Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!
Page 1 of 1
Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!
Gordan Maras Izvor: Pixsell , Autor:Goran Stanz
Zlatko Komadina najavio je da će se kandidirati na unutarstranačkim izborima za šefa SDP-a, najavio je da bi proveo svojevrsnu 'aboliciju' te u stranku vratio osobe poput Slavka Linića i Aleksandre Kolarić. Na to je reagirao potpredsjednik SDP-a Gordan Maras, kojem se ta ideja nije ni najmanje svidjela
'Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP Hrvatske vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke zadnjih godinu i pol te svjesno pomogao HDZ-u da dodje na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno više ne bismo bili dio tog društva. Srećom, siguran sam da se to neće dogoditi', naveo je Maras na Facebooku.
Negativno se o Komadininim idejama vođenja SDP-a oglasio sinoć i član predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, gostujući u emisiji Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV.
Još uvijek aktualni ministar u tehničkoj Vladi najavio je kako će se on osobno kandidirati za potpredsjednika SDP-a, a da za predsjednika SDP-a podržava Milanovića.
'Smatram da u slučaju da Komadina pobjedi SDP-u prijeti laburistički scenarij kao u Velikoj Britaniji. Pad rejtinga. Preveliko skretanje u lijevo bi smanjilo bi naš utjecaj na hrvatskoj političkoj sceni. Komadina vraća stranku prema marksističkoj ideologiji', rekao je Hajdaš Dončić.
- Autor: M.D.
- 13.1.2016 13:29:26
- 13.1.2016 13:29:04
Zlatko Komadina najavio je da će se kandidirati na unutarstranačkim izborima za šefa SDP-a, najavio je da bi proveo svojevrsnu 'aboliciju' te u stranku vratio osobe poput Slavka Linića i Aleksandre Kolarić. Na to je reagirao potpredsjednik SDP-a Gordan Maras, kojem se ta ideja nije ni najmanje svidjela
'Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP Hrvatske vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke zadnjih godinu i pol te svjesno pomogao HDZ-u da dodje na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno više ne bismo bili dio tog društva. Srećom, siguran sam da se to neće dogoditi', naveo je Maras na Facebooku.
Negativno se o Komadininim idejama vođenja SDP-a oglasio sinoć i član predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, gostujući u emisiji Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV.
Još uvijek aktualni ministar u tehničkoj Vladi najavio je kako će se on osobno kandidirati za potpredsjednika SDP-a, a da za predsjednika SDP-a podržava Milanovića.
'Smatram da u slučaju da Komadina pobjedi SDP-u prijeti laburistički scenarij kao u Velikoj Britaniji. Pad rejtinga. Preveliko skretanje u lijevo bi smanjilo bi naš utjecaj na hrvatskoj političkoj sceni. Komadina vraća stranku prema marksističkoj ideologiji', rekao je Hajdaš Dončić.
Tony Soprano-
2015-08-15
Re: Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!
Jebote sto ce netko plakat za tobom..ovaj je vrci freak od gazde mu zokija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako će se vratiti Kolarićka onda bi moglo biti veselo kao kad se lisica uvuče u kokošinjac,perje,panika...
vili40-
2015-08-02
taj im je kadarvuksadinare wrote:Jebote sto ce netko plakat za tobom..ovaj je vrci freak od gazde mu zokija
Tony Soprano-
2015-08-15
Prije ' nada'Tony Soprano wrote:taj im je kadarvuksadinare wrote:Jebote sto ce netko plakat za tobom..ovaj je vrci freak od gazde mu zokija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Linic:Agrokor redovito placao porez
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
» Mostova Strenja Linić: Saslušajte Olivera Frljića!
» Mostovka Strenja Linić u sukobu interesa... Nemreš bilivit!
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
» Mostova Strenja Linić: Saslušajte Olivera Frljića!
» Mostovka Strenja Linić u sukobu interesa... Nemreš bilivit!
Page 1 of 1