Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
muči, dobre bitke bije na vipumate wrote:Ovaj Kic je gori od kakve zaljubljene šiparice :)
čak mi ga je malo muka ča će moja franšiza pregaziti njegovu...
jesi zno da je toni parker preote divojku kolegi?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
I nju sam posadila, ljubičastu :)aben wrote:a ljubičasta kapula? a ljutika? mislin, get your shit togethermate wrote:Ne, i rajčicu sam danas, papriku, krastavce...Kod nas je klima drugačija pa sve kasnije sijemo i sadimo. Do neki dan mraz bio. Kod nas postoji samo bijeli luk i crveni luk :)aben wrote:luk je beli, u režnjima, garlic, kapula je u slojevima, onionmate wrote:Kakva Božja kapula? Zar to nije luk?
a to zeleno je fažolet, isto malo kasno, ča ni?
mraz?! pa zoč živiš namo?
Znaš kako mi je lijep vrt..Ja to sve onako i na izgled, ma, ponosna sam na sebe. Svega imam :)
Guest- Guest
da vidinmate wrote:I nju sam posadila, ljubičastu :)aben wrote:a ljubičasta kapula? a ljutika? mislin, get your shit togethermate wrote:Ne, i rajčicu sam danas, papriku, krastavce...Kod nas je klima drugačija pa sve kasnije sijemo i sadimo. Do neki dan mraz bio. Kod nas postoji samo bijeli luk i crveni luk :)aben wrote:luk je beli, u režnjima, garlic, kapula je u slojevima, onionmate wrote:Kakva Božja kapula? Zar to nije luk?
Znaš kako mi je lijep vrt..Ja to sve onako i na izgled, ma, ponosna sam na sebe. Svega imam :)
2014-04-16
Ispričavam se, ali jednostavno se ponekad ne mogu suzdržati :)aben wrote:muči, dobre bitke bije na vipumate wrote:Ovaj Kic je gori od kakve zaljubljene šiparice :)
čak mi ga je malo muka ča će moja franšiza pregaziti njegovu...
jesi zno da je toni parker preote divojku kolegi?
Guest- Guest
A sve okružuju jagode, maline, lješnjaci (kao živica)...Samo mi žao što nemam loze, al to ću na jesen..aben wrote:da vidinmate wrote:I nju sam posadila, ljubičastu :)aben wrote:a ljubičasta kapula? a ljutika? mislin, get your shit togethermate wrote:Ne, i rajčicu sam danas, papriku, krastavce...Kod nas je klima drugačija pa sve kasnije sijemo i sadimo. Do neki dan mraz bio. Kod nas postoji samo bijeli luk i crveni luk :)aben wrote:
luk je beli, u režnjima, garlic, kapula je u slojevima, onion
Last edited by mate on 5/5/2017, 23:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
ok samo ću elaborirati jednu malu opasku od Nine, koju on nije razradio do kraja..
naime, Saucha kao trenutno neovisni saborski zastupnik je dao glas za HDZ iako je dijete SDP-a, što je sve šokiralo (?) i to doslovno dijete jer je od svoje 16. godine u toj stranci, praktički cijeli svoj život do jučer pripadao SDP-ovom svjetonazoru, što po Nini puno govori o negativnoj selekciji u toj stranci ali i općenito u formiranju mladog naraštaja političara..
ali u stvari, naravno, ista stvar je kod drugih stranaka naravno, ne može netko s 16-18 već odlučivati o političkom životu, previše odbacujemo seniorstvo (o čemu smo već pričali na neki način), želim reći, na stranici prije si pisao kako sad imaš XY i kad sad gledaš, sav taj razvoj je išao presporo zapravo, daleko presporo..
a ja želim na neki način reći, morao je ići presporo.. nisi mogao biti sage s 18..
mislim, nije morao ići PREsporo, ali mislim da na neki način shvaćaš šta želim reći i što podsvjesno prodire kroz ove moje postove..
moramo se vratiti korak unatrag, ne može svatko imati pravo glasovanja, jer su beskičmenjaci preuzeli kad im se otvorio kanal..
al vidim mate nudi neke jagode nešto.. pa neću pametovati..
sistem ne može proizvesti čovjeka, samo osobna iskustva i dijalektika, inače dobiješ neformiranog birokrata Darth Vadera i kad skine svoju masku, vidiš kako je nerazvijen, a služenje sistemu je uzrok..
