'Ukrali ste nam Teslu, sad bi i Balaševića!'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Ukrali ste nam Teslu, sad bi i Balaševića!'
Prica kako mu odgovara u datom trenutku.
Secam se hiperinflacije najgore, drzi koncerte, karte bile 30 maraka a plata marku.
Spominje Seseljevu viziju kao viziju svih, govori u Teslino ime.
Ne treba ni obracati paznju na ovakve a ovo sam u zivotu bacio vreme sto kuckam oko nebitnih osoba.
Secam se hiperinflacije najgore, drzi koncerte, karte bile 30 maraka a plata marku.
Spominje Seseljevu viziju kao viziju svih, govori u Teslino ime.
Ne treba ni obracati paznju na ovakve a ovo sam u zivotu bacio vreme sto kuckam oko nebitnih osoba.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
I nisam baš , samo sam rekao ISTINU.tre911 wrote:longi je krenio, ajmo razlaz :DD
Za razliku od mnogih vas ili barem onih koji ga napadaju po drugim osnovama ja njegovu muziku slušam i imao sam visoko mišljenje o njemu ...dok nisam snimio nešto ....datum održavanja koncerta u Puli pod cijim potrkoviteljstvom.
Ja cu i dalje slušat te pisme al ovome necu otic na koncert i necu mu dati mogucnost da mi glumi neutralu jer nije nego STRANACKI PJEVAC.
A kao Thompson nevalja ono stranacki pjevac i te price a ovaj glumi nevinašce , on je neutrala ovo ono a kad ono prcccc
Pao mi je u ocima kao osoba a pjesme su drugo , no on ka on je za mene prekrižen kao neki autoritet ovo ono neke price nisam ja majke mi te pricice za malu djecu.
Posra se lik po o onome o cemu pjeva , ukratko receno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne treba glazbu i politiku mješati, a kako bi političari profitirali ako ne bi nebitne stvari poput nastupa određenih pjevača ispolitizirali i doveli do apsurda... Inače mi je Đorđe onako više tmuran i bezvezan uz iznimku par pjesama ali tko voli nek izvoli čemu zabrane pjevača nikako ne razumijem, bilo da se radi o Đorđu, Čorbi ili Oliveru, Thompsonu ili nekome drugom...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ja nisam ni prica o zabrani koncenrta , nevidim nekog razloga za tako šta uopce , no necu mu dat gušta da se prodaje kao neutrala , nisi stranacki si pjevac.newuser wrote:Ne treba glazbu i politiku mješati, a kako bi političari profitirali ako ne bi nebitne stvari poput nastupa određenih pjevača ispolitizirali i doveli do apsurda... Inače mi je Đorđe onako više tmuran i bezvezan uz iznimku par pjesama ali tko voli nek izvoli čemu zabrane pjevača nikako ne razumijem, bilo da se radi o Đorđu, Čorbi ili Oliveru, Thompsonu ili nekome drugom...
2014-04-11
Ali tu dolazimo do licemjerja mnogih, pogotovo onih koji se kao kunu u slobodu a zabranjivali bi jedne a puštali druge, paralela na ovo bi bilo znakovlje totalitarnih režima prije svega komunističkih i nacističkih/fašističkih s druge strane. Jedne zabranili a druge koji su učinili još više zla ostavili kao legalne. Čovjek ne može a da se ne zapita da li bi anarhija imala više smisla i reda od ovog privida demokracije pravde i jednakosti.
2015-09-09
Jesam ja tebe možda citirao? Ili sam napisao post koji se odnosi na općenite zabrane pa između ostalih i zabrane pjevanja. Ne kači se na moje upise ako te ne citiram jer se tada ne odnose na tebe, a citirati te neću niti se sjećam da sam ikada.RayMabus wrote:Ja nisam ni prica o zabrani koncenrta , nevidim nekog razloga za tako šta uopce , no necu mu dat gušta da se prodaje kao neutrala , nisi stranacki si pjevac.newuser wrote:Ne treba glazbu i politiku mješati, a kako bi političari profitirali ako ne bi nebitne stvari poput nastupa određenih pjevača ispolitizirali i doveli do apsurda... Inače mi je Đorđe onako više tmuran i bezvezan uz iznimku par pjesama ali tko voli nek izvoli čemu zabrane pjevača nikako ne razumijem, bilo da se radi o Đorđu, Čorbi ili Oliveru, Thompsonu ili nekome drugom...
