Zakazao S-300
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zakazao S-300
Izraelci bombardirali skladišta goriva, oružja i streljiva u Damasku
Snažna eksplozija do koje je došlo blizu zračne luke u Damasku "vjerojatno" je rezultat izraelskog zračnog napada na skladišta goriva, oružja i streljiva, izvijestila je u četvrtak televizija libanonskog Hezbolaha, skupine povezane sa sirijskim režimom.
"Dopisnik Al-Manara izvijestio je da je došlo do eksplozije u četvrtak rano ujutro u spremištima goriva i jednom skladištu blizu međunarodne zračne luke Damaska te da je eksplozija vjerojatno rezultat izraelskog zračnog udara", piše na stranici te tv postaje.
"Prve informacije govore da je udar izazvao samo materijalnu štetu", ističe tv postaja.
Al-Manar nije naveo prirodu skladišta niti pripada li libanonskom šijitskom pokretu koja se bori za režim Bašara al-Asada, sirijskoj vojsci ili drugoj prorežimskoj skupini.
Izraelski ministar za obavještajne službe Israel Katz rekao je za Izraelski vojni radio: "Mogu potvrditi da se taj incident u Siriji u potpunosti slaže s izraelskom politikom djelovanja kako bi se spriječilo da Iran naprednim oružjem opskrbi Hezbolah. Naravno, neću ništa više reći o tom incidentu." Glasnogovornica Izraelske vojske odbila je komentar.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/izraelci-bombardirali-skladista-goriva-oruzja-i-streljiva-u-damasku-20170427
Guest- Guest
Re: Zakazao S-300
Izrael svako drugi dan bombardira Siriju. Ruska tehnologija koja je navodno najnaprednija na svijetu očito ne radi.
Sa druge strane svi "mrze Trumpa" koji je dogovorio napad sa Putinom , i izveo napad po dogovoru, bez ikakve značajne štete(Sirijci nastavili koristiti istu bazu par dana kasnije) , da smiri "deep state opoziciju".
Sa druge strane svi "mrze Trumpa" koji je dogovorio napad sa Putinom , i izveo napad po dogovoru, bez ikakve značajne štete(Sirijci nastavili koristiti istu bazu par dana kasnije) , da smiri "deep state opoziciju".
Guest- Guest
I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.mutava baštarda wrote:I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
Guest- Guest
Tko "mi". Iskreno volio bi da ga uključe pa da ga vidimo u akciji. Ovako je power of.tre911 wrote:Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.mutava baštarda wrote:I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne znam zašto ga ne bi uključili ako su napadnuti, valjda ga za to imaju.mutava baštarda wrote:Tko "mi". Iskreno volio bi da ga uključe pa da ga vidimo u akciji. Ovako je power of.tre911 wrote:Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.mutava baštarda wrote:I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
A ovo "mi" govorim o vama rusofilima( ne držim to nečim lošim ili pozitivnim pa ne uzimaj kao uvredu) koji hvalite rusku tehnologiju po svaku cijenu.
Guest- Guest
Što se tiče tehnologije, u nečemu su bolji ameri, a u nečemu rusi. Što se tiče ovoga bolji su rusi. Sustav neće obarati ni izraelske zrakoplove, ni zrakoplove koalicije, sustav je dovežen u geopolitičkom nadjebavanju kad su turci, sada saveznici srušili avion. Nakon trumpovog napada rečeno je da je sustav tu da štiti samo 2 ruske baze... Ako se Rusi odvaže mogu ga isporučiti Siriji koja ga je davno platila, još prije rata, ali zbog pritisaka na ruse nije im isporučen.tre911 wrote:Ne znam zašto ga ne bi uključili ako su napadnuti, valjda ga za to imaju.mutava baštarda wrote:Tko "mi". Iskreno volio bi da ga uključe pa da ga vidimo u akciji. Ovako je power of.tre911 wrote:Niste mi jasni da pokušavate opravdati nešto po svaku cijenu. Do jučer su ti sustavi bili nenadjebivi a sad odjednom neučinkoviti kod iznenadnih napada - u prijevodu neko plaši ježa golom guzicom-opet.mutava baštarda wrote:I kad bi htjeli ne bi mogli s obale latakije ništa napraviti kod iznenadnih napada iz Libanona ili s volana.
A ovo "mi" govorim o vama rusofilima( ne držim to nečim lošim ili pozitivnim pa ne uzimaj kao uvredu) koji hvalite rusku tehnologiju po svaku cijenu.
