ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zakazao S-300

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Zakazao S-300 - Page 2 Empty Re: Zakazao S-300

Post by Guest 27/4/2017, 18:50

mutava baštarda wrote:
gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
1. ne znam da je prdnula kad sustav ni upaljen nije.
2. kakve veze arapi imaju s ovim sustavom?
3. zašto si očekivao da će biti u funkciji kada su javno rekli da će ovim sustavom štitit samo svoje dvije baze.

Sustav upaljen jest barem onaj ruski. Samo što ne gađaju Izraelce, ono zašto i bi...u trenutku kad se krene pucati na avione koji ne gađaju same Ruse to je samo po sebi opasan presedan. A dali je tako svemoćan. Nije. Nije niti jedan. Pogotovo ne kad ih ima jedan-dva. Ljudi zaboravljaju da je kod većine tih sustava ukoliko sama strana koja ih koristi nije barem zeru konkurentnija....kad prvi put opale ako i pogode obično i sami izgore.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 18:57

mutava baštarda wrote:
Ringo10 wrote:Prvo, Izraelci su rokali sa svoje teritorije.

Drugo, RUsi nemaju tamo potencijala a ni poziciju da ratuju sa Izraelom jer bi to bio rat sa USA i NATO paktom.

Ja ne znam kako ljudi mogu pričati gluposti okolo.
Netanjahu je bio u zadnji par godina od svih zemalja najviše u Moskvi. Valjda zna što smije.
ma ovo je naslov za podjebavanje,  prvo, izraelci su ispalili projektile i to ne prvi put sa svojeg teritorija, tj teritorija pod njihovom kontrolom,  drugo, netanjahju je odmah po ruskom uplitanju posjetio moskvu i mislim da su se on i putin dogovorili do koje granice se smije ici, isto tako ruski avioni dosta cesto ulijecu i zracni prostor koji kontrolira izrael i nije ni metak opaljen na njih,
samo budala moze izreci da je nesto prdnulo, s300 i s400 su dole, ali sirijci nemaju kontrolu nad tim, imaju par starijih modela pantsira i s200 sustave koji su koliko toliko funkcionalni, ipak su roknuli izraelcima par aviona do sad sto je cak zacudjujuce za tako zastarjele sustave,
ajd pitaj amerofile kako to da hiti spickaju saudijsku vojnu bazu nekim sklepanim raketljinima usprkos patriot sustavima,
sto se tice izraela, dok god ne spickaju nesto rusko nemaju straha a kad spickaju to ce biti ekspresno izvinjavanje da ce se sve prasit, ono, nismo znali nismo htjeli oprostite,
ne zato sto se boje rusa nego sto su izraelci prefrigani i znaju da s jacima bolje ne radit neprijateljstva,
erdo se malo kurcio pa eno mu, i dalje brat sa putinom ala nejde trgovina da je jebes a rusi nes ne ljetuju u turskoj, vise bosanaca dole ljetuje nego rusa

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 18:59

roknuli par aviona  Zakazao S-300 - Page 2 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:01

MaximusDecimusMiridije wrote:
mutava baštarda wrote:
gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
1. ne znam da je prdnula kad sustav ni upaljen nije.
2. kakve veze arapi imaju s ovim sustavom?
3. zašto si očekivao da će biti u funkciji kada su javno rekli da će ovim sustavom štitit samo svoje dvije baze.

Sustav upaljen jest barem onaj ruski. Samo što ne gađaju Izraelce, ono zašto i bi...u trenutku kad se krene pucati na avione koji ne gađaju same Ruse to je samo po sebi opasan presedan. A dali je tako svemoćan. Nije. Nije niti jedan. Pogotovo ne kad ih ima jedan-dva. Ljudi zaboravljaju da je kod većine tih sustava ukoliko sama strana koja ih koristi nije barem zeru konkurentnija....kad prvi put opale ako i pogode obično i sami izgore.
ma obezbijedjen je sustavi iliti sustavi sa pantsirima i ostalom robom, al kak velis, boli ruse kurac, oni nisu u sukobu sa izraelom, a samo zbog izraelaca sirijska strana jos uvijek nema pristup sustavu iako je njihovm barem s300

