Brutalni Glasnović:'Neću biti ping pong lopta između lijevog i desnog krila UDBA-E'!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Brutalni Glasnović:'Neću biti ping pong lopta između lijevog i desnog krila UDBA-E'!
http://www.direktno.hr/direkt/necu-biti-ping-pong-lopta-izmedu-lijevog-i-desnog-krila-udba-e-84512/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brutalni Glasnović:'Neću biti ping pong lopta između lijevog i desnog krila UDBA-E'!
netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
2015-09-08
Re: Brutalni Glasnović:'Neću biti ping pong lopta između lijevog i desnog krila UDBA-E'!
Pa oni su glasovali po svojoj savjesti, i Most i ŽZ. Kaj ti njih prozivaš? Pa nisu oni HDZ sateliti, kao HNS ili Saucha.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa mogli su reci..ko vas jebe hdz7sdp..ne zelimo sudjelovat u ovom cirkusu koji ste zamjesili..imate svi prste u pekmezu...i ponasate se po sistemu..vice lopov dr'z te lopova..Eva_ wrote:Pa oni su glasovali po svojoj savjesti, i Most i ŽZ. Kaj ti njih prozivaš? Pa nisu oni HDZ sateliti, kao HNS ili Saucha.
2015-09-08
vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
...dobar ali ne shvacen...ljudi ga dozivljavaju kao nekog agresivca..sto nije svakako tko ga poznaje privatno...on je jedna verzija filiponskog predsjednika ili ajmo reci trumpa...a to se na zalost ne sviđa vecini hrvata..oni bi uglađene strebere,nalickane i koji govore 'pet jezika'marcellus wrote:vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
2015-09-08
Evo trudbenika godine.
2017-03-21
Permutacija na hrvatski način, kada se Đikića zamijeni Đakićem.
2017-03-21
marcellus wrote:vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
Bruna i Zlatko su mi dokaz da nije nužno da su desničari glupi.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Jel to Glasnovic ide na instrukcije kod PLAVUŠE
ONA ima takve halucinacije , vidi Orjunu i udbu na trenutke ..
A na trenutke nista ne vidi jer trep trep trep ..ce onim metlicama na oku
ONA ima takve halucinacije , vidi Orjunu i udbu na trenutke ..
A na trenutke nista ne vidi jer trep trep trep ..ce onim metlicama na oku
A brateEroo wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
Ovo me nasmijalo skoro pa do suza
Ha ha ha
Ma pun mi trbuh pa se ne mogu ni smijati kak spada
Mi smo mislili da u početku nije bitno što nam je država sranje, glavno da ju imamo, a poslije da će tržište to izregulirati i da će se sama srediti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja neću biti ping-pong lopta između lijevog i desnog krila UDBA-e...
aha, vidimo da nećeš..ccc..mislila sam da bar ovog ne mogu kupiti...
aha, vidimo da nećeš..ccc..mislila sam da bar ovog ne mogu kupiti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajde bar ni hdz nije dao glas, ali dao im je nerješeno što je opet loše.
dobro ustavni stručnjaci će sada protumačiti da hdz-ovih 75 više oporbenih 75 i da je smerdel baš to mislio kada ga je pisao.
dobro ustavni stručnjaci će sada protumačiti da hdz-ovih 75 više oporbenih 75 i da je smerdel baš to mislio kada ga je pisao.
2015-08-15
ozbiljno? zašto je to tako?kaja wrote:ajde bar ni hdz nije dao glas, ali dao im je nerješeno što je opet loše.
pitaj šeksa.Roy_Bean wrote:ozbiljno? zašto je to tako?kaja wrote:ajde bar ni hdz nije dao glas, ali dao im je nerješeno što je opet loše.
2015-08-15
ljudi božji, ako sabor odluči vlada može biti sastavljena od mostovaca a predsjednik može biti pupovac.
2014-12-30
a meni su bruna i zlatko konačan dokaz iliti krunski da su tzv. hrvatski desničari prodane pičke bez morala i mamu bi prodali za stolicu. ljige bez karaktera i ljudske nule. ništarije par ekselance.Eroo wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
ovaj glasnović je barem izašao vani , al dobro on je general i to ne salonski nego ratni i ima čvrstinu. od njega se može očekivati barem da se digne i ode ako je to maksimum . nije bio za ali ipak mu je neugodno biti i protiv.
a navodno se i izgalamio na biriselsku ljigu ranije .
znači ipak mu onaj elementarni moral i odgovornost i čvrstina ne daju da glasa kako gazda kaže pa se pokupio tip rađe
2015-08-15
kaja wrote:a meni su bruna i zlatko konačan dokaz iliti krunski da su tzv. hrvatski desničari prodane pičke bez morala i mamu bi prodali za stolicu. ljige bez karaktera i ljudske nule. ništarije par ekselance.Eroo wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:netko bi to ocekivao recimo od pernara i ŽZ pa cak i mosta...ali ispade takav glasnovic..
dobar je glasnović
ovaj glasnović je barem izašao vani , al dobro on je general i to ne salonski nego ratni i ima čvrstinu. od njega se može očekivati barem da se digne i ode ako je to maksimum . nije bio za ali ipak mu je neugodno biti i protiv.
a navodno se i izgalamio na biriselsku ljigu ranije .
znači ipak mu onaj elementarni moral i odgovornost i čvrstina ne daju da glasa kako gazda kaže pa se pokupio tip rađe
Znaju barem brojati do 76.
Glasnović nije bio nazočan kad se glasalo, ali je ipkak glasao. Šta ne?
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Evo,od ovoga izbacujem đenerala Glasnovića iz tzv velike četvorke mojih "omiljenih političara".
Do sada je on bio u društvu Tomca,Banca i Letice. sada razmišljam koga od političara ubacim u četvorku.
I to samo a propos svog časnog postavljanja prema najlopovskijoj stranci u Hrvata.
Kako bi rekao kolega Deboto i Jušto;bilježim plus.
Do sada je on bio u društvu Tomca,Banca i Letice. sada razmišljam koga od političara ubacim u četvorku.
I to samo a propos svog časnog postavljanja prema najlopovskijoj stranci u Hrvata.
Kako bi rekao kolega Deboto i Jušto;bilježim plus.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
» Otvaranje pregovora s EU i balkanska ping-pong politika
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Necu vise biti na ovom forumu
» Nikolić tera po svom:'Idem u rat sa sinovima,neću biti predsednik'
» Otvaranje pregovora s EU i balkanska ping-pong politika
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Necu vise biti na ovom forumu
» Nikolić tera po svom:'Idem u rat sa sinovima,neću biti predsednik'
Page 1 of 2