Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Most ide uzeti što više glasova HDZ-u. Možda je najzanimljiviji Zagreb, gdje su počeli pregovarati s Brunom Esih, a opće je poznato da su Hasanbegović i Petrov u dobrim odnosima
E, nema milosti na lokalnim izborima, uzet ćemo im što više glasova, pa neka onda koaliraju s lijevima. Nema se više što skrivati, idemo u rat na lokalnoj razini, poruka je sugovrnika iz Mosta HDZ-u za predstojeće lokalne izbore.
Most ide uzeti što više glasova HDZ-u, a smjenjeni ministri i dužnosnici već sljedeći tjedan priključuju se bitci za lokalne izbore. Možda je najzanimljiviji Zagreb, gdje su počeli pregovarati s Brunom Esih, zastupnicom koja s desna uzima najviše glasova HDZ-u, pa čak po nekim anketama osvaja i više od HDZ-ova kandidata Drage Prgometa. U Zagrebu sigurno Most gura sad već bivšeg ministra zaštite okoliša Slavena Dobrovića. Razmatra se i opcija da Mostov trenutačni kandidat za Zagreb Marko Sladoljev odustane od kandidature ako se dogovore s Esih. No čak i bez toga, idu na dogovor s njom, a naš sugovornik tvrdi da će to biti „desna, poštena koalicija“. Esih je već najavila da neće podržati Vladu Plenkovića, a opće je poznato da suZlatko Hasanbegović i Božo Petrov u dobrim odnosima.
Sam Petrov također ide na izbore. Nosit će listu za Dubrovačko neretvansku županiju i tako s Nikolom Grmojom činiti tandem protiv HDZ-a.
Ante Čikotić, dosadašnji državni tajnik u ministarstvu zaštite okoliša, ide umjesto Roberta Pauletića u utrku za gradonačlenika Splita.
Ministar unutarnjih poslova će vjerojatno ići u utrku za čelnika Ploča ili će nositi listu za taj grad, ali to još nije odlučeno. No, sigurno će se Orepić uključiti u izbornu utrku u Dalmaciji. Ivan Kovačić, dosadašnji ministar uprave i potpredsjednik Vlade ići će najverojatnije kao zamjenik Miri Bulju u utrci za splitsko dalmatinskog župana, a druga opcija je da bude nositelj liste.
Ante Šprlje jedini se neće kandidirati jer je on sudac i to mu je zabranjeno. Naš sugovornik iz Mosta je uvjeren da će Most s ovim rošadama nakon smjene ministara od strane HDZ-a požnjeti značajniji uspjeh u Dalmaciji, tako učvrstiti svoju poziciju i oslabiti HDZ. Ono što je sigurno da će borba između Mosta i HDZ-a na ovim izborima biti jača nego desnice i ljevice.
Smjene u Vladi i pucanje koalcije za obije strane je zatvorilo vrata neke buduće suradnje čak i nakon parlamentarnih izbora koji su izgledni na jesen ako Andrej Plenković ne složi novu većinu u Saboru.
http://www.24sata.hr/news/petrov-i-smijenjeni-ministri-idu-na-lokalne-izbore-protiv-hdz-a-522280
Most ide uzeti što više glasova HDZ-u. Možda je najzanimljiviji Zagreb, gdje su počeli pregovarati s Brunom Esih, a opće je poznato da su Hasanbegović i Petrov u dobrim odnosima
E, nema milosti na lokalnim izborima, uzet ćemo im što više glasova, pa neka onda koaliraju s lijevima. Nema se više što skrivati, idemo u rat na lokalnoj razini, poruka je sugovrnika iz Mosta HDZ-u za predstojeće lokalne izbore.
