Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Odlična vijest: Rumunjska prestigla Hrvatsku
van gradova velikih,nema poreza,nema mafije,nema koljaca kao juznoamerikanaca...slobodno lovi i zivi..
Guest- Guest
momak, tvoj personality Tolko smrdi da se ja osjecam ko da pricam s govnetom kad se tebi obracampismejker wrote:a cuj..nes ste ratnim flagovima mavali prije koji mjesec,obecavajuci jedan drugom obracun kod OKE Korala..istina oslobadja,ne vrijedja jel??prckov wrote::kidd: momak saberi sepismejker wrote:Tja..preburno reagiras na tipicnu balkanstinu...ili steraj to u qrc ili ignoriraj..cuh da je Ghovinda natriskao Prckoffa nedavno..Gnječ wrote:prckov wrote:
otkud tebi zdrav mozak
cuj zdrav mozak..a ja cudna coeka
jel ti mene vrijeđaš ili što li pokušavaš objasniti da i bosanci imaju mozak? gdje je sad onaj admin kauboj ?
udijelicu ti jos ovaj post ko znak dobrocinstva I to je sve
fala molim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a stos..balkancu normalno smrdi,tako je to..sve sto istinski smrdi,to mu mirise,naglasio bih posebno bosance,neki genetsk izaostatak Turčinskih osvajanja..prckov wrote:momak, tvoj personality Tolko smrdi da se ja osjecam ko da pricam s govnetom kad se tebi obracampismejker wrote:a cuj..nes ste ratnim flagovima mavali prije koji mjesec,obecavajuci jedan drugom obracun kod OKE Korala..istina oslobadja,ne vrijedja jel??prckov wrote::kidd: momak saberi sepismejker wrote:Tja..preburno reagiras na tipicnu balkanstinu...ili steraj to u qrc ili ignoriraj..cuh da je Ghovinda natriskao Prckoffa nedavno..Gnječ wrote:
jel ti mene vrijeđaš ili što li pokušavaš objasniti da i bosanci imaju mozak? gdje je sad onaj admin kauboj ?
udijelicu ti jos ovaj post ko znak dobrocinstva I to je sve
fala fala
ma udijelit ces ti jos puno postova junače..malo si se ispobrkao,ali naći ces ti sebea...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Odlična vijest za Hrvatsku! Prva među top 5 odredišta za ljetovanje!
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» zeljka los izvozni proizvod za zemlju koja prestigla HR
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» zeljka los izvozni proizvod za zemlju koja prestigla HR
Page 3 of 3