Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
Pinochet wrote::D :D :D :Dslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:baš suprotno, čitam po komentarima na internetu
Čitaš samo ono što želiš pročitati i uvjeravaš samoga sebe u ono u što se želiš uvjeriti i nesposoban si za svako iole ozbiljnije kritičko promišljanje o politici. Klasičan primjer kognitivne disonance, a rekao bih i ponašanja u skladu sa osjećajem pripadnosti nekoj opskurnoj vjerskoj sekti.
dobro, tako je MOST trebao i "prvi put propasti" pa su osvojili stabilnih 11 ili 13 mandata. I sada će sigurno oni 10ak mandata, i ŽZ bi mogao uz malo sreće dogurati do 10mandata, pa neka se KRaDeZe i HNS /SDP jebu
o da, osvojit će priličan broj mandata, samo se s njima mogu jebat.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
asilovski wrote:A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina.
Bilo kakva alternativa hadezenjarama/SDP je spas za Hrvatsku. Komedijaši iz Živog zida ili kaotični i neorganizirani MOST, opet su manje štetočine od HDZSDP.
Piglet- Posts : 1503
2016-02-24
Sve je bolje od ovih kozojeba i razbojnikaPiglet wrote:asilovski wrote:A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina.
Bilo kakva alternativa hadezenjarama/SDP je spas za Hrvatsku. Komedijaši iz Živog zida ili kaotični i neorganizirani MOST, opet su manje štetočine od HDZSDP.
Kermit-
2014-04-17
ide @marca ovo plakanje za karamarkom pari profi narikaca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
misli sun da je glasovanje zo me svršena priča. a život uvik iznenodi;
glos za most je glos za neformiranje parlamentarne većine, i jedina šansa za hrvatsku. čak i ovakov status quo je bolji od bilokoje realne eventualne vlosti.
glos za most je glos za neformiranje parlamentarne većine, i jedina šansa za hrvatsku. čak i ovakov status quo je bolji od bilokoje realne eventualne vlosti.
2014-04-16
aben wrote:misli sun da je glasovanje zo me svršena priča. a život uvik iznenodi;
ja bih glasovao za njih, ali su digli ruku za porez na nekretnine, pa ću ipak radi toga za ŽZ
ali navijam i da MOST i ŽZ dobiju što više mandata, samo kaos i anarhija
Guest- Guest
Pa da zapravo jedina šansa za RH je kompletna nesposobnost formiranja Vlade.
Normalan čovjek bi se zapitao što radi ako je svima bolje kad NE radi ali ove nakupine šaljama, kozojeba i kokošara o tome niti ne razmišljaju.
Normalan čovjek bi se zapitao što radi ako je svima bolje kad NE radi ali ove nakupine šaljama, kozojeba i kokošara o tome niti ne razmišljaju.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Pa da zapravo jedina šansa za RH je kompletna nesposobnost formiranja Vlade.
jo sun to prvi put prečito kod nihiliusa, i čovik me svojin neumornin lobiranjem uspi regrutirati na biralište,
ali nihiluse, popuno je svejedno jesu li mostovci marksisti ili maoisti, glos tribo dati onima za ke smo sigurni da će biti faktor u neposobnosti, za živi zid nis sigur da moru biti faktor.
2014-04-16
aben wrote:Brain32 wrote:Pa da zapravo jedina šansa za RH je kompletna nesposobnost formiranja Vlade.
jo sun to prvi put prečito kod nihiliusa, i čovik me svojin neumornin lobiranjem uspi regrutirati na biralište,
ipak moje prskanje po forumu nije bilo uzaludno
Guest- Guest
i to je to.RayMabus wrote: SDP-ovci uglavnom nikad nisu radili ni dana nigdje izvan partije, kao ni itko od njihove obitelji.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
svejedno su tako istrenirani u razmontiranju države i pljačkanju naroda, da i u tako kratkom razdoblju uspiju uvesti porez na nekretnine i ostale dadžbine i tjeranja kapitala..
profići u tome jbt
"Dobar dan svima,RayMabus wrote:Plan MOSTa i je da ako nije po njihovome da padne vlada ...idemo ispocetka ...nece bit vlade ...et reforme ....a Agrokor ce propast jer nema vlade kojam u može pomoc ....a može i ŽZ dobit glasova , ti su još nabrijaniji na Todorica.
Kad razhebu Agrokor kradeze ostaje bez para i propada kao stranka.
U ovo predizborno vrijeme se svašta događa, vidi i čuje.
Tokom današnjeg prikupljanja potpisa građani su nam rekli da su naši članovi (sa našim majicama) pijani skupljali potpise jučer u šumici, da naši članovi idu po kućama i prikupljanju potpise te da jedan gospodin iz druge stranke govori ljudima da je Živi Zid, a uzima potpise za svoju stranku.
..."
ovo je objavio neki lokalni čelnik živog zida..... a ja sam baš imao priliku srest tu dvojicu koji jesu živozidaši i bili ljudi pjanikopičke... :)), al nema veze svejedno sam im potpisao... :))))
2015-08-08
dugo vremena harale su stabilne vlade i što od toga sad imamo?
Ajdemo sad probati sa nestabilnošću.
vili40-
2015-08-02
al over anarchiavili40 wrote:dugo vremena harale su stabilne vlade i što od toga sad imamo?
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
...gone sexual 2017aben wrote:nihi gone viral
Piglet- Posts : 1503
2016-02-24
predvidio ja da ce joda u anarhiste, vidio kad je poceo shvacat :Daben wrote:nihi gone viral
eto, ak tebe ubacimo u anarhiste bice nas tri na ovom forumu :D
a crvenkasti nek svisne od muke (ne znam zast bas on al neko mora)
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Mic po Mic (alo marc)
» Marc, Safet?
» Marc opet *ebe
» Marc opet šprica po antifama
» KORISNO ZA MNOGE
» Marc, Safet?