Most ide uzeti što više glasova HDZ-u, a smjenjeni ministri i dužnosnici već sljedeći tjedan priključuju se bitci za lokalne izbore. Možda je najzanimljiviji Zagreb, gdje su počeli pregovarati s Brunom Esih, zastupnicom koja s desna uzima najviše glasova HDZ-u, pa čak po nekim anketama osvaja i više od HDZ-ova kandidata Drage Prgometa. U Zagrebu sigurno Most gura sad već bivšeg ministra zaštite okoliša Slavena Dobrovića. Razmatra se i opcija da Mostov trenutačni kandidat za Zagreb Marko Sladoljev odustane od kandidature ako se dogovore s Esih. No čak i bez toga, idu na dogovor s njom, a naš sugovornik tvrdi da će to biti „desna, poštena koalicija“. Esih je već najavila da neće podržati Vladu Plenkovića, a opće je poznato da suZlatko Hasanbegović i Božo Petrov u dobrim odnosima.
Sam Petrov također ide na izbore. Nosit će listu za Dubrovačko neretvansku županiju i tako s Nikolom Grmojom činiti tandem protiv HDZ-a.
Ante Čikotić, dosadašnji državni tajnik u ministarstvu zaštite okoliša, ide umjesto Roberta Pauletića u utrku za gradonačlenika Splita.
Ministar unutarnjih poslova će vjerojatno ići u utrku za čelnika Ploča ili će nositi listu za taj grad, ali to još nije odlučeno. No, sigurno će se Orepić uključiti u izbornu utrku u Dalmaciji. Ivan Kovačić, dosadašnji ministar uprave i potpredsjednik Vlade ići će najverojatnije kao zamjenik Miri Bulju u utrci za splitsko dalmatinskog župana, a druga opcija je da bude nositelj liste.
Ante Šprlje jedini se neće kandidirati jer je on sudac i to mu je zabranjeno. Naš sugovornik iz Mosta je uvjeren da će Most s ovim rošadama nakon smjene ministara od strane HDZ-a požnjeti značajniji uspjeh u Dalmaciji, tako učvrstiti svoju poziciju i oslabiti HDZ. Ono što je sigurno da će borba između Mosta i HDZ-a na ovim izborima biti jača nego desnice i ljevice.
Smjene u Vladi i pucanje koalcije za obije strane je zatvorilo vrata neke buduće suradnje čak i nakon parlamentarnih izbora koji su izgledni na jesen ako Andrej Plenković ne složi novu većinu u Saboru.
http://www.24sata.hr/news/petrov-i-smijenjeni-ministri-idu-na-lokalne-izbore-protiv-hdz-a-522280
vili40-
2015-08-02
Re: Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
kao što sam rekao kada su se pojavili.
obični oportunisti i foteljaši.
2014-12-30
veber wrote:kao što sam rekao kada su se pojavili.
istina, da je MOST gamad kao i HDZ(ali ipak nešto manja gamad), ali treba ih podržati. Isto kao da što su komunisti govorili, 1939 , da trebaju stati sa strane dok se nacisti i kapitalisti međusobno ratuju..
tako i mi, neka se biju i kolju
Guest- Guest
ma sve to povješat na bandere
2014-12-30
Imperija MOST :DDD led te hebo dobraaaa :))))))))))
Guest- Guest
Za MOST sam glasovao jednom, ali sam se zajeba, jer su digli ruku za Porez na Nekretnine, za Lex Todorić, za Porez u turizmu, za proračun 2017, dakle držali su skale lopovima iz HDZa, tako da od mene nema više glasa..
međutim da podržavam da se lopovi međusobno biju , neka
Guest- Guest
pa realno mogli bi zagorcat hdzu ako se udruze sa esih a pridruzi im se hase a hdzu se prikrpa hnstre911 wrote:Imperija MOST :DDD led te hebo dobraaaa :))))))))))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da parafraziram, svi crni, zeleni i žuti vragovi su bolji od HDZenjara. Most ili Živi zid imaju moj glas, samo da razjebu HDZSDP bratiju.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Ja sam dvaput i nisam se zaheba al zbog poreza na nekretnine idem sad za ŽZ.Pinochet wrote:Za MOST sam glasovao jednom, ali sam se zajeba, jer su digli ruku za Porez na Nekretnine, za Lex Todorić, za Porez u turizmu, za proračun 2017, dakle držali su skale lopovima iz HDZa, tako da od mene nema više glasa..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Lamperija tre,lamperijatre911 wrote:Imperija MOST :DDD led te hebo dobraaaa :))))))))))
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Ja sam dvaput i nisam se zaheba al zbog poreza na nekretnine idem sad za ŽZ.Pinochet wrote:Za MOST sam glasovao jednom, ali sam se zajeba, jer su digli ruku za Porez na Nekretnine, za Lex Todorić, za Porez u turizmu, za proračun 2017, dakle držali su skale lopovima iz HDZa, tako da od mene nema više glasa..
