Beri su dani odbrojani,na čelo SDP-a stiže žena?!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Beri su dani odbrojani,na čelo SDP-a stiže žena?!
moze i obrnuto :Dprckov wrote:evo dam ti astronautiku i zracni saobracaj a ti meni politikumaggie13 wrote:sto?prckov wrote:evo jos procesuiram i nema jos nikakvih infomaggie13 wrote:Vec jesi, nisi ni shvatio 8-)
nego, jesmo li se dogovorili
Bolje ti se sa mnom ne dogovarat..;P
jel posteno
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
e to ne moze, vi morate van iz politike inace nek nam je bog na pomocimaggie13 wrote:moze i obrnuto :Dprckov wrote:evo dam ti astronautiku i zracni saobracaj a ti meni politikumaggie13 wrote:sto?prckov wrote:evo jos procesuiram i nema jos nikakvih infomaggie13 wrote:Vec jesi, nisi ni shvatio 8-)
nego, jesmo li se dogovorili
Bolje ti se sa mnom ne dogovarat..;P
jel posteno
I vama i nama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hehe, nema potrebe za paranojom ;P
2014-04-12
pa I jesu krive, nisi ti u tokuRayMabus wrote:Kad sistem propada onda i jest najbolje da vođe budu žene tako da se poslije može reci : et vidiš doveli smo ženu i prcccc
Ja sam geostrategija tako da s obzirom na sve mogu slobodno sad sve biti politicke vođe i to je još bolje jer se sistem raspada pa onda taman dođu ko žrtveno janje koje ce biti krivac i u figuri na politickoj razini.
Pa sad nek se slobodno bave politikom šta se mene tiče.
2014-04-19
Cuj Bero i nije neki lumen , lijepa žena je ipak bolji izbor za presjednika stranke.
Između glupog muškarca i lijepe žene za politicku figuru ipak biram lijepu ženu.
Vođa može biti i u sijeni.
PS : presjednik stranke nije nužno i stvarni vođa.
Između glupog muškarca i lijepe žene za politicku figuru ipak biram lijepu ženu.
Vođa može biti i u sijeni.
PS : presjednik stranke nije nužno i stvarni vođa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ima ima, vjeruj mi da ima..dobro u hr mozda ne josmaggie13 wrote:Hehe, nema potrebe za paranojom ;P
2014-04-19
Pa jesu al nisu svijesno to napravile nego nesvijesno ; one su mislile da ako se izjednace s muškima da ce im biti bolje a kad ono muški se otuđili i promijenili.prckov wrote:pa I jesu krive, nisi ti u tokuRayMabus wrote:Kad sistem propada onda i jest najbolje da vođe budu žene tako da se poslije može reci : et vidiš doveli smo ženu i prcccc
Ja sam geostrategija tako da s obzirom na sve mogu slobodno sad sve biti politicke vođe i to je još bolje jer se sistem raspada pa onda taman dođu ko žrtveno janje koje ce biti krivac i u figuri na politickoj razini.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa jesu al nisu svijesno to napravile nego nesvijesnoprckov wrote:pa I jesu krive, nisi ti u tokuRayMabus wrote:Kad sistem propada onda i jest najbolje da vođe budu žene tako da se poslije može reci : et vidiš doveli smo ženu i prcccc
2014-04-19
Al i onako je krahirao natalitet tako da je to završena priča i sad ce to spontano ic unatrag tj prema konzervatizmu.
Nema beba , treba ih stvorit , ja ih sigurno necu iz guzice izvadit pa ako nece one onda društvo cici krep.
THE END.
Nema beba , treba ih stvorit , ja ih sigurno necu iz guzice izvadit pa ako nece one onda društvo cici krep.
THE END.
2014-04-11
Sad imaš nekakve bolesne pokušaje emanicpacije i njenih emisara da muške nagovore da skacu po ženama al ja ne želim na svijet donijeti tj napraviti sina kojeg ce žene držat u šaci i ucijenjivat.
