ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 8 Empty Re: Denkverbot

Post by kic 28/4/2017, 14:34

lol

šta sam rekao, ti si rekao da je štraca jbt..

spurs - rockets 4:2

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 28/4/2017, 15:15

pa kad je sidila na dvi katride, uostalon, postupila je viteški u razgovoru s manun, a i tobun se istrla:)

ovaj, imun hunch, mislin da će biti sweep houstona, spursi su slabi. jo sun navijo da ne projdu grizli, isnjima bi se pomučili 4:2

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 28/4/2017, 16:56

istrla? mah ja se samo zezama o ona sve osobno prima..

high praise, spursi igraju odličnu obranu i ne igramo samo jedan u napadu
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 28/4/2017, 19:42

kic wrote:

high praise, spursi igraju odličnu obranu i ne igramo samo jedan u napadu
istrti=obrisati

čuj, ti govoriš o prošlogodišnjin roketsima, kad dwight ni hoti igrati pnr, brewer je imo 17% za tri, josh smith se ni sićo kako izgljedo lopta u obruču, dmo, t jones...mislin..
ovogodišnje rakete su something completely different, imomo dvo nojbolja šesta igroča lige, gordon i williams, veterana centra mrcinu od 120 kg...spursi nas moru nadigrati jedino u postavi s dvo visoka, jer je anderson truba na post obrani.

moje mišljenje je da smo mi prestali igrati spain pnr posli allstar breaka, ka se vidilo da smo osvojili playof pozziciju, da se tuje obrane ne prilagodu. u prvon delu sezone smo imali 20 win streak s ton egzekucijon, naći ću te i zarobiti 30 godin u podrumu ako ovo joviš gregu, a to izgljedo vako:

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 28/4/2017, 19:45

kic wrote:

čekoj, zoč bi iko ki se naljuti pošo istrti nick? to nemo smisla. jedino ako je u pitanju proboj identiteta, recimo, prijateljica prijateljice ti zno ki si nik, i unda more viti da si nešto reko i tako.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 28/4/2017, 20:34

ako je na jutjubu, naći će i oni :P mislim, čak i da znaju, to ne pomaže puno, neke egzekucije se mogu samo pokušati sniziti, uostalom, sve što rade je da se kreću u picku nasumično i otvaraju prostor xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 28/4/2017, 20:35

aben wrote:
kic wrote:

čekoj, zoč bi iko ki se naljuti pošo istrti nick? to nemo smisla. jedino ako je u pitanju proboj identiteta, recimo, prijateljica prijateljice ti zno ki si nik, i unda more viti da si nešto reko i tako.

to nije u pitanju tako da confused
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 28/4/2017, 21:38

kic wrote:
ako je na jutjubu, naći će i oni :P mislim, čak i da znaju, to ne pomaže puno, neke egzekucije se mogu samo pokušati sniziti, uostalom, sve što rade je da se kreću u picku nasumično i otvaraju prostor xD
je, ali akcija more imati hi i lo profile..

inače, houston je samo iza gswa u offenceu, to ni slučajno: zatvori tricu, ko ča je okc učini u playoffu, i ubi si andersona i arizu, ali te gordon, williams, pat i harden napunu ko brod iz painta. zatvori paint, i unda te anderson, pat, williams, gordon, ariza i harden napunu s trice. nami su nojtežji matchupi bili zapravo loši timovi s jokin centrima i powerforwardima. tu smo tunki- capela je mršav, nene imo ograničeni minuti zbog godin a anderson je white man cant jump. ako krene i aldridga i gasola i onog beloga, unda nas imaju. ako ne, metla...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 28/4/2017, 23:04

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/4/2017, 00:22

neka nevjerojatno brza i dobra čitanja igre.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 29/4/2017, 00:42

gledam situacije i često ne bih dodao na Hardenovom mjestu, i onda govore da carini loptu xD

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 29/4/2017, 09:35

too je prošlogodišnji narativ, ove godine nis ču da je ballhogg, carinik, odličan naziv:)
usage rate mu je 34%, ko i nekin shooting guardima kd- 30% ili kawhi 31%.a  wesrbrick imo 42%.

