serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: serie A
http://www.index.hr/sport/clanak/suci-guraju-milan-i-inter-zele-ih-na-silu-vratiti-u-europu-zbog-kineskih-kompanija/965178.aspx
počelo je
počelo je
Guest- Guest
Kakva sramota a niche i deda svrsavsju i gadjaju se rizomoperw wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
malom milancetu sve najgore na svetu zelim, dabogda se ugasili. za 32 soma me srusili, decu im jebem cigansku...
Guest- Guest
Kolika mentalna sirotinjs moras biti i navihati za Ac ChowMilanFukHeinrich_Himmler wrote:Kakva sramota a niche i deda svrsavsju i gadjaju se rizomoperw wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Prele wrote:malom milancetu sve najgore na svetu zelim, dabogda se ugasili. za 32 soma me srusili, decu im jebem cigansku...
Na ništa što dolazi iz Milana se ne kladi...To je zlatno pravilo klađenja oduvijek ..
darth_vader-
2014-04-17
Istina + liverpooljasambrend wrote:Prele wrote:malom milancetu sve najgore na svetu zelim, dabogda se ugasili. za 32 soma me srusili, decu im jebem cigansku...
Na ništa što dolazi iz Milana se ne kladi...To je zlatno pravilo klađenja oduvijek ..
Da i Loserpool...Mali koeficijenti, velik rizik...
darth_vader-
2014-04-17
Kbk...operw wrote:aaajmooooooooooooooooooooooo
kakva golčina mandže za novi scudetto
:D
Guest- Guest
Boze dragi koja mocoperw wrote:aaajmooooooooooooooooooooooo
zvijerZiil Los Dii ! wrote:Boze dragi koja mocoperw wrote:aaajmooooooooooooooooooooooo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50