Ne ucini drugome ono šta ti neželiš da tebi netko ucini.
Kad je mene stari napravio ta emanicpacija nije ni postojala toliko a sad postoji.
Nikad nebi poželio sebi ovo pa tako necu ni drugome.
Zato i nemam djece niti ih mislim imat u ovakvom društvenom uređenju.
Bolje da to propadne pa dođe neko drugo društvo koje nije matrijah ...npr islam u ovom evropskom slucaju.
Ne ucini drugome ono šta ti neželiš da tebi netko ucini.
Kad je mene stari napravio ta emanicpacija nije ni postojala toliko a sad postoji.
Nikad nebi poželio sebi ovo pa tako necu ni drugome.
Zato i nemam djece niti ih mislim imat u ovakvom društvenom uređenju.
Bolje da to propadne pa dođe neko drugo društvo koje nije matrijah ...npr islam u ovom evropskom slucaju.
2014-04-11
Ta emanicpiacija ce se raspast jer jedan veliki dio muških duša neželi drugima napraviti ono šta nežele sebi ....zato nemaju sinove.
Ja žalim šta se nisam oženi i napravio troje djece kako sam planirao no kad sam vidio to šta sam imao vidit i proanalizirao stvari onda nežalim šta ih nemam , žalim šta živim u emanicpaciji pa zbog toga nemam djece al nežalim uopce odluku šta sam odustao od toga kad sam otkrio da smo u matrijahu.
Nikad tu odluku necu žalit , ponosan sam na nju.
Ja žalim šta se nisam oženi i napravio troje djece kako sam planirao no kad sam vidio to šta sam imao vidit i proanalizirao stvari onda nežalim šta ih nemam , žalim šta živim u emanicpaciji pa zbog toga nemam djece al nežalim uopce odluku šta sam odustao od toga kad sam otkrio da smo u matrijahu.
2014-04-11
e jebiga longi, ti samo o sebi i kako tebiRayMabus wrote:Ta emanicpiacija ce se raspast jer jedan veliki dio muških duša neželi drugima napraviti ono šta nežele sebi ....zato nemaju sinove.
ne vrti se svijet oko tebe, de malo izuzmi sebe iz jednacine
pricamo nako ebo ga ti
2014-04-19
feminizam je oslabio "imunitet" I otvorio vrata za razvoj raznih novih virusa koji razaraju tkivo zapadnog drustva. Siri se leftardotokom i inkorporiran je u sistem a da nije ni izaso na demokratske izbore. U pocetku je bio kao dobrocudni ali vremenom je porasto i posto maligni.
Operacija potrebna ali prognoza je neizvjesna
Dr. prim. Prckov
Operacija potrebna ali prognoza je neizvjesna
Dr. prim. Prckov
2014-04-19
e sad kad sam vam se nagovorio odoh
2014-04-19
Pa nemogu sebe izbacit iz jednažbe kad cijeli svijet i postoji zato jer ga ja promatram.prckov wrote:e jebiga longi, ti samo o sebi i kako tebiRayMabus wrote:Ta emanicpiacija ce se raspast jer jedan veliki dio muških duša neželi drugima napraviti ono šta nežele sebi ....zato nemaju sinove.
ne vrti se svijet oko tebe, de malo izuzmi sebe iz jednacine
pricamo nako ebo ga ti
Nisi to znao ?
2014-04-11
Matrijah bi mogao funkcionirati jedino ako bi sve jedinke bile žene , znaci dovoljno da svaka jedinka rodi samo jedno u prosjeku i imaš održiv natalitet.
Ako želiš u dvospolnom društvu to uvest tj u društvu gdje imaš prisutna oba spola s 50% udijela a želiš uvest matrijah tj jedno il nijedno dijete i ta šema onda ti 25% žena treba imat troje il četvero djece da bi sistem bio održiv.
Pošto ih nemaš moraš ih uvozit.
Ako želiš u dvospolnom društvu to uvest tj u društvu gdje imaš prisutna oba spola s 50% udijela a želiš uvest matrijah tj jedno il nijedno dijete i ta šema onda ti 25% žena treba imat troje il četvero djece da bi sistem bio održiv.
