Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
greska...ja ne razbijam 24 sata glavu razmisljajuci o novcu...imam placu ne bog zna kakvu,pokrivam se koliko sam dug...imam svoj mirni kutak na gruntu gdje uzivam...a ti se jebi advokaturom ili cim se vec bavis i imas love ko blataasilovski wrote:Zato sto je osiguran u nekoj sinekuri vrlo jednostav, to su kao baloni ili droga dok si u tome misliš da je svima super ili te boli kurac.Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
Eu fondovi ovise o projektima tj koliko si vičan i organiziran. Hrvati su vičniji krunici i mitu tako da ništa od togavuksadinare wrote:pa jel rekli iz eu-a stedite,rezite,nabijajte inace nis love iz eu fondova...jesu...amenasilovski wrote:Koga briga naslovnice hr pamfleta go ore o najmanjem deficitu naravno preko porezne presije i iseljavanjaPinochet wrote:Dok Frljić radi masakar u glumi i kazalištu, HDZ i domoljubi rade realni masakar preko porezne politike , ali to se nikoga ne tiče
Kermit-
2014-04-17
Frljića je školovala i odgojila crkva
polazio Nadbiskupsko sjemenište prvo u Travniku, pa onda u Splitu, bio student Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu da bi na kraju diplomirao na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/kultura/olivera-frljica-je-skolovala-i-odgojila-crkva-1165702 - https://www.vecernji.hr/kultura/olivera-frljica-je-skolovala-i-odgojila-crkva-1165702
polazio Nadbiskupsko sjemenište prvo u Travniku, pa onda u Splitu, bio student Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu da bi na kraju diplomirao na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/kultura/olivera-frljica-je-skolovala-i-odgojila-crkva-1165702 - https://www.vecernji.hr/kultura/olivera-frljica-je-skolovala-i-odgojila-crkva-1165702
Guest- Guest
"Ovo što Frljić radi je potpuno isto. On se trudi prikazati hrvatski narod kao nazadan, genocidan, primitivan i samim time manje vrijedan."
Ne treba se truditi, dovoljno je čitati upise ovdje.
Guest- Guest
antikapitalistička crkva je oblikovala taj um
nije čudo da netko tko pola života provede po sjemeništima na kraju smisao pronađe u srodnim marxističkim idejama
nije čudo da netko tko pola života provede po sjemeništima na kraju smisao pronađe u srodnim marxističkim idejama
Guest- Guest
Ti ne razbijaš glavu razmišljajućivuksadinare wrote:greska...ja ne razbijam 24 sata glavu razmisljajuci o novcu...imam placu ne bog zna kakvu,pokrivam se koliko sam dug...imam svoj mirni kutak na gruntu gdje uzivam...a ti se jebi advokaturom ili cim se vec bavis i imas love ko blataasilovski wrote:Zato sto je osiguran u nekoj sinekuri vrlo jednostav, to su kao baloni ili droga dok si u tome misliš da je svima super ili te boli kurac.Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
To je sigurno
Da je bio kod fratara u Međugorju danas bi CEO u Hadezeuglas uhljeba wrote:antikapitalistička crkva je oblikovala taj um
Kermit-
2014-04-17
Doppelgänger wrote:"Ovo što Frljić radi je potpuno isto. On se trudi prikazati hrvatski narod kao nazadan, genocidan, primitivan i samim time manje vrijedan."
dovoljno je slusati Onog s brčićima Ala hitler
Sora wrote:Ti ne razbijaš glavu razmišljajućivuksadinare wrote:greska...ja ne razbijam 24 sata glavu razmisljajuci o novcu...imam placu ne bog zna kakvu,pokrivam se koliko sam dug...imam svoj mirni kutak na gruntu gdje uzivam...a ti se jebi advokaturom ili cim se vec bavis i imas love ko blataasilovski wrote:Zato sto je osiguran u nekoj sinekuri vrlo jednostav, to su kao baloni ili droga dok si u tome misliš da je svima super ili te boli kurac.Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
To je sigurno
Guest- Guest
u čemu sam kontradiktorna? nešto si opasno pomiješao kad me proglašavaš frljićevim fanom...asila jel ti dobro!? :))asilovski wrote:Naravno da bi pobjegao da se zapuca, pa nije lud da pogine za mafijašku prćiju koja uništava vlastiti narod, a mlade tjera u pečalbu.Noor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
ti, kao pravi domoljub, napuniš gaće na spomen obaveznog vojnog roka
ti, kao pravi domoljub, prvi bi zbrisao rodici u minken, da se opet zapuca
ti, kao pravi domoljub, braniš uhljebe na državnoj sisi i sam stremiš k tome
yoda, daj zaveži!
Kontradiktorna si a i vidim pališ se na Frljksona hehe
Guest- Guest
Asila skoncentriraj se
NOORKA JE DOMOLJUB JER
- brani vjerske i nacionalne osjecaje pa prema tome ne moze biti Frljićevka
- brani sve domoljubno: simbole, floskule, stranke koje tvrde da su domoljubne i narod
- zastupa dijasporu, branitelje, vjerske prvake i nacionsliste koji TVRDE da su domoljubi , na djelima se to bas i ne vidi
Itd
NOORKA JE DOMOLJUB JER
- brani sve domoljubno: simbole, floskule, stranke koje tvrde da su domoljubne i narod
- zastupa dijasporu, branitelje, vjerske prvake i nacionsliste koji TVRDE da su domoljubi , na djelima se to bas i ne vidi
Itd
Sora, razornu snagu tvoje gluposti stvarno ne treba podcjenjivatiSora wrote:Asila skoncentriraj se
NOORKA JE DOMOLJUB JER
Itd
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Skandal u organizaciji Instituta za migracije: na konferenciju u ZG pozvali i optuženog za zločine nad Hrvatima u BiH
» Slovenija se priprema za nekontrolirani dolazak izbjeglica preko Hrvatske
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
» Skandal u organizaciji Instituta za migracije: na konferenciju u ZG pozvali i optuženog za zločine nad Hrvatima u BiH
» Slovenija se priprema za nekontrolirani dolazak izbjeglica preko Hrvatske
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
Page 2 of 2