2015-09-09
Dobro mora sam ipak objasnit svoj stav jer sam se osjetio prozvanim da zato šta sam ovo ovako komentira da bi ga ja sad zabranjiva i te price ...nek ide tko oce al nek zna da je stranacki pjevac a ne neka neutrala.newuser wrote:Jesam ja tebe možda citirao? Ili sam napisao post koji se odnosi na općenite zabrane pa između ostalih i zabrane pjevanja. Ne kači se na moje upise ako te ne citiram jer se tada ne odnose na tebe, a citirati te neću niti se sjećam da sam ikada.RayMabus wrote:Ja nisam ni prica o zabrani koncenrta , nevidim nekog razloga za tako šta uopce , no necu mu dat gušta da se prodaje kao neutrala , nisi stranacki si pjevac.newuser wrote:Ne treba glazbu i politiku mješati, a kako bi političari profitirali ako ne bi nebitne stvari poput nastupa određenih pjevača ispolitizirali i doveli do apsurda... Inače mi je Đorđe onako više tmuran i bezvezan uz iznimku par pjesama ali tko voli nek izvoli čemu zabrane pjevača nikako ne razumijem, bilo da se radi o Đorđu, Čorbi ili Oliveru, Thompsonu ili nekome drugom...
2014-04-11
Nigdje nisam spomenija išta vezano uz zabranu koncerta a pošto si ti to spomenija ja sam mora dat objašnjenje da ja to nisam ni dotaka a niti bi mu zabranjiva.
Ja sam podliji ...znam da njegova publika nevoli licemjere ....ostat ce mu samo antifašisti na koncertu a ovi normalni kad ga skuže nece mu doc iz principa.
Prazna dvorana i neprodani koncert su ipak bolja osveta od zabrane koncerta.
Podao sam ....JAKO.
Ja sam podliji ...znam da njegova publika nevoli licemjere ....ostat ce mu samo antifašisti na koncertu a ovi normalni kad ga skuže nece mu doc iz principa.
Prazna dvorana i neprodani koncert su ipak bolja osveta od zabrane koncerta.
Podao sam ....JAKO.
2014-04-11
Jbga demoni su anđeoska hijerarhija i napadju samo pokvarenjake.
Zato ti moju podlost nemožeš ni izmjerit jer za tako šta nepostoji jedinica u svemiru osim možda ako bi tu mjeru nazvao : JEDAN DEMON.
Ne volim licemjere.
Zato ti moju podlost nemožeš ni izmjerit jer za tako šta nepostoji jedinica u svemiru osim možda ako bi tu mjeru nazvao : JEDAN DEMON.
Ne volim licemjere.
2014-04-11
newuser wrote:Ne treba glazbu i politiku mješati, a kako bi političari profitirali ako ne bi nebitne stvari poput nastupa određenih pjevača ispolitizirali i doveli do apsurda... Inače mi je Đorđe onako više tmuran i bezvezan uz iznimku par pjesama ali tko voli nek izvoli čemu zabrane pjevača nikako ne razumijem, bilo da se radi o Đorđu, Čorbi ili Oliveru, Thompsonu ili nekome drugom...
njegova glazba je isto tesko sranje...
Guest- Guest
Et ko sad u Hr ode na njegov koncert i plati tu kartu neka zna ;
Pa vi to finacirajte a mislite kao eto Bale neutrala ovo ono.
Da šta je , on je neutralan isto ko i Ante Pavelić u ww2.
Pa vi to finacirajte a mislite kao eto Bale neutrala ovo ono.
Da šta je , on je neutralan isto ko i Ante Pavelić u ww2.
2014-04-11
Inace kakva to osoba moraš bit da na datum Oluje odeš na koncert u Puli kod Miletića dakle to je režimski koncert osmišljen samo kao kontra koncert Oluji , istodobno prebacivat Thompsonu da je režimski pjevac a koji to i nekrije tj desno je orijentiran i to se zna ....i onda nakon svega šetat po toj istoj državi i govorit : ja sam neutralan.
Et ti si teško ghovno.
Ni više ni manje.
Et ti si teško ghovno.
Ni više ni manje.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Sve su mu pjesme životne, kao da su osobno proživljene. Majstor je s riečimi i melodijom.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Natočila 'Teslu'...
» Balaševića komentirao pater Ike
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Srbi opet svojataju Teslu ...:)
» Ključem izgrebala 'Teslu', on ju snimio...
» Balaševića komentirao pater Ike
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Srbi opet svojataju Teslu ...:)
» Ključem izgrebala 'Teslu', on ju snimio...
Page 2 of 2