Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
joj todoric ce uvijek imati svog covjeka u vladi..dođe li sdp na vlasti eto todo ima svog covjeka opet...grcica cija zena radi na visokoj funkciji u agrokoru...tko god dođe na vlast toda ce imati svog covjeka na valstui..pogotovo ako su na vlasti hdz/sdp/hnsRayMabus wrote:Pa Marić je Todin covjek na mjestu ministra finacija RH ....mali od izvlačenja para iz državnog proracuna i zaduživanja vani države za spas Gazde.
Micanjem Marića bar se privremeno maklo Todorićevog covjeka s te pozicije.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
Kermit-
2014-04-17
Procitaj ponovo moj post.vuksadinare wrote:joj todoric ce uvijek imati svog covjeka u vladi..dođe li sdp na vlasti eto todo ima svog covjeka opet...grcica cija zena radi na visokoj funkciji u agrokoru...tko god dođe na vlast toda ce imati svog covjeka na valstui..pogotovo ako su na vlasti hdz/sdp/hnsRayMabus wrote:Pa Marić je Todin covjek na mjestu ministra finacija RH ....mali od izvlačenja para iz državnog proracuna i zaduživanja vani države za spas Gazde.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
pa kad sve zans kad si takav 'prorok' kao i pernar ja bi vec pokupio prnje i otisao nedgje na sigurno....e kad bi ziher znali ali dobro je i nagađati pa ponekad i corava koka pogodi pokoje zrno..asilovski wrote:Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
2015-09-08
ma j3ebes privremeno..ako mices mices trajno a ne privremeno..sa privremenim nisi nista ucinio ni postigao..samo si odgodioRayMabus wrote:Procitaj ponovo moj post.vuksadinare wrote:joj todoric ce uvijek imati svog covjeka u vladi..dođe li sdp na vlasti eto todo ima svog covjeka opet...grcica cija zena radi na visokoj funkciji u agrokoru...tko god dođe na vlast toda ce imati svog covjeka na valstui..pogotovo ako su na vlasti hdz/sdp/hnsRayMabus wrote:Pa Marić je Todin covjek na mjestu ministra finacija RH ....mali od izvlačenja para iz državnog proracuna i zaduživanja vani države za spas Gazde.
2015-09-08
asilovski wrote:Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
rekoh ja da za godinu-dve počinje rasprodaja RH-NDH. eto Istra odlazi prva to je već gotova stvar.
Guest- Guest
evo jos jednog 'proroka' koji evo cigli deset godina po razno raznim forumima vrača..ali ga bas niko puno ne dozivljavaGnječ wrote:asilovski wrote:Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
rekoh ja da za godinu-dve počinje rasprodaja RH-NDH. eto Istra odlazi prva to je već gotova stvar.
2015-09-08
Izgleda da Gazdi nije ostalo ništa nego da spoji svoje dvije politicke filijale u jednu HDZ/SDP koalicija za spas Gazde.
2014-04-11
vuksadinare wrote:evo jos jednog 'proroka' koji evo cigli deset godina po razno raznim forumima vrača..ali ga bas niko puno ne dozivljavaGnječ wrote:asilovski wrote:Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
ja nisam bitan bitno je to što će se dogoditi a nikad nisam pogriješio u prognozama takve vrste. onaj tko ne vidi slijed događaja ili je slijep ili je indoktriniran ili je na LSD.
Guest- Guest
U biti mislim da ce se sad javiti par prebjega iz SDPa tj taman onoliko koliko Plenky treba za četničku koaliciju za spas Gazde ...Milenka Opačić se vec sama ponudila , bit ce ih još par.RayMabus wrote:Izgleda da Gazdi nije ostalo ništa nego da spoji svoje dvije politicke filijale u jednu HDZ/SDP koalicija za spas Gazde.
Jbga Gazda je nauimo da nas zaduži i da on te novce uzme a mi ih vracamo.
Jednostavan plan.
Sad mu nema Marića pa je ovo njegov logican iduci korak.