Pošto ih nemaš moraš ih uvozit.
2014-04-11
Nema ljudi jbga , treba useljavat jer inace cici krep.
Kad se naseli svega i svacega pa to tamo izmiješa dobit ceš nekakve evropljane , idealne stanovnike EU.
Zato Briselu i smetaju nacije.
Kad se naseli svega i svacega pa to tamo izmiješa dobit ceš nekakve evropljane , idealne stanovnike EU.
Zato Briselu i smetaju nacije.
2014-04-11
No ja nevolim emanicpaciju ....pa im plan ne ide baš po planu.
Radikalni islam je stvorio pukotinu fašizma koja ce se samo širiti.
A fašisti nisu matrijahalni.
I onda je Bog došao na Zemlju i rekao : stvorio sam Sotonu i demone iz nekog razloga a nisam bezveze stvorio dva spola i da se rađa pola ženskih pola muških prirodno u tom omjeru.
I onda ce glupi ljudi reci : A kakve to veze ima ?
I nece dobiti odgovor.
Radikalni islam je stvorio pukotinu fašizma koja ce se samo širiti.
A fašisti nisu matrijahalni.
I onda je Bog došao na Zemlju i rekao : stvorio sam Sotonu i demone iz nekog razloga a nisam bezveze stvorio dva spola i da se rađa pola ženskih pola muških prirodno u tom omjeru.
I onda ce glupi ljudi reci : A kakve to veze ima ?
I nece dobiti odgovor.
2014-04-11
A nece dobiti odgovr jer je odgovor očit : ako je pola pola znaci da to netko kontrolira.
Lipikas: Spiritual Entities that keep the karmic records in the Akashic files (files that contain all the information about all the events of the Universe) Lipikas also control the incarnation of non conceptual spirits (fo example Cats, Dogs, etc.) they organize where each spirit will embody within its category. Lipikas propose incarnations to the most disoriented conceptual spirits in order to help them in their spiritual evolution.
Prije ste bili : životinje.
I možda vi kao duše imate slobodnu volju jer je Bog tako odlucio al tijela neupadaju u tu šemu.
Lipikas: Spiritual Entities that keep the karmic records in the Akashic files (files that contain all the information about all the events of the Universe) Lipikas also control the incarnation of non conceptual spirits (fo example Cats, Dogs, etc.) they organize where each spirit will embody within its category. Lipikas propose incarnations to the most disoriented conceptual spirits in order to help them in their spiritual evolution.
Prije ste bili : životinje.
I možda vi kao duše imate slobodnu volju jer je Bog tako odlucio al tijela neupadaju u tu šemu.
2014-04-11
Bog nije glup ...al vi jeste.
Prije npr xy godina ...recimo 300 000 al nevažno on je tako odlucio za ovu vrst životinje.
Zašto ?
Tako da imate partnera , vežete se uz jedno i tako nastavite vrstu.
Zašto ?
Da stvorite
EMPATIJU.
I zato vi imate kao duše slobodnu volju AL TIJELA SU NJEGOVO VLASNIŠTVO.
Prije npr xy godina ...recimo 300 000 al nevažno on je tako odlucio za ovu vrst životinje.
Zašto ?
Tako da imate partnera , vežete se uz jedno i tako nastavite vrstu.
Zašto ?
Da stvorite
EMPATIJU.
I zato vi imate kao duše slobodnu volju AL TIJELA SU NJEGOVO VLASNIŠTVO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Prije ste bili : životinje.
Klasa optimist, a?
Bili i ostali.
Ovu šemu sa tijelom i dušom samo obrni za 180 stupnjeva pa ćeš možda i doći negdje.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Kraj: Nemačkoj odbrojani dani"
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Kako je Beljak stisnuo srednjaka SDP-u i Beri
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Kako je Beljak stisnuo srednjaka SDP-u i Beri
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
Page 4 of 5