tu nikakvog namještanja, prije ili kasnije upadneš u neko sranje ili aferu lijepim rječnikom rečeno, i onda to dorh drži u ladici, ili na vitrini, ili aktivira, jel, na nj si dobroj volji..

a tko je dobar s dorhom vidi se..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 5 May - 7:21

asilovski wrote:
marcellus wrote:mali bero ne bi bio u stanju postat premijer ni da HDZ izvrši kolektivno samoubojstvo
Dobro mali Bero je beban kome treba posao računovođe u krapinskoj čistoći, ali vi ste sa četnicima alo bre hehehe da ne govorim Njonjo od svih vi uzeli najgoru zlicu i sjecikesu

to će se tek vidjeti ima li plenki većinu za takvu vladu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit Fri 5 May - 7:23

Boobah the owl wrote:
nema tu nikakvog namještanja, prije ili kasnije upadneš u neko sranje ili aferu lijepim rječnikom rečeno, i onda to dorh drži u ladici, ili na vitrini, ili aktivira, jel, na nj si dobroj volji..

a tko je dobar s dorhom vidi se..
Pa dorh ima vrdolajak u šaci zato i ovaj liže plenkiju muda, pupi je udbaški igrač koji sebi kupi pare, marić je todina akvizicija koja previše zna, a Njonjo je govnojed koji bi virio iz svakog šupka samo da je na vlasti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 5 May - 8:24

Kako često citiram Njegoša(na užas kolege Vebera),to ću učiniti i danas ,prikladnim stihom iz Gorskog vijenca;

Strah životu,kalja obraz često.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 5 May - 8:30

asilovski wrote:
marcellus wrote:mali bero ne bi bio u stanju postat premijer ni da HDZ izvrši kolektivno samoubojstvo
Dobro mali Bero je beban kome treba posao računovođe u krapinskoj čistoći, ali vi ste sa četnicima alo bre hehehe da ne govorim Njonjo od svih vi uzeli najgoru zlicu i sjecikesu

Asila razmaši se i ne posustaj... ma koji god epitet upotrijebio u vrijeđanju i ironiziranju, ne možeš ni približno opisati svijest prosječnog..khm...domoljuba...B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics