Petrov: Mostovi ministri daju ostavke
Page 1 of 1
Petrov: Mostovi ministri daju ostavke
'Mi više nismo dio ove vlade i ovim potezom pokazujemo da nam nije stalo do fotelja. Pokazujemo da nam je stalo do hrvatskog Ustava, pa kad se već predsjednik Vlade ne drži Ustava ni parlamentarnih vrijednosti, mi sprečavamo ustavnu krizu koju je uzrokovao premijer Andrej Plenković', rekao je Božo Petrov.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/petrov-svi-mostovi-ministri-danas-podnose-ostavku-a-hdz-je-opet-srusio-svoju-vladu-20170428
Čuj ovog debila.
Pa ustavne krize nije ni ni bilo niti je ima, o tome su jučer jasno govorili Sanja Barić i posebno uvjerljivo Branko Smerdel.
A Petrov skupa sa Mostovcima samo pokazao kako nema pojma o funkcioniranju Ustava u zemlji u kojoj je formalno šef parlamenta.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/petrov-svi-mostovi-ministri-danas-podnose-ostavku-a-hdz-je-opet-srusio-svoju-vladu-20170428
Čuj ovog debila.
Pa ustavne krize nije ni ni bilo niti je ima, o tome su jučer jasno govorili Sanja Barić i posebno uvjerljivo Branko Smerdel.
A Petrov skupa sa Mostovcima samo pokazao kako nema pojma o funkcioniranju Ustava u zemlji u kojoj je formalno šef parlamenta.
Guest- Guest
Re: Petrov: Mostovi ministri daju ostavke
ova događanja me bome pomladila...tako su i pred godinu i nešto presice prštale jedna za drugom
Guest- Guest
ajde pa koji je vama kurac da ama baš sve morate izokrenuti?slidingdoorsoperator wrote:'Mi više nismo dio ove vlade i ovim potezom pokazujemo da nam nije stalo do fotelja. Pokazujemo da nam je stalo do hrvatskog Ustava, pa kad se već predsjednik Vlade ne drži Ustava ni parlamentarnih vrijednosti, mi sprečavamo ustavnu krizu koju je uzrokovao premijer Andrej Plenković', rekao je Božo Petrov.
Čuj ovog debila.
Pa nije ni rekao da ustavne krize ima niti da je bila nego da sprečava da do nje ne dođe.Da neše stati ni na koji način na put preslagivanje glupih i anemičnih.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Pa nije ni rekao da ustavne krize ima niti da je bila nego da sprečava da do nje ne dođe.Da neše stati ni na koji način na put preslagivanje glupih i anemičnih.
Pa nema se što spriječiti jer ustavne krize nema i ne može je biti.
Dobro, jasno mi je da Petrov to ne zna i ne razumije, za to je i plaćen, ali kako je moguće da ti to ne znaš i ne razumiješ?
Guest- Guest
hahaha,pa Petrov ni ne tvrdi da je ustavna krizaslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Pa nije ni rekao da ustavne krize ima niti da je bila nego da sprečava da do nje ne dođe.Da neše stati ni na koji način na put preslagivanje glupih i anemičnih.
Dobro, jasno mi je da Petrov to ne zna i ne razumije, za to je i plaćen, ali kako je moguće da ti to ne znaš i ne razumiješ?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:hahaha,pa Petrov ni ne tvrdi da je ustavna krizaslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Pa nije ni rekao da ustavne krize ima niti da je bila nego da sprečava da do nje ne dođe.Da neše stati ni na koji način na put preslagivanje glupih i anemičnih.
Jučer je to skupa s nekim Mostovcima (Šimić) tvrdio dok ga nisu demantirali Sanja Barić i Branko Smerdel. A danas implicitno tvrdi da je može biti pa se onda on tu postavlja kao građanin zabrinut za ustavni poredak zemlje. Koji niti je u (ustavnoj) krizi niti se može naći u (ustavnoj) krizi. Čitaj što si sam gore napisao.
Lik je prvorazredni ne samo politički nego i ustavno-pravni diletant.
Guest- Guest
Similar topics
» Do novih izbora u pet koraka: svi Mostovi ministri i 13 zastupnika protiv Karamarka
» split ide na izbore, puljak i ivošević daju neopozive ostavke
» Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Dečki gotovo je, podnesite ostavke...
» split ide na izbore, puljak i ivošević daju neopozive ostavke
» Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Dečki gotovo je, podnesite ostavke...
Page 1 of 1