2014-04-11
Mislim da namjeru Gazde u ovoj državi može zaustavit jedino mlačenje fizičko tih istih političara.
U tom smjeru ide.
Il mi ili oni.
U tom smjeru ide.
Il mi ili oni.
2014-04-11
Mislim da ce ovo morat ic na šake s ovima jer drukcije se ovo nece riješit.
Il mi il oni i to na šake.
2014-04-11
Gnječ wrote:asilovski wrote:Eo Pernar je fino rekao Agrokor je preslika države, sve isto će se dogoditi i sa Hrvatskom isto isto isto heheheh dobro ne sutra ali u roku godinu, godinu i pol
Bilo bi to za ocekivati
25 godina broje kosti i kredite
Kad tad dodecna naplatu sve sto se NE RADI DOBRO
MI 25 godina gajimo lazne vrijednosti,
crkvu petljamo u drzavne poslove te se ocito radi o naznakama klerofašizma i
zivimo od MINULOG RADA U SOCIJALIZMU
Svaka guzica dođe na sekret . Na wc .
Samo je pitanje tehnike rasprodaje koja ne ionako pocela odavno.
Svasta .
I onda mr tu neka MUTILDA jebe s Frljicem i katoličkom mladeži.
Ma gonse
RayMabus wrote:Mislim da ce ovo morat ic na šake s ovima jer drukcije se ovo nece riješit.
Popij ti nes za umirenje
Ili lupi glsvom o pod
Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
za tvoju znatizelju da ti je ispunim..danas je predsjednica sa krsticevicem opet sa vojskom...Eva_ wrote:Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
2015-09-08
A oni dani u mjesecu.vuksadinare wrote:za tvoju znatizelju da ti je ispunim..danas je predsjednica sa krsticevicem opet sa vojskom...Eva_ wrote:Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
2017-03-21
covjek bi se zapitao koliko pratis kolindu i opsesivna si..mozda ti se jako sviđa na koncu konca..mozda bi..hm...Eva_ wrote:A oni dani u mjesecu.vuksadinare wrote:za tvoju znatizelju da ti je ispunim..danas je predsjednica sa krsticevicem opet sa vojskom...Eva_ wrote:Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
2015-09-08
Sviđa mi je jer je vjerodostojana, što obeća ispuni. Obećala da će HR bit CH, obećala korigirati rad vlade, obećala preselit se u Visoku, itd.vuksadinare wrote:covjek bi se zapitao koliko pratis kolindu i opsesivna si..mozda ti se jako sviđa na koncu konca..mozda bi..hm...Eva_ wrote:A oni dani u mjesecu.vuksadinare wrote:za tvoju znatizelju da ti je ispunim..danas je predsjednica sa krsticevicem opet sa vojskom...Eva_ wrote:Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
2017-03-21
jbg...nije u dobre sa premijerima..Eva_ wrote:Sviđa mi je jer je vjerodostojana, što obeća ispuni. Obećala da će HR bit CH, obećala korigirati rad vlade, obećala preselit se u Visoku, itd.vuksadinare wrote:covjek bi se zapitao koliko pratis kolindu i opsesivna si..mozda ti se jako sviđa na koncu konca..mozda bi..hm...Eva_ wrote:A oni dani u mjesecu.vuksadinare wrote:za tvoju znatizelju da ti je ispunim..danas je predsjednica sa krsticevicem opet sa vojskom...Eva_ wrote:Na Pantovčaku je očito danas dan rezerviran za depilaciju, farbanje i ugradnju trepavica, jer inače bi predsjednica već vriskala i lupala po stolu da nema prečih obveza. Bad luck, loš timing.
2015-09-08
Et taman otiša malo u polje nabrat trišanja uru vrimena.Sora wrote:RayMabus wrote:Mislim da ce ovo morat ic na šake s ovima jer drukcije se ovo nece riješit.
Popij ti nes za umirenje
Ili lupi glsvom o pod
Ev ti jedna :
Prijatno.
Hvaalllaaaaa
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministar Marić: država mora pomoći Agrokoru
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru