Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
todorić vlada hrvatskom, ja i marić smo na njegovoj platnoj listi, chemtrailsi i ljudi gušteri
jebote na kraju ćemo uz ovakva razmišljanja dobit vladu mosta i živog zida, dakle demagoga najgore vrste i kretena. a onda tek slijedi potpuna propast, ne samo ekonomska nego moralna i svaka druga
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
asila god:2007:'ma sad je stvarno gotovo,bankrot,crnilo,katastrofa.2008 nas nema vise...asila(2011):'e sad je doista gotovo,bankrot,kaput,agrokor'....asila 2014:'bankrotirali smo,kolektivno ludilo,kaput'...asila 2017:'jeboga bog gotovo je bankrot,kaput,pistolj na sljepoocnicu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne nisi ti na njegovoj platnoj listi, a tim gore jer si povjerovao u partijsku propagandu namjenjenu krezubim kozojebima na narod.hrmarcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
todorić vlada hrvatskom, ja i marić smo na njegovoj platnoj listi, chemtrailsi i ljudi gušteri
jebote na kraju ćemo uz ovakva razmišljanja dobit vladu mosta i živog zida, dakle demagoga najgore vrste i kretena. a onda tek slijedi potpuna propast, ne samo ekonomska nego moralna i svaka druga
Kermit-
2014-04-17
Naravno. Koja druga firma je mogla neplaćat svoje obveze i poslovat bez ijednog poreznog nadzora i bilo koje posjete inspekcije. Pekarnicu zatvore zbog 2 kune viška, manjka, a njegovu tvrtku ne smiju ni pogledat izdaleka. Ti si počel koristit Kolindu farbu za kosu?marcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
linic i lalovac su rekli da je toda sve uredno placao i da se to moze provjeriti...Eva_ wrote:Naravno. Koja druga firma je mogla neplaćat svoje obveze i poslovat bez ijednog poreznog nadzora i bilo koje posjete inspekcije. Pekarnicu zatvore zbog 2 kune viška, manjka, a njegovu tvrtku ne smiju ni pogledat izdaleka. Ti si počel koristit Kolindu farbu za kosu?marcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
2015-09-08
Uskoro ću vjerojatno i ja na listu, šejki i svi ostali koji pišu o licemjerju petrova i seronja oko njega, vanzemljaci udruženi sa katoličkom uljudbom žele uništiti Hrvatsku, šatoraši u prvim redovima...čovjeku se mora priznati da ima maštu koja ja ne bi imao ni da sam 365 dana udrogiran.marcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
Guest- Guest
...ka'k se nije vec ubio sa takvom psihom mislim na asilu ili bar zavrsio u vrapcu..
2015-09-08
Je ali kako bi to podoficir podrepić mogao provjeriti kad je bio samo godinu i pol na vlasti, za to treba barem tri mandata jebemu miša!vuksadinare wrote:linic i lalovac su rekli da je toda sve uredno placao i da se to moze provjeriti...Eva_ wrote:Naravno. Koja druga firma je mogla neplaćat svoje obveze i poslovat bez ijednog poreznog nadzora i bilo koje posjete inspekcije. Pekarnicu zatvore zbog 2 kune viška, manjka, a njegovu tvrtku ne smiju ni pogledat izdaleka. Ti si počel koristit Kolindu farbu za kosu?marcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
Guest- Guest
Zapravo uvjeravanje javnosti da imenovanje Marića nema apsolutno nikakve veze sa Agrokorom i Todom je toliko glupo da stvarno čovjek pomisli da ovdje žive potpuni idioti i maloumnici, tako što ikome navoditi je po meni uvreda za zdrav razum i elementarnu logiku ...
Kermit-
2014-04-17
Kakvom psihom? Kaj čovjeku fali? Za razliku od vas poltrona, parazita i izdajnika, nije se prodao za siću i veći je domoljub od cijelog HDZ-avuksadinare wrote:...ka'k se nije vec ubio sa takvom psihom mislim na asilu ili bar zavrsio u vrapcu..
jer ne želi ovom narodu zlo. Pisati činjenice i govoriti ono što vidiš nije zločin, već naprotiv obveza. Veće zlo je ovo što vi zamagljujete i puštate crnilo kao sipe skrivajući kliku i gazdu kak bi još 3 tjenda uživali u svojim malim sitnim i bezveznim životima. A to kaj bu s vašom djecom i kaj budu roblje nekom Turčinu danas sutra, boli vas kurac.
2017-03-21
Koja druga tvrtka može ucijeniti čitavu državu, smisliti zakon radi oštećivanja vjerovnika, izdavati de facto svoju valutu, imati ministra u vladi koji namješta zakone i odobrava kredite, te premijera koji zbog istoga raspušta koaliciju i riskira nove izbore, no sve su to ljudi gušteriEva_ wrote:Naravno. Koja druga firma je mogla neplaćat svoje obveze i poslovat bez ijednog poreznog nadzora i bilo koje posjete inspekcije. Pekarnicu zatvore zbog 2 kune viška, manjka, a njegovu tvrtku ne smiju ni pogledat izdaleka. Ti si počel koristit Kolindu farbu za kosu?marcellus wrote:tre911 wrote:dobar si ti asila, treba otvoriti pedeset tema dnevno kao podrška trampu i protiv hilary, treba pisati o afganistamskim selima svaki dan kao i o siriji ali kad se dotakne poštenje mosta onda treba ključati temu. Samo HDZ može biti korumpiran jel tako, vrdoljak je cvijeće, most je cvijeće, jakovčić je budući svetac kao i čačić, božo će spasiti svijet kao i trump, bankrotirali smo prije 15 godina ali mi to još ne znamo...daj asila koji ti je kurac više????asilovski wrote:ključaj temu jer je glupa kao i članak na koji se poziva, tipična četničko-kozojebska propaganda koja je nakon 27 godina dovela da su Rumunji pretekli Hrvate
Kermit-
2014-04-17
..pa jbg brane ga dok ide...kad im ponestane argumenata nece ga vise braniti...jer ako bi ga ne bi branili priznali bi vlastitu krivicu...mai je mlad..mozda se preplasio....nikom se zatvor bas ne mili....nije star da mu je bas svejedno...mada ni onda nije..asilovski wrote:Zapravo uvjeravanje javnosti da imenovanje Marića nema apsolutno nikakve veze sa Agrokorom i Todom je toliko glupo da stvarno čovjek pomisli da ovdje žive potpuni idioti i maloumnici, tako što ikome navoditi je po meni uvreda za zdrav razum i elementarnu logiku ...
2015-09-08
Kao i uvjeravanje petrova da oni nemaju ništa sa time, drže ga u vladi na njihov zahtjev godinu i pol, glasuju za njega dva puta ali oni nemaju pojma da je marić radio u agrokoru i da je lopov, asila ti nam to sve lijepo objasni zdravorazumski onako uz dodatke fekalija kao standard tvoga pisanja.asilovski wrote:Zapravo uvjeravanje javnosti da imenovanje Marića nema apsolutno nikakve veze sa Agrokorom i Todom je toliko glupo da stvarno čovjek pomisli da ovdje žive potpuni idioti i maloumnici, tako što ikome navoditi je po meni uvreda za zdrav razum i elementarnu logiku ...
Guest- Guest
sve je to lijepo sto pises...ali moras onda ponuditi i rjesenje da se izvadimo iz crnila..a ne ga samo sipati a ne nudis neku alternativu ili prijedlog ili bar da pokusas...Eva_ wrote:Kakvom psihom? Kaj čovjeku fali? Za razliku od vas poltrona, parazita i izdajnika, nije se prodao za siću i veći je domoljub od cijelog HDZ-avuksadinare wrote:...ka'k se nije vec ubio sa takvom psihom mislim na asilu ili bar zavrsio u vrapcu..
jer ne želi ovom narodu zlo. Pisati činjenice i govoriti ono što vidiš nije zločin, već naprotiv obveza. Veće zlo je ovo što vi zamagljujete i puštate crnilo kao sipe skrivajući kliku i gazdu kak bi još 3 tjenda uživali u svojim malim sitnim i bezveznim životima. A to kaj bu s vašom djecom i kaj budu roblje nekom Turčinu danas sutra, boli vas kurac.
2015-09-08
Za početak misli svojom glavom, a ne slušaj propovjedi sa oltra za kog moraš glasat, kome određivat koga će ševit i ostale nebitne stvari dok ti država na koljenima, dok mladi odlaze i dok djecu u školama gladuju. Rumunji su izašli na cestu i srušili zakon o legalizaciji korupciji. Zašto Hrvati nisu srušili Lex Agokor?vuksadinare wrote:sve je to lijepo sto pises...ali moras onda ponuditi i rjesenje da se izvadimo iz crnila..a ne ga samo sipati a ne nudis neku alternativu ili prijedlog ili bar da pokusas...Eva_ wrote:Kakvom psihom? Kaj čovjeku fali? Za razliku od vas poltrona, parazita i izdajnika, nije se prodao za siću i veći je domoljub od cijelog HDZ-avuksadinare wrote:...ka'k se nije vec ubio sa takvom psihom mislim na asilu ili bar zavrsio u vrapcu..