2015-09-14
Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ko i srbi..njima uvijek drugi krivi..gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
1. ne znam da je prdnula kad sustav ni upaljen nije.gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
2. kakve veze arapi imaju s ovim sustavom?
3. zašto si očekivao da će biti u funkciji kada su javno rekli da će ovim sustavom štitit samo svoje dvije baze.
2015-09-14
vuk je '95 bio ponosan i na 80% sustava i njegovu moć, a onda, koliko je loš netko je rekao da ćemo biti previše moćni u "regionu" s tim i moralo ga se riješiti.
gospodari ne samo BI nego i svijeta... okupirani golan drže po' stoljeća, kakve sankcije, mršdijagram wrote:Izraelcima ne smije nitko nista.
Osim Hezbolaha:)
2015-09-14
jos 50 i nitko vise nece ni pricati da je bio sirijskimutava baštarda wrote:gospodari ne samo BI nego i svijeta... okupirani golan drže po' stoljeća, kakve sankcije, mršdijagram wrote:Izraelcima ne smije nitko nista.
Osim Hezbolaha:)
tako se to dela, ni bandic ne bi bolje
dijagram-
2015-08-09
nije još gotovo, ako se zemlja bude raspadala, a to je u planu od početka dalo bi se još malo zapasat, okupirati qvinteru i suwaidu pa makar za to da druzi žive u istoj državi....
1 Sustav nije upaljen ali su ga donjeli?!?mutava baštarda wrote:1. ne znam da je prdnula kad sustav ni upaljen nije.gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
3. zašto si očekivao da će biti u funkciji kada su javno rekli da će ovim sustavom štitit samo svoje dvije baze.
2. Čitaj sa razumjevanjem
3. Eto sa sustav nije upaljen dolazimo na to da pokriva samo dvije baze. Uvijek postoji neka izlika. Ili su u pitanju drljavi Arapi ili sustav nije upaljen ili pokriva samo dvije baze.
Radijus S300 i S400 sustav. Pokriva dvije baze.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Prvo, Izraelci su rokali sa svoje teritorije.
Drugo, RUsi nemaju tamo potencijala a ni poziciju da ratuju sa Izraelom jer bi to bio rat sa USA i NATO paktom.
Ja ne znam kako ljudi mogu pričati gluposti okolo.
Drugo, RUsi nemaju tamo potencijala a ni poziciju da ratuju sa Izraelom jer bi to bio rat sa USA i NATO paktom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Netanjahu je bio u zadnji par godina od svih zemalja najviše u Moskvi. Valjda zna što smije.Ringo10 wrote:Prvo, Izraelci su rokali sa svoje teritorije.
2015-09-14
mutava baštarda wrote:1. ne znam da je prdnula kad sustav ni upaljen nije.gargamel0101 wrote:Za naše rusofile uvijek netko drugi kriv kad ruska tehnologija prdne u čabar. Ili su u pitanju drljavi arapi ili rusi nisu uljučili. Ovo prov se još može razumjeti ali ovo drugo.... Ostaje pitanje zašto su dovlačili operemu ako je nisu mislili uključiti?!?
Sustav upaljen jest barem onaj ruski. Samo što ne gađaju Izraelce, ono zašto i bi...u trenutku kad se krene pucati na avione koji ne gađaju same Ruse to je samo po sebi opasan presedan. A dali je tako svemoćan. Nije. Nije niti jedan. Pogotovo ne kad ih ima jedan-dva. Ljudi zaboravljaju da je kod većine tih sustava ukoliko sama strana koja ih koristi nije barem zeru konkurentnija....kad prvi put opale ako i pogode obično i sami izgore.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bidenu zakazao green screen...
» Barak Obama zakazao je izvanredni sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost
» Opet zakazao Ray: Ognjen Vranješ u ljubavnoj vezi sa splitskom influencericom
» KBC Split ženi zakazao pretragu za lipanj. Ne ove godine, a ni iduće. Nego 2023.
» Kako je klinac Ahmetović pobijedio “silnu” diplomaciju Hrvatske: Evo tko je zakazao a nikako nije smio
» Barak Obama zakazao je izvanredni sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost
» Opet zakazao Ray: Ognjen Vranješ u ljubavnoj vezi sa splitskom influencericom
» KBC Split ženi zakazao pretragu za lipanj. Ne ove godine, a ni iduće. Nego 2023.
» Kako je klinac Ahmetović pobijedio “silnu” diplomaciju Hrvatske: Evo tko je zakazao a nikako nije smio
Page 1 of 3