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:02

Pinochet wrote:roknuli par aviona  Zakazao S-300 - Page 2 1f602
jel pratis rat dole,
da pratis znao bi da jesu

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:02

je hrpa sirijskih, i 1 ruski i 1 turski to je sve što je oboreno u tom ratu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:05

Pinochet wrote:je hrpa sirijskih, i 1 ruski i 1 turski to je sve što je oboreno u tom ratu
tocno, ja znam bar za 3 izraelska,  il mislis da njihovi avioni imaju stitove ko enterprajz :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:08

Leviathan2 wrote:
Pinochet wrote:je hrpa sirijskih, i 1 ruski i 1 turski to je sve što je oboreno u tom ratu
tocno, ja znam bar za 3 izraelska,  il mislis da njihovi avioni imaju stitove ko enterprajz :D
ti stvarno vjeruješ da je oboren iti jedan Izraelski avion? :D 

mislim, nemoj me zajebavat, sigurno se sprdaš

ajmo reći da si ozbiljan.. imaš li iti jedan jedini dokaz, iznad sirijskog teritorija iti jedan komad ruševine, ili da je oboren u izraelu, sve jedno bi netko u toj državi gdje svatko ima iphone i kamere, snimio itd.. takve stvari se danas ne mogu zataškati.. 

niti mogu Rusi niti Sirijci niti Izraelci niti AMeri.  A da ne govorim da to područje promatraju Ruski i Ameerički kako radari tako i obavještajne službe, da je oboren iti jedan Izraelski avion, cijeli svijet bi znao u prvih 30sekundi, u najgorem slučaju neki Ruski ili USA agent bi procurio taj info.. 

ne , nije oboren niti jedan Izraelski avion, još će netko povjerovati.. i da žalosno je što Izrael se iživljava već 6godina nad Sirijskom vojskom bez ikakvih posljedica
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:14

Pinochet wrote:
Leviathan2 wrote:
ti stvarno vjeruješ da je oboren iti jedan Izraelski avion? :D 

mislim, nemoj me zajebavat, sigurno se sprdaš

ajmo reći da si ozbiljan.. imaš li iti jedan jedini dokaz, iznad sirijskog teritorija iti jedan komad ruševine, ili da je oboren u izraelu, sve jedno bi netko u toj državi gdje svatko ima iphone i kamere, snimio itd.. takve stvari se danas ne mogu zataškati.. 

niti mogu Rusi niti Sirijci niti Izraelci niti AMeri.  A da ne govorim da to područje promatraju Ruski i Ameerički kako radari tako i obavještajne službe, da je oboren iti jedan Izraelski avion, cijeli svijet bi znao u prvih 30sekundi, u najgorem slučaju neki Ruski ili USA agent bi procurio taj info.. 

ne , nije oboren niti jedan Izraelski avion, još će netko povjerovati.. i da žalosno je što Izrael se iživljava već 6godina nad Sirijskom vojskom bez ikakvih posljedica
za dva kod damaska sam vidio slike, prije par godina je bilo, 3 ili 4 godine, tad su koristili i bombe sa osiromasenim uranijem , razrokali su neko veliko skladiste negdje zapadno od damaska,   izraelci to nisu nikad priznali kao sto nikad i ne priznaju ,
jedan isto znam da je srokan kod kusejra i jedan negdje iznad golana, za taj su izraelci rekli da je pao zbog tehnickog kvara i pao na izraelski teritorij, znaci nisu ga oborili al su ga tesko ostetili, na isto dojde, vise ne leti,
isto kao sto su izraelci skinuli 2 miga 23 sirijcima negdje na golanu, nikad nisu priznali niti negirali, jednostavno ignoriraju takve stvari raspravljat sa novinama i javnoscu sto su apsolutno u pravu

