Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
jo čekun knjigu na hrv,kic wrote:
vi još čitate Junga?
dogovor je dogovor
2014-04-16
I ja. Upravo zbog činjenice da sam imala prijatelja za kojeg nisam niti znala da je tri godine pokojan, nego tek mi jednu večer pala na pamet misao kako mi se nije dugo javio, je bila ta koja mi je pokazala koliko smo, ne znam...ne znam...aben wrote:a oću, dogovor je dogovor. već bi i bi na eng, da print nije tako kriminalan..mativka wrote:Hahahhah, pa prekinula sam :) Iznenada...pročitavši ovo tvoje :)
Dosadna je knjiga, iskreno...No ima dobrih dijelova...Nemoj, tko zna koga ćešsve sebi navući :)
jo gajin svoje uspomene, zalivun ih i njegujen. ne zun ča jung misli o tomu, ali meni se čini da jo postojin samo u prošlosti, pa zaborav znoči nestajanje.
ali nemun iluzija o tin sjećanjima, to su rezultati potpuno drugih okolnosti i misliti da će neka povijesna ličnost danas izazvati jednaku reakciju ko u leto '94. je suluda.
nemun facebook, ali zd je moli grod; isto volin plasirati ciljano sjećanje tin ženama tu i tamo, nemo smisla da se samo jo sićun, tako bi mogo i izmisliti sjećanje:)
Uspomene držim uz prsa, čvrsto stisnute. Ponekad se bojim izaći s njima izvan prsa jer ipak su srasla samnom pa pomislim, možda je to samo to moja misao, moj osjećaj.
Ja sam svugdje bila, živjela...moj prvi jezik je bio njemački...No, ljudi su ipak samo ljudi. Sebični...
Guest- Guest
Knjiga nije ništa posebno, ali evo, u meni je izazvala neke stvari...i nisam baš ponosna na njih :)
Guest- Guest
jebiga, vi unda komentirojte knjigu,mativka wrote:I ja. Upravo zbog činjenice da sam imala prijatelja za kojeg nisam niti znala da je tri godine pokojan, nego tek mi jednu večer pala na pamet misao kako mi se nije dugo javio, je bila ta koja mi je pokazala koliko smo, ne znam...ne znam...aben wrote:a oću, dogovor je dogovor. već bi i bi na eng, da print nije tako kriminalan..mativka wrote:Hahahhah, pa prekinula sam :) Iznenada...pročitavši ovo tvoje :)
Dosadna je knjiga, iskreno...No ima dobrih dijelova...Nemoj, tko zna koga ćešsve sebi navući :)
jo gajin svoje uspomene, zalivun ih i njegujen. ne zun ča jung misli o tomu, ali meni se čini da jo postojin samo u prošlosti, pa zaborav znoči nestajanje.
ali nemun iluzija o tin sjećanjima, to su rezultati potpuno drugih okolnosti i misliti da će neka povijesna ličnost danas izazvati jednaku reakciju ko u leto '94. je suluda.
nemun facebook, ali zd je moli grod; isto volin plasirati ciljano sjećanje tin ženama tu i tamo, nemo smisla da se samo jo sićun, tako bi mogo i izmisliti sjećanje:)
Uspomene držim uz prsa, čvrsto stisnute. Ponekad se bojim izaći s njima izvan prsa jer ipak su srasla samnom pa pomislim, možda je to samo to moja misao, moj osjećaj.
Ja sam svugdje bila, živjela...moj prvi jezik je bio njemački...No, ljudi su ipak samo ljudi. Sebični...
jo ću se ubociti posli.
je li? jo nis bi nider, a došo sun do istog zaključka:)
2014-04-16
Upravo to :)aben wrote:
je li? jo nis bi nider, a došo sun do istog zaključka:)
Guest- Guest
nisi ti kriva vode,
neki kreten stalno produžuje zaduženje..jebeš javne ustanove.
neki kreten stalno produžuje zaduženje..jebeš javne ustanove.
2014-04-16
jebiga, to su sa vaše interne,
čekojte, čekojte!
čekojte, čekojte!
2014-04-16
Nevjerojatna je činjenica, da je bilo dovoljno pročitati jedan post za napraviti korak koji je možda bio hod :)
Kic vrati onaj baner :)
Kic vrati onaj baner :)
Guest- Guest
Abende, ništa bez tebe :)aben wrote:jebiga, to su sa vaše interne,
čekojte, čekojte!
Guest- Guest
kakov hod?
2014-04-16
Moja misao, osjećaj, koji ti i Kic ionako ne bi razumjeli. Pa nek ostane na tome :)aben wrote:kakov hod?
Već si me počastio s štraco :)
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50