Beri su dani odbrojani,na čelo SDP-a stiže žena?!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Beri su dani odbrojani,na čelo SDP-a stiže žena?!
RayMabus wrote:Prije ste bili : životinje.
I možda vi kao duše imate slobodnu volju jer je Bog tako odlucio al tijela neupadaju u tu šemu.
Klasa optimist, a?
Bili i ostali.
Ovu šemu sa tijelom i dušom samo obrni za 180 stupnjeva pa ćeš možda i doći negdje.
Guest- Guest
Ja imam 38 godina ....kad sam imao 22 citao sam knjige na stranim jezicima ....95% tih knjiga sam ritualno spalio poslije.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Prije ste bili : životinje.
I možda vi kao duše imate slobodnu volju jer je Bog tako odlucio al tijela neupadaju u tu šemu.
Klasa optimist, a?
Bili i ostali.
Ovu šemu sa tijelom i dušom samo obrni za 180 stupnjeva pa ćeš možda i doći negdje.
Jedna od tih knjiga se bavi ovim odnosom , ima oko 300 strana.
TIJELO JE NJEGOVO VLASNIŠTVO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sabina bi bila liepa predsjednica. No, ideologijski je nakaradna, a i nesposobna je, loš izbor za SDP.
Anima ili duša ...animirati ...pokrenuti .....vi imate sloobodnu volju ...zašto se kaže tijela su samo vozila za duše ? Pa zato šta se inkarnirate itd itd itd.
No ako ste vi sjeli u neki auto i vozite ga jel to znaci da je u papirima vaše vlasništvo ?
NJEGOVO JE.
No ako ste vi sjeli u neki auto i vozite ga jel to znaci da je u papirima vaše vlasništvo ?
NJEGOVO JE.
2014-04-11
Evo vama malo prakticne nastave , da mi nefilozofiramo previše :
Spašene tri tisuće izbjeglica iz Sredozemnog mora
Spašene tri tisuće izbjeglica iz Sredozemnog mora
2014-04-11
Žena na celo SDP je i onako ocajnicki pokušaj da se spasi šta se spasit da ...matrijah je krahirao , njihova ideološka platforma je krahirala.
Žene imaju jedan mehanizam unutra za samoodrživost rase , sad kad krahira natalitet taj mehanizam ce se pocet paliti.
Mislim da je Markićka na boljem putu da preuzme vodstvo u tom novom ženskom svijetu.
Žene imaju jedan mehanizam unutra za samoodrživost rase , sad kad krahira natalitet taj mehanizam ce se pocet paliti.
Mislim da je Markićka na boljem putu da preuzme vodstvo u tom novom ženskom svijetu.
2014-04-11
RayMabus wrote:krahira natalitet
U tom ste se ti i Sabina našli na istoj liniji.
Ja sam sinoc prvi put vidio tu Sabinu na slikama , uopce me nezanima ....SDP pokušava pridobit žensko biracko tijelo sad kad su im partizani i udbaši poceli masovno izumirat.Regoč wrote:RayMabus wrote:krahira natalitetU tom ste se ti i Sabina našli na istoj liniji.
To je ok pokušaj jer i onako nemaju šta izgubit......no uzaludan.
2014-04-11
Moj favorit je Željka Markić.
Našao sam cak i pjesmu za nju , tko mi se svidi ima i pjesmu.
Našao sam cak i pjesmu za nju , tko mi se svidi ima i pjesmu.
2014-04-11
Članica je Organizacijskoga odbora građanske inicijative U ime obitelji, koja je prikupila i predala Hrvatskom saboru 749.316 potpisa za raspisivanje referenduma o braku.
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljka_Marki%C4%87
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljka_Marki%C4%87
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Kraj: Nemačkoj odbrojani dani"
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Kako je Beljak stisnuo srednjaka SDP-u i Beri
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Kako je Beljak stisnuo srednjaka SDP-u i Beri
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
Page 5 of 5