Ministarstvo branitelja privilegija u obrani vrijednosti Imovinskog rata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministarstvo branitelja privilegija u obrani vrijednosti Imovinskog rata
Deboto, hocemo na Martinique?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
covjek je hodajuca autonegacija.marcellus wrote:nego jel matija ikad odradio ona tri mjeseca guljenja krumpira kolko je dobio za krađu 6 milijuna kuna koje je dobrim dijelom pošmrkao?
Da je makar djelomicno tocno njegovo misljenje o braniteljima i drzavi, ako cemo tako nazvat ovo ideolosko uopcavanje i isekavanje, on odavno ne bi radio, a ni hodao.
Tako da, sam je sebi antireklama.
:D
2014-04-12
s tobom gospo moja svugdje gdje ima internetamaggie13 wrote:Deboto, hocemo na Martinique?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
samo pazi da ti opet kamion ne pobjegnemarcellus wrote:joj da oće novi rat... neke stvari nismo dobro prošli put, prvo riješit petu kolonu pa onda neprijatelja
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:samo pazi da ti opet kamion ne pobjegnemarcellus wrote:joj da oće novi rat... neke stvari nismo dobro prošli put, prvo riješit petu kolonu pa onda neprijatelja
jebiga i ramljaku je pa ga hvale zbog toga
ne brigaj, uvijek ima topovskog mesa
Guest- Guest
hoces reci da sam dosadna ili da me mozes trpit samo 'na daljinski'. ;Pdebotoijusto wrote:s tobom gospo moja svugdje gdje ima internetamaggie13 wrote:Deboto, hocemo na Martinique?
2014-04-12
maggie13 wrote:hoces reci da sam dosadna ili da me mozes trpit samo 'na daljinski'. ;Pdebotoijusto wrote:s tobom gospo moja svugdje gdje ima internetamaggie13 wrote:Deboto, hocemo na Martinique?
nije do tebe do mene je , gospo moja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne usuđujes se priznat istinu..barem izazivam strahopostovanje 8-)debotoijusto wrote:maggie13 wrote:hoces reci da sam dosadna ili da me mozes trpit samo 'na daljinski'. ;Pdebotoijusto wrote:s tobom gospo moja svugdje gdje ima internetamaggie13 wrote:Deboto, hocemo na Martinique?
nije do tebe do mene je , gospo moja
2014-04-12
5ta kolona ste sami sebi..no od šume ne vidite stabla..marcellus wrote:joj da oće novi rat... neke stvari nismo dobro prošli put, prvo riješit petu kolonu pa onda neprijatelja
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Udovice branitelja održale bizarnu presicu o komediji "Ministarstvo ljubavi"
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Udovice branitelja održale bizarnu presicu o komediji "Ministarstvo ljubavi"
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
Page 2 of 2