Boobah the owl wrote:
ok samo ću elaborirati jednu malu opasku od Nina, koju on nije razradio do kraja..
naime, Saucha kao trenutno neovisni saborski zastupnik je dao glas za HDZ iako je dijete SDP-a, što je sve šokiralo (?) i to doslovno dijete jer je od svoje 16. godine u toj stranci, praktički cijeli svoj život do jučer pripadao SDP-ovom svjetonazoru, što po Nini puno govori o negativnoj selekciji u toj stranci ali i općenito u formiranju mladog naraštaja političara..
ali u stvari, naravno, ista stvar je kod drugih stranaka naravno, ne može netko s 16-18 već odlučivati o političkom životu, previše odbacujemo seniorstvo (o čemu smo već pričali na neki način), želim reći, na stranici prije si pisao kako sad imaš XY i kad sad gledaš, sav taj razvoj je išao presporo zapravo, daleko presporo..
a ja želim na neki način reći, morao je ići presporo.. nisi mogao biti sage s 18..
puno previše zastupnici nosu na svojoj škini da bi bili vezani stranačkom stegom, i puno previše zastupnici nosu na svojoj škini da bi se oslanjali na svoj moralni kompas. jednostavno, zastupnici odlučuju o stvorima o kojima niko ne bi smi odlučivati i kako god da se politički racionalizira postupak, biti će krivi, jer je odlučivanje o životima nepoznatih nepoštena situacija za jednoga čovika.
neki dun sun prečito temu društveno ekonomski sustavi, vode na forumu. to je od prošle godine, a jo bi već neke svoje stavove premini. oću reći da razvoj jednostavno ne prestaje i seniorstvo se nika ne moro ugasiti.
ali stavi se u ulogu s druge strone, zamisli da imoš veliko dite, ili nekoga ki ti veruje zbog bilokojeg razloga. ča bi mu reko? ne moreš mu reći kako da misli, ne moreš mu zadati put, ako mu želiš dobro, naravski. moreš mu samo predstaviti ča si ti otkri da vridi zo te. i jepeta je dobro ako un to i sun provo. da, jednostavno tribo vrimena.
ča je to sage?
2014-04-16
ništa podsvjesno, meni sve tribo crne na belo:)Boobah the owl wrote:
mislim, nije morao ići PREsporo, ali mislim da na neki način shvaćaš šta želim reći i što podsvjesno prodire kroz ove moje postove..
moramo se vratiti korak unatrag, ne može svatko imati pravo glasovanja, jer su beskičmenjaci preuzeli kad im se otvorio kanal..
elegantnije je uništiti opseg glasovanja, do razine odluka o nošnji počasne garde, nego izbacivati nekompetentne.
2014-04-16
Za razliku od tebe, za moj stol si uvijek dobrodošao pa bile i jagode u pitanju...Boobah the owl wrote:
al vidim mate nudi neke jagode nešto.. pa neću pametovati..
To je bila moja današnja tema, misao. Iz pametovanja si me isključio...
Guest- Guest
Laka vam noć.
Počela sam gledati seriju The Leftovers na preporuku uvaženog kolege..
:)
Guest- Guest
neće oni sami sebi nikad smanjiti opseg odluka..
moj stol je cijela tema i forum :D ajd mate..
mate wrote:Laka vam noć.
to je fikcija, ali jo ne zun, danas ih rodu ko mola remek djela.
a rectify je realna priča, ritam, atmosfera, moreš je rizati nožin. jedino mu je sestra neuvjerljivo lipa.
2014-04-16
ne će, naravski. ovaj život je lagodan, ko u filmu s onim vrhunskin glumcem ditetom i s johnom malkovichem u japanskom logoru. to su naši okviri, mi se moromo snojti u njima. ali, uvika je dobro znati i ne zaburaviti ki je neprijatelj.Boobah the owl wrote:
Last edited by aben on 5/5/2017, 23:48; edited 1 time in total
2014-04-16
A wise person or spiritual teacher; a man or woman of gravity and wisdom, especially, a teacher venerable for years, and of sound judgment and prudence; a grave or stoic philosopher.
https://en.wiktionary.org/wiki/sage#Noun
aben wrote:ne će, naravski. ovaj život je lagodan, ko u filmu s onim vrhunskin glumcem ditetom i s johnom malkovichem u japanskom logoru. to su naši okviri, mi se moromo snojti u njima. ali, uvika je dobro znati i ne zaburaviti ki je neprijatelj.Boobah the owl wrote:
empire of the rising sun..
cijeli film je zbrka bez jasne poruke ali lijep, pogotovo kad pozdravlja pilote japanske
e ot, ot,Boobah the owl wrote:aben wrote:ne će, naravski. ovaj život je lagodan, ko u filmu s onim vrhunskin glumcem ditetom i s johnom malkovichem u japanskom logoru. to su naši okviri, mi se moromo snojti u njima. ali, uvika je dobro znati i ne zaburaviti ki je neprijatelj.Boobah the owl wrote:
empire of the rising sun..
cijeli film je zbrka bez jasne poruke ali lijep, pogotovo kad pozdravlja pilote japanske
siti se kako se lipo snašo u švercu i trgovini unatoč brutalnim okolnostima.
naše okolnosti su brutalne, u smislu ako ih želiš adresirati uz zadržavanje nekog nivoa. puno je bolje prihvatiti činjenice, ča manje ih naglašavati i- trgovati.
2014-04-16
enfant terrible wrote:aben voli balea ??
betty voli abena
jo dugo nis zno da je to bale,
a ot moli je odgumi u carstvu izlazećeg sunca, jo ne zun, retko koga bi mogo staviti uz njega.
sa mi to govoriš, ka je gotovo...
2014-04-16
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50