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:15

miga il suhoja, jebem li ga, uglavnom stare kante, mislim da je ipak bio suhoj23

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:15

ma daj te slike gospe it :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:15

Leviathan2 wrote:
jel pratis rat dole,

Nisu im srusili nista.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:16

Leviathan2 wrote:
jel pratis rat dole,

Nisu im srusili nista.
ako ako

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:19

Leviathan2 wrote:
Leviathan2 wrote:
jel pratis rat dole,

Nisu im srusili nista.
ako ako

A nema tu ako ako jebiga kad nisu :) . Nemaju im s cime srusiti....a nisu ni Zidovi budale da se upustaju u nepromisljene rizike previse. Tako da ono...nisu jebiga. Ma kako tko drukao za koju stranu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 27/4/2017, 19:25

evo o napadu na aerodrom koji je još bliže sustavima...
Vasilij Kašin, je rekao da je napad izvršen ogromnim brojem krstarećih raketa, što je očito trebalo zajamčeno onemogućiti moćnu protuzračnu obranu na objektima.
"Da se na bazi čak i nalazio divizion S-300, pod uvjetima stopostotne učinkovitosti, on ne bi mogao zadržati ovaj napad", smatra stručnjak. "Domet gađanja S-300 na niskoleteće ciljeve poput Tomahawka nekoliko puta je manji od dometa gađanja aviona na srednjim i velikim visinama, o čemu vole govoriti novinari. Tj., radi se o nekoliko desetaka kilometara."
"Divizioni S-300 i S-400 u Hmejmimu i Tartusu u pruncipu ne mogu od Tomahawka zaštititi udaljen cilj", objašnjava Vasilij Kašin.
On također ističe da, sudeći prema podacima o gubicima, nije aktivirana obrana baze, inače se ne bi moglo govoriti o pet poginulih.
"Baza je bila evakuirana ranije poslije američkog upozorenja. Uporaba 59 raketa bila je potrebna kako bi se isključili gubici u slučaju da protivnička strana ipak odluči braniti bazu. Inače ne bi imalo smisla potrošiti preko 100 milijuna dolara na jedan objekt"

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:25

Leviathan2 wrote:
Leviathan2 wrote:
jel pratis rat dole,

Nisu im srusili nista.
ako ako

A nema tu ako ako jebiga kad nisu :) . Nemaju im s cime srusiti....a nisu ni Zidovi budale da se upustaju u nepromisljene rizike previse. Tako da ono...nisu jebiga. Ma kako tko drukao za koju stranu.
neda mi se kopat po webu, stvarno neda, al postoje slike koje je damir postavio i jos ih se moze naci, za ova dva kod damaska je uredno uslikano, vide se olupine aviona sa izraelskim oznakama i jedna kabina sa ugljenisanim pilotom,  posto ja nisam neki turbo strucnjak za avione prihvatio sam tvrdnju nekih da je to f16, bilo je to prije 3-4 godine navodno je u napadu ucestvovalo 12 aviona , 
inace na sirijsku tvrdnju da su srusili avione izraelci se nisu ni osvrnuli, niti cak nisu rekli da su izveli napad, nula, zero, ignor totalni

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/4/2017, 19:28

mutava baštarda wrote:evo o napadu na aerodrom koji je još bliže sustavima...
Vasilij Kašin, je rekao da je napad izvršen ogromnim brojem krstarećih raketa, što je očito trebalo zajamčeno onemogućiti moćnu protuzračnu obranu na objektima.
"Da se na bazi čak i nalazio divizion S-300, pod uvjetima stopostotne učinkovitosti, on ne bi mogao zadržati ovaj napad", smatra stručnjak. "Domet gađanja S-300 na niskoleteće ciljeve poput Tomahawka nekoliko puta je manji od dometa gađanja aviona na srednjim i velikim visinama, o čemu vole govoriti novinari. Tj., radi se o nekoliko desetaka kilometara."
"Divizioni S-300 i S-400 u Hmejmimu i Tartusu u pruncipu ne mogu od Tomahawka zaštititi udaljen cilj", objašnjava Vasilij Kašin.
On također ističe da, sudeći prema podacima o gubicima, nije aktivirana obrana baze, inače se ne bi moglo govoriti o pet poginulih.
"Baza je bila evakuirana ranije poslije američkog upozorenja. Uporaba 59 raketa bila je potrebna kako bi se isključili gubici u slučaju da protivnička strana ipak odluči braniti bazu. Inače ne bi imalo smisla potrošiti preko 100 milijuna dolara na jedan objekt"
ovu recenicu ne mogu nikako skuzit, jesam li ja glup ko crvenkasti il nesto nije logicno

