Linic:Agrokor redovito placao porez
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Linic:Agrokor redovito placao porez
veber wrote:fakat si glup
pitaj svetca da ti pomogne smisliti neku bolju priču koju ćeš prodavati
Guest- Guest
znači kako ide priča veberu?
- imaš dokaze o uplati, ali ih nećeš pokazati i prekinuti ovršni postupak
- pustit ćeš da te ovrše
- pa ćeš ih onda tužiti za to što su te oni ovršili a ti njima nisi htio dostaviti dokaze o uplati...
- pustit ćeš da te ovrše
- pa ćeš ih onda tužiti za to što su te oni ovršili a ti njima nisi htio dostaviti dokaze o uplati...
Guest- Guest
da ti pojednostavim nakon odjave ne plaćam nikaj, kao ni za tv, tekefon, plin, struju.glas uhljeba wrote:veber wrote:fakat si glup
pitaj svetca da ti pomogne smisliti neku bolju priču koju ćeš prodavati
gugl ti nije uvijek frend.
vrlo jednostavno to potvrdiš sam sebi. nazovi čistoću u zagrebu i reci da nemaš nikakav odvoz smeća, a da ti dolaze računi pa da bi ti to ukinuo.
pitat će te za broj objekta, ali ti reci da si iz splita pa da moraš provjeriti kada dođeš u zegej.
i naravno, glavno pitanje je to: mogu li odjaviti odvoz jer nema nikog u kući.
pa nam javi.
2014-12-30
ne čitaš sa razumijevanjem.glas uhljeba wrote:znači kako ide priča veberu?
- pustit ćeš da te ovrše
oni su zagubili dokumentaciju o uplati s moje strane, pa me zamoljevaju da im dam na uvid svoju.
stvar je u tome da izvlače lovu iz holdinga na "pad sistema" i duple naplate penzićima i sl. populaciji.
2014-12-30
veber wrote:
vrlo jednostavno to potvrdiš sam sebi. nazovi čistoću u zagrebu i reci da nemaš nikakav odvoz smeća, a da ti dolaze računi pa da bi ti to ukinuo.
pitat će te za broj objekta, ali ti reci da si iz splita pa da moraš provjeriti kada dođeš u zegej.
i naravno, glavno pitanje je to: mogu li odjaviti odvoz jer nema nikog u kući.
pa nam javi.
Neko me vrijeme neće biti u stanu. Moram li plaćati otpad, pitao je Zagrepčanin.
U Holdingu kažu da se za prostore koji se ne koriste najmanje tri mjeseca ne naplaćuje odvoz, ali se plaća hladni pogon.
http://www.24sata.hr/potrosac/ako-vas-i-nema-u-stanu-trebate-placati-hladni-pogon-za-smece-393469
Last edited by glas uhljeba on 28/4/2017, 20:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
veber wrote:ne čitaš sa razumijevanjem.glas uhljeba wrote:znači kako ide priča veberu?
- pustit ćeš da te ovrše
oni su zagubili dokumentaciju o uplati s moje strane, pa me zamoljevaju da im dam na uvid svoju.
stvar je u tome da izvlače lovu iz holdinga na "pad sistema" i duple naplate penzićima i sl. populaciji.
veber wrote:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18422-hrvatska-posla
Dopustit ću ovršenje i podići tužbu.
Se bum ih tužil! Veli moj odvjetnik da ima tu dosta trauma, izgubljenog poslovnog ugleda, izgubljenog vremena, rastava, pad rejtinga u banci, nesanica, visok tlak...
Mater im jebem lopovsku, pa to sve treba postreljat, u Zg umjesto onih zastava na mostovima objesiti svu tu stoku.
očito se ne sjećaš što si jučer pisao, što je često kod ljudi koji izmišljaju
Guest- Guest
jebeni ti izvor.glas uhljeba wrote:
http://www.24sata.hr/potrosac/ako-vas-i-nema-u-stanu-trebate-placati-hladni-pogon-za-smece-393469
nazoveš 01/ 61 46 494 ili 01/ 61 84 817
i reci, imam nekretninu, odjavio odvoz, a vi me ovršujete.
i javi nam.
2014-12-30
kako ti jadno imputiraš.glas uhljeba wrote:
očito se ne sjećaš što si jučer pisao, što je često kod ljudi koji izmišljaju
ono od jučer stoji kao i ono od danas.
imaš brojeve i zovi. pa nastavi guglat.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
nikaj!
oš da ti dam broj od hanžekovićevog odvjetnika koji je zvao mojeg (tončić, tončić & urek)
oš da ti dam broj od hanžekovićevog odvjetnika koji je zvao mojeg (tončić, tončić & urek)
2014-12-30
veber wrote:
imaš brojeve i zovi. pa nastavi guglat.
zvat ću u ponedjeljak ili poslati upit putem maila, petak je i iza radnog vremena holdinga
sad imam pametnijeg posla
netko mora dokazati da O nije 2*r*Pi
ima previše gluposti u matematici na nekim osnovnim stvarima
Guest- Guest
zovi u pon
ali u svojoj savrsenosti trebao bi znat da je neradan dan za uhljebe holdinga.
nije gugl sve.
interakcija s ljudima jest.
nije gugl sve.
interakcija s ljudima jest.
2014-12-30
toncic urek ti odvjetnici, oo, :Dveber wrote:nikaj!
nekad sam koristio njihove usluge
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:netko mora dokazati da O nije 2*r*Pi
Nepopravljivi optimist, a?
Guest- Guest
malo si se poskliznul savrseni?glas uhljeba wrote:nisam uhljeb pa ne znam kad im je naradniveber wrote:zovi u pon
nije gugl sve.
setaj.
2014-12-30
ima g kako zastupaju me.Leviathan2 wrote:toncic urek ti odvjetnici, oo, :Dveber wrote:nikaj!
ok su.
2014-12-30
i ja sam bio zadovoljan njima, imao sam neka dva spora 90tih, odradili okveber wrote:ima g kako zastupaju me.Leviathan2 wrote:toncic urek ti odvjetnici, oo, :Dveber wrote:nikaj!
ok su.
Pi nije algebarski broj, ne bi trebao s njim moći izvoditi algebarske operacije
tj. opseg O je isto onda neki iracijonalni nealgebarski broj kojeg ne možeš izračunati aritmetikom
ako ih pretvoriš u algebarske aproksimacije racijonalnih brojeva s kojima možeš izvoditi aritmetičke operacije, onda jednadžba više be vrijedi, tj. ne govorimo više o krugu
Guest- Guest
odrade korektno.Leviathan2 wrote:i ja sam bio zadovoljan njima, imao sam neka dva spora 90tih, odradili okveber wrote:ima g kako zastupaju me.Leviathan2 wrote:toncic urek ti odvjetnici, oo, :Dveber wrote:nikaj!
ok su.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!
Page 2 of 2