glasujem za stranku koja je protiv poreza na nekretnine. moze biti i radnička fronta boli me kurac
Guest- Guest
Tocno. Svaka čast MOSTu , stvarno nežalim šta sam im dva puta da glas , doduše drugi put sam mislija za ŽZ al mi imena nisu bila poznata a Bulj jest pa se nisam puno mislija i ok je to......no oni su za porez na nekretnine pa onda jbga nemože i treci put nego šta kažeš prije RF nego netko takav.Pinochet wrote:RayMabus wrote:Ja sam dvaput i nisam se zaheba al zbog poreza na nekretnine idem sad za ŽZ.Pinochet wrote:Za MOST sam glasovao jednom, ali sam se zajeba, jer su digli ruku za Porez na Nekretnine, za Lex Todorić, za Porez u turizmu, za proračun 2017, dakle držali su skale lopovima iz HDZa, tako da od mene nema više glasa..
glasujem za stranku koja je protiv poreza na nekretnine. moze biti i radnička fronta boli me kurac
2014-04-11
vili40 wrote:Lamperija tre,lamperijatre911 wrote:Imperija MOST :DDD led te hebo dobraaaa :))))))))))
Guest- Guest
ako ćemo pravo onda je most za porez na nekretnine najmanje kriv
vili40-
2015-08-02
Neriskira mi se jbga , nisu se nešto protivili a bili su i za lex Todorić , znaci to je kao neka igra mi smo za narod al ipak bi glasali za taj porez.vili40 wrote:ako ćemo pravo onda je most za porez na nekretnine najmanje kriv
Jbga meni se neriskira.
Sami su krivi.
2014-04-11
gledaj,da su se prije pobunili onako kako i sada i protiv porezne marićeve reforme i protiv todorića opet bi bili izbačeni iz vlade i optuženi za ovo sve što danas moramo slušati.Gutali su ali Marić je bio izgleda kap koja je prelila čašu.A sad samo naprijed,neh se hvataju za guše i mlate koliko god hoće,priželjkujem makedonski scenarij.RayMabus wrote:Neriskira mi se jbga , nisu se nešto protivili a bili su i za lex Todorić , znaci to je kao neka igra mi smo za narod al ipak bi glasali za taj porez.vili40 wrote:ako ćemo pravo onda je most za porez na nekretnine najmanje kriv
Jbga meni se neriskira.
Sami su krivi.
vili40-
2015-08-02
priželjkujem nove izbore
2014-12-30
OK al ja im isto nedajem svoj glas , smatram da ih treba kazniti i objasniti im nešto a bolje stvari od toga da ŽZ dobije više glasova od njih nema ....to je poruka : nema glasova dok neskrenete na traku kakvu vodi ŽZ.
MOST bi plesao na više stolica a to neide.
MOST bi plesao na više stolica a to neide.
2014-04-11
nadam se da će i Dalićka dobiti svoju porciju
vili40-
2015-08-02
čuj što pročita sada...u Baškoj skupa ekipno, HDZ, HSP i HNS...yebo sebe ovo sve ludo
2014-04-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Petrov: Mostovi ministri daju ostavke
» Vlada sutra raspisuje lokalne izbore
» Ako dobiju izbore, ovo će biti HDZ-ovi ministri
» Merkelica popušila lokalne izbore u donjoj Saskoj ha ha ha
» show must go on - iliti počinje predstava pred lokalne izbore
» Vlada sutra raspisuje lokalne izbore
» Ako dobiju izbore, ovo će biti HDZ-ovi ministri
» Merkelica popušila lokalne izbore u donjoj Saskoj ha ha ha
» show must go on - iliti počinje predstava pred lokalne izbore