ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku - Page 3 Empty Re: Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku

Post by Guest Wed 3 May - 16:53

van gradova velikih,nema poreza,nema mafije,nema koljaca kao juznoamerikanaca...slobodno lovi i zivi..

Guest
Guest

Back to top Go down

Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku - Page 3 Empty Re: Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku

Post by prckov Wed 3 May - 16:53

pismejker wrote:
prckov wrote:
pismejker wrote:
Gnječ wrote:
prckov wrote:
otkud tebi zdrav mozak
cuj zdrav mozak..a ja cudna coeka

jel ti mene vrijeđaš ili što li pokušavaš objasniti da i bosanci imaju mozak? gdje je sad onaj admin kauboj ?
Tja..preburno reagiras na tipicnu balkanstinu...ili steraj to u qrc ili ignoriraj..cuh da je Ghovinda natriskao Prckoffa nedavno.. :cleanteeth
:kidd:  momak saberi se
a cuj..nes ste ratnim flagovima mavali prije koji mjesec,obecavajuci jedan drugom obracun kod OKE Korala..istina oslobadja,ne vrijedja jel?? :clown
momak, tvoj personality Tolko smrdi da se ja osjecam ko da pricam s govnetom kad se tebi obracam
udijelicu ti jos ovaj post ko znak dobrocinstva I to je sve
fala molim
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 May - 16:58

prckov wrote:
pismejker wrote:
prckov wrote:
pismejker wrote:
Gnječ wrote:

jel ti mene vrijeđaš ili što li pokušavaš objasniti da i bosanci imaju mozak? gdje je sad onaj admin kauboj ?
Tja..preburno reagiras na tipicnu balkanstinu...ili steraj to u qrc ili ignoriraj..cuh da je Ghovinda natriskao Prckoffa nedavno.. :cleanteeth
:kidd:  momak saberi se
a cuj..nes ste ratnim flagovima mavali prije koji mjesec,obecavajuci jedan drugom obracun kod OKE Korala..istina oslobadja,ne vrijedja jel?? :clown
momak, tvoj personality Tolko smrdi da se ja osjecam ko da pricam s govnetom kad se tebi obracam
udijelicu ti jos ovaj post ko znak dobrocinstva I to je sve
fala fala
a stos..balkancu normalno smrdi,tako je to..sve sto istinski smrdi,to mu mirise,naglasio bih posebno bosance,neki genetsk izaostatak Turčinskih osvajanja..
ma udijelit ces ti jos puno postova junače..malo si se ispobrkao,ali naći ces ti sebea... :whistle
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics