Denkverbot
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
S obzirom na već skrojeno mišljenje o tebi, znam da ti kosilica vridi više od krava :)aben wrote:kako znoš da mi kosilica ne vridi? ali si spojena na univerzalnu livadnu svijest?mate wrote:Iznenadio si me, ugodno :)aben wrote:mate wrote:Što je za tebe svetost?aben wrote:
pa sveti brojevi su oni koji se pojavljiju u duhovnoj literaturi. (al ne brojevi stranic)
livada? koji si ti new ager..
Livada me podsjeća na djetinjstvo, nevinost, razigranost, maštu...i dakako, cuclanje kiseljaka :)
Ti si veći new ager od mene :)
sveto je ono ča je u skladu s uvjetima koji se zahtjevaju ili cijene u onostranom.
mene livada posjeća na frižirer za krave
Mislila sam da će te podsjetiti da trebaš u trgovinu poći po novu kosilicu :)
Guest- Guest
Nisam praktični vjernik. (iako sam dugo bila u crkvenom zboru) :)aben wrote:u svakoj crikvi, pored ulaza s live strone. ili s desne.mate wrote:Gdje postoji pravilnik?aben wrote:
sveto je ono ča je u skladu s uvjetima koji se zahtjevaju ili cijene u onostranom.
ili moš direkt na youtube, tamo ti odma reču ča je.
provoj slušati bučević, ana :)
Kakva ironija!
Sve je to bilo iz sebičnih razloga. Osjećala sam se odlično, uživala pjevajući. Ali samo zbog tog dobrog osjećaja sam bila tu gdje jesam...
Guest- Guest
ne Crikvi, nego crikvi. bilokojoj.mate wrote:Nisam praktični vjernik. (iako sam dugo bila u crkvenom zboru) :)aben wrote:u svakoj crikvi, pored ulaza s live strone. ili s desne.mate wrote:Gdje postoji pravilnik?aben wrote:
Kakva ironija!
Sve je to bilo iz sebičnih razloga. Osjećala sam se odlično, uživala pjevajući. Ali samo zbog tog dobrog osjećaja sam bila tu gdje jesam...
jo sun posto ateist jer me bolila škina u crikvi. nika nis mogo puno stoti na nogami..
2014-04-16
Ne vjerujem da ateisti postoje, iskreno.aben wrote:ne Crikvi, nego crikvi. bilokojoj.mate wrote:Nisam praktični vjernik. (iako sam dugo bila u crkvenom zboru) :)aben wrote:u svakoj crikvi, pored ulaza s live strone. ili s desne.mate wrote:Gdje postoji pravilnik?aben wrote:
Kakva ironija!
jo sun posto ateist jer me bolila škina u crikvi. nika nis mogo puno stoti na nogami..
Guest- Guest
ok, ni jo,mate wrote:Ne vjerujem da ateisti postoje, iskreno.aben wrote:ne Crikvi, nego crikvi. bilokojoj.mate wrote:Nisam praktični vjernik. (iako sam dugo bila u crkvenom zboru) :)aben wrote:u svakoj crikvi, pored ulaza s live strone. ili s desne.mate wrote:
Gdje postoji pravilnik?
Kakva ironija!
ali u onomu užemu smislu, nonchristian.
2014-04-16
Ne znam kako bih to obrazložila jer ako smo rodom kršćani, to uvijek ostaje u nama. Poput prezimena...Žensko sam, i mogu mijenjati prezime, ali uvijek i u svim papirima traži se djevojačko prezime :) To je nešto od čega se ne može pobjeći :)aben wrote:
ok, ni jo,
Guest- Guest
jo sun muški, i isto morin minjati prezime. ali nis popizdi.mate wrote:Ne znam kako bih to obrazložila jer ako smo rodom kršćani, to uvijek ostaje u nama. Poput prezimena...Žensko sam, i mogu mijenjati prezime, ali uvijek i u svim papirima traži se djevojačko prezime :) To je nešto od čega se ne može pobjeći :)aben wrote:
ok, ni jo,
rodon kršćani ne znoči nišće, više znoči ča smo se rodili među kršćanima, nego to prvo. ali, kultorolški ni ne pokušavan pobignuti od kršćanstva. jo sun kršćanski simpatizer bi i osto. da morin birati di bi živi na svitu, jo bi odabro među kršćanima.
2014-04-16
Možeš, da :) Imam jednu rođakinju u Njemačkoj, udala se za Švabu i on je uzeo njeno prezime :)aben wrote:jo sun muški, i isto morin minjati prezime. ali nis popizdi.mate wrote:Ne znam kako bih to obrazložila jer ako smo rodom kršćani, to uvijek ostaje u nama. Poput prezimena...Žensko sam, i mogu mijenjati prezime, ali uvijek i u svim papirima traži se djevojačko prezime :) To je nešto od čega se ne može pobjeći :)aben wrote:
ok, ni jo,
rodon kršćani ne znoči nišće, više znoči ča smo se rodili među kršćanima, nego to prvo. ali, kultorolški ni ne pokušavan pobignuti od kršćanstva. jo sun kršćanski simpatizer bi i osto. da morin birati di bi živi na svitu, jo bi odabro među kršćanima.
Nekako držim do tradicije. To ne mijenja mene, već me učvršćuje kao osobu :)
To je moje pleme, a ja do plemena jako držim :)
Guest- Guest
pa okej, i aint gonna be bustin your ball zbog toga. meni se stvarno sviđo merikunski nočin, kad dodoju imena na hrpu; to jo zovin tradicijun. inače, moja kuća ne nosi moje ime, nego djevojačko ime moje nane. (u mome mestu kuće imaju ime, jebiga) to je storo talijunsko prezime, više ga nemo i jo sun mu otro prašinu i nastaviti ćemo ga koristiti, tj ne ćemo ga prekrstiti. kuća imo bar stopedeset godin, i šteta bi je bilo oduzeti njeno provo ime...mate wrote:Možeš, da :) Imam jednu rođakinju u Njemačkoj, udala se za Švabu i on je uzeo njeno prezime :)aben wrote:jo sun muški, i isto morin minjati prezime. ali nis popizdi.mate wrote:Ne znam kako bih to obrazložila jer ako smo rodom kršćani, to uvijek ostaje u nama. Poput prezimena...Žensko sam, i mogu mijenjati prezime, ali uvijek i u svim papirima traži se djevojačko prezime :) To je nešto od čega se ne može pobjeći :)aben wrote:
ok, ni jo,
Nekako držim do tradicije. To ne mijenja mene, već me učvršćuje kao osobu :)
To je moje pleme, a ja do plemena jako držim :)
2014-04-16
znoči da razumin motive, simboliku i logiku uzimanja tujega prezimena.mate wrote:Što to znači? :)aben wrote:
pa okej, i aint gonna be bustin your ball
23:20,
puno previše uri, grin brzo spati da se ča prije izbudin:)
laku noć!
2014-04-16
Nisu mi jasni ljudi poput našeg Abenda i Šekspira...Što ih to tjera na konstantno intelektualno nadmudrivanje, niti su mi jasni ljudi s druge strane, koje tjera neka loša sila na vrijeđanje i niske udarce.
Guest- Guest
svak ima svoje.. tako i ti sad nešto svoje tražiš..
Last edited by kic on 19/5/2017, 23:43; edited 1 time in total
Zbog čega si to prepravio na ovaj način?kic wrote:
svak ima svoje.. tako i ti sad nešto svoje tražiš..
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50