2017-03-21
evo most lijepo sve prica a koja rjesenja nudi sto se tice gospodarstva:'lova vasa mi sefovi'...ili kako spasiti agrokor..tako da ga kupe sve hrvatske firme...koje nemaju lovu sve zajedno koliko je trecina agrokorov duga...ili....vi ulozite a mi cemo diktirati pravila
2015-09-08
i onda?....mislis da ce ti cvasti ruze ako je i rus vlasnik....pa lijepo su porucili ako si pazljivo citala sto bi bilo ako oni postanu vlasnicu..'rezanje placa ionako mizernih i opet bi vecinom obicni sljakeri se nasli na udaru'....zatim..'mi ne bi ulagali nista vec bi prodavali'..divotaEva_ wrote:Za početak misli svojom glavom, a ne slušaj propovjedi sa oltra za kog moraš glasat, kome određivat koga će ševit i ostale nebitne stvari dok ti država na koljenima, dok mladi odlaze i dok djecu u školama gladuju. Rumunji su izašli na cestu i srušili zakon o legalizaciji korupciji. Zašto Hrvati nisu srušili Lex Agokor?vuksadinare wrote:sve je to lijepo sto pises...ali moras onda ponuditi i rjesenje da se izvadimo iz crnila..a ne ga samo sipati a ne nudis neku alternativu ili prijedlog ili bar da pokusas...Eva_ wrote:Kakvom psihom? Kaj čovjeku fali? Za razliku od vas poltrona, parazita i izdajnika, nije se prodao za siću i veći je domoljub od cijelog HDZ-avuksadinare wrote:...ka'k se nije vec ubio sa takvom psihom mislim na asilu ili bar zavrsio u vrapcu..
2015-09-08
....najposteniji vlasnici su japanci,njemci,skandinavci...ostali su goli quratz...
2015-09-08
imali smo mi stranih ulagaca koji su sjebali stosta toga..dosli kao 'spasitelji' a nakon njih jos gori poptop..'dalmatinka' sinj nakon talijana kaos ostao..neisplacene place...isto talijani ostavili potop u jednoj osjeckoj i vukovarskoj firmi zna asila..mislim isto da se radi o tekstilnoj proizvodnji..rusi su ostavili potop u sisackoj zeljezari..ni ina nije puno profitirala od mađara...amerrikanci ostavili potop u jednoj firmi iz susedgrada u zagrebu....
2015-09-08
...ovo oko agrokora je doslo zbog toga jer se todoric ponasao kao neodgovorni vlasnik kao vecina nasih poduzetnika ili navodno poduzetnika..i problem se moze rjesiti samo na ovaj nacin a taj je..da ej vrijeme da se nasi pocnu ponasati odgovorno prema vlastitoj imovini,djelatnosti i radnicima....i na koncu drzavi..isto vrijedi iza politicare..sve drugo je manje bitno....nasi dobiju naprimjer igracku i onda na koncu ne znaju sto ce sa njom....a trazili su je...
2015-09-08
najmanje je bitan Todorić.
Njega je trebalo prepustiti tržištu, odnosno Ruskom kapitalu. Nebi ništa bilo značajno. Rusi bi protjerali iz Agrokora HDZove vlaške uhljebe, uveli kakav-takav red, i možda bi par tisuća ljudi izgubilo posao, ali business bi se nastavio
Lex Todorić je iznesen da se spase HDZovi uhljebi u Agrokora i da se novcem poreznih obveznika nacionlizira Agrokor, koji bi onda i dalje generirao gubitke i država bi nastvila propadat. Zato je taj zakon šteta.
A gdje je tek porez na nekretnine i rast poreza u turizmu, samo ova dva zakona će etnički očistiti desetke tisuća Hrvata , najviše iz dalmacije.
marić je najgori ministar ikada, gori je od liniča
Njega je trebalo prepustiti tržištu, odnosno Ruskom kapitalu. Nebi ništa bilo značajno. Rusi bi protjerali iz Agrokora HDZove vlaške uhljebe, uveli kakav-takav red, i možda bi par tisuća ljudi izgubilo posao, ali business bi se nastavio
Lex Todorić je iznesen da se spase HDZovi uhljebi u Agrokora i da se novcem poreznih obveznika nacionlizira Agrokor, koji bi onda i dalje generirao gubitke i država bi nastvila propadat. Zato je taj zakon šteta.
A gdje je tek porez na nekretnine i rast poreza u turizmu, samo ova dva zakona će etnički očistiti desetke tisuća Hrvata , najviše iz dalmacije.
marić je najgori ministar ikada, gori je od liniča
Guest- Guest
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Mic po Mic (alo marc)
» Marc, Safet?
» Marc opet *ebe
» Marc opet šprica po antifama
» KORISNO ZA MNOGE
» Marc, Safet?
» Marc opet *ebe
» Marc opet šprica po antifama