kad neko tu i tamo pogljedo utakmicu rocketsa, prvo mu pade u oči kako se james vuče do centra. za system 7 sec or less, to je neshvatljivo, međutin to je sve taktika umrtljivanja postavljene obrane, jer su u vrhu lige u transition offence, i harden imo nojviše asista  iz svoje polovice terena. 
mediji ga ne volu jer iskorištava pravilo reach in faul,  ili ti pokaže ruke da ga plesneš, ili kad se pokušavaš probiti kroz blok, odma skoče u shoot motion, i dpbije tri penala.
oni retki ki ga volu, tepaju mu da je steve nash na steroidima, jer je visok i težak, a point guard. 
ono ča je meni u tomu noj bolje je ča je jedini superstar, igro s otpadnicima ( za gordona, nenea  i anderona su mislili da su in karijere gotove) i isto su treti u ligi.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/4/2017, 12:03

harden izgleda uvijek kao da se tek ustao, mislim da to definitivno umrtvi svakoga, i onda pas-prodor, gotovo..

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 29/4/2017, 12:19

:(
jo sun valjo previše uronjen, i ne bi mogo podržati ovog lika. da se razumimo, ne zun nišće o osijeku, ni o slavoncima, ni o kukuruzu, i cak in verujen da mislu dobro ( jo svima verujen na prvu), ali un će šoldi ukradeni peri dati umirovljenicima za medikamente. to ne mkre biti dobro. un želi plotiti menagere ( koji definitivno ne mogu buti osobno odgovorni, osim u smislu da dobiju otkaz neš ti odgovornosti) da pretvoru grafske firme u dobitaše- a to znoci efikasnija krađa.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/4/2017, 16:19

bome si uronjen, marijanova brazda level..

privatizacija majka
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 29/4/2017, 20:58

razumin da jes, mi smo to u teoriji ocjenjivanja zvoli pogrjeska kontrasta. ali, ajde ti reci, znan da si objektivniji, jel misliš da bi se išta preminilo da ovi zasidnu na čelo?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/4/2017, 21:45

ja objektivan :♪

pa na pocetku mi je privukao pozornost s pricom o porezima, ali na kraju ne znam bi li i to proveli..

mislim da postoji odredjeni obrazac ponasanja kod "novih" lica u politici, npr Kerum, Mostovci, ZZ.. svi pocnu lokalno, zele rijesit neke svoje probleme koji su realni, Kerum zeli sredit sve oko Zapadne obale za se, Mostovci zele da kraj oko Metkovica procvjeta, a ZZ zele pomoc svakom tko se pojada.. i onda svi skuze da je drzava nemoguce centralizirana i ako zele nesto moraju se okreniti metropoli, centar ih istovremeno blokira i otezava im postizanje bilo kakvih uspjeha i time jos vise veze njihove oci za sebe, svi ovi provincijalci dolaze u srediste spremni na borbu, kupovinu i lobiranje, i svaki od njih prolazi malo drugacije.. na kraju cim se malo spotaknu, dojucerasni partneri ih oglode do kostiju i bace u jamu GoT style.. na kraju mislom da je najbolje odselit se u Istru jer imaju najvece sanse za samostalnost i nadam se da gnjec ovo ne vidi
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 29/4/2017, 22:24

a, objektivniji. jo ću i za merikunski sustav reći da ne vridi, i za honkonški.

kažen,  sustav je rigged, i sve i da su in namjere ko isusove, moraju do toga dojti preko nepravde.
zoto je nihilius totalno u pravu ka govori da nan tribo parlamentarna kriza, tj neko ki će dojti na vlost s ciljen da ne pomogne  nikome, da ne čini nikakova dobra.
moj nojveći stroh je da se neko ne siti outsourcati poreznu upravu, jer smo onda stvarno samo robovi. ovako se jos ništo šoldov i do spositi.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2017, 00:55

Ovaj, želim reći, ne volim formu foruma.
Mrzim se čitati i mrzim što sve ostaje zapisano...Ne znam kako se zove taj poremećaj :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 30/4/2017, 00:57

najbrzi respawn do sad :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2017, 00:59

Hahahhaha, što reći, hipersenzibilna sam osoba :) Dobro da nikoga nema uz mene kada me uhvati žuta minuta :) A, ono štraca je tako milozvučno bilo za moje uši :)

Gledala sam Klička večeras...A-uuu, ponekad se ljudi moraju pomiriti s godinama :)

Last edited by good on 30/4/2017, 01:01; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top