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:28

Pa nikada se ne love za te stvari. Ono nisu oni zatvoreno drustvo koje krije svoje gubitke zaboga. Nemozes to ni sakriti. Nemoze se to nigdje sakriti toliko. Tako da ono, nisu im srusili nista. A sve slike iz Sirije tko god ih postavljao treba im prilaziti sa velikom skepsom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/4/2017, 19:29

mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.
Tko "mi". Iskreno volio bi da ga uključe pa da ga vidimo u akciji. Ovako je power of.
Ne znam zašto ga ne bi uključili ako su napadnuti, valjda ga za to imaju.
A ovo "mi" govorim o vama rusofilima( ne držim to nečim lošim ili pozitivnim pa ne uzimaj kao uvredu) koji hvalite rusku tehnologiju po svaku cijenu.
Što se tiče tehnologije, u nečemu su bolji ameri, a u nečemu rusi. Što se tiče ovoga bolji su rusi. Sustav neće obarati ni izraelske zrakoplove, ni zrakoplove koalicije, sustav je dovežen u geopolitičkom nadjebavanju kad su turci, sada saveznici srušili avion. Nakon trumpovog napada rečeno je da je sustav tu da štiti samo 2 ruske baze... Ako se Rusi odvaže mogu ga isporučiti Siriji koja ga je davno platila, još prije rata, ali zbog pritisaka na ruse nije im isporučen.
ma tko može vršiti bilo kakav pritisak na Ruse... ako je to uistinu tako onda su oni kurac a ne velesila... a ja mislim da to nije tako... problem je ipak čini se u tehnologiji koja moguće nije baš pouzdana...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 27/4/2017, 19:30

michaellcmacha wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.
Tko "mi". Iskreno volio bi da ga uključe pa da ga vidimo u akciji. Ovako je power of.
Ne znam zašto ga ne bi uključili ako su napadnuti, valjda ga za to imaju.
A ovo "mi" govorim o vama rusofilima( ne držim to nečim lošim ili pozitivnim pa ne uzimaj kao uvredu) koji hvalite rusku tehnologiju po svaku cijenu.
Što se tiče tehnologije, u nečemu su bolji ameri, a u nečemu rusi. Što se tiče ovoga bolji su rusi. Sustav neće obarati ni izraelske zrakoplove, ni zrakoplove koalicije, sustav je dovežen u geopolitičkom nadjebavanju kad su turci, sada saveznici srušili avion. Nakon trumpovog napada rečeno je da je sustav tu da štiti samo 2 ruske baze... Ako se Rusi odvaže mogu ga isporučiti Siriji koja ga je davno platila, još prije rata, ali zbog pritisaka na ruse nije im isporučen.
ma tko može vršiti bilo kakav pritisak na Ruse... ako je to uistinu tako onda su oni kurac a ne velesila... a ja mislim da to nije tako... problem je ipak čini se u tehnologiji koja moguće nije baš pouzdana...
šta... ne gledaš vijesti na ht :clown
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 19:43

Leviathan2 wrote:
ajd pitaj amerofile kako to da hiti spickaju saudijsku vojnu bazu nekim sklepanim raketljinima usprkos patriot sustavima

to je balistički projektil, nije navođena raketa
putanju izračunaš po balističkoj krivulji, slično kao što računaš za minobacač
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics