Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/frljic-priprema-masakr-sjekirama-1020147/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
Dok Frljić radi masakar u glumi i kazalištu, HDZ i domoljubi rade realni masakar preko porezne politike , ali to se nikoga ne tiče
Guest- Guest
Re: Frljic priprema masakr sjekirama i preko predstava poziva na zlocine nad Hrvatima
ovaj lik frljic nije normalan...izgleda da on ima gadan problem a sigurno je vezano uz njegovu obitelj..koliko je poznato gotovo kompletna obitelj ga se odrekla a i razbastinjen je jos prije...tog lika je sigurno u glavu nesto sjebalo...pun je mrznje...otrova..pa kad ga je napustila cak i daniela trbojevic to mora nesto znacit..a ni ona nije nis puno bolja od njega
2015-09-08
jel mos ti kadkad funkcionirat i ne mislit na novac...znas se ti covjece opustitPinochet wrote:Dok Frljić radi masakar u glumi i kazalištu, HDZ i domoljubi rade realni masakar preko porezne politike , ali to se nikoga ne tiče
2015-09-08
gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
Guest- Guest
od kad citam pinocea 90% njehovih postova novac,bilanca,uhljebi,porezi,prirezi....daj covjece mlad si sa 40 godina sume i uhljebi ce ti se vrtit u ocima
2015-09-08
zato kad vidim pune trgovacke centre,city....ljude sa punim rukama vrecicama...znam da i nije tako lose...tesko da su svi uhljebi...nekidan vidim cigu sa buntom eura u ruci u city-u....ispred njega lik...isto zlatne kartice...kupuje u exclusiv buticima i prica zeni kako mu je 'tesko' i krivi naravno uhljebe...ma lazu ljudi ko srbi...i zato se ne opterecujem..nekad da u tvojim godinama sada ne...imam grunt,pokrivam se koliko sam dug...i zivci mirniji...Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
2015-09-08
Zato jer ima masnu mirovinu,koju mu je dao hadezej,pa ima da bude kush..u sustini,uhljeb jestPinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
Guest- Guest
Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
ti, kao pravi domoljub, napuniš gaće na spomen obaveznog vojnog roka
ti, kao pravi domoljub, prvi bi zbrisao rodici u minken, da se opet zapuca
ti, kao pravi domoljub, braniš uhljebe na državnoj sisi i sam stremiš k tome
yoda, daj zaveži!
Guest- Guest
Daj ti njemu šibom po guzi...Noor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
yoda, daj zaveži!
Guest- Guest
ma da, pa da me tuži mamipismejker wrote:Daj ti njemu šibom po guzi...Noor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
yoda, daj zaveži!
Guest- Guest
Neće..velik je on dečko..trpljivo ce izdrzati pokoruNoor wrote:ma da, pa da me tuži mamipismejker wrote:Daj ti njemu šibom po guzi...Noor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
yoda, daj zaveži!
Guest- Guest
vec sam tu tisucu puta rekao da nemam mirovinu vec radim za placu koja nije bas naj naj...i to isto znas nego po n-ti put se pravis glup i coravpismejker wrote:Zato jer ima masnu mirovinu,koju mu je dao hadezej,pa ima da bude kush..u sustini,uhljeb jestPinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
2015-09-08
ja sam dojma da se pokusao uhljebiti ali nije isli..valjda veza ili veze nisu bile naj..i sad po inerciji normalno da ti se javi crta ljutnje i ogorcenjaNoor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
yoda, daj zaveži!
2015-09-08
Dobri Vuko . Jes obranio hrvatsku ?
Sad moras braniti sranja hdzejova . Nije ti lako jelda
Sad moras braniti sranja hdzejova . Nije ti lako jelda
Koga briga naslovnice hr pamfleta go ore o najmanjem deficitu naravno preko porezne presije i iseljavanjaPinochet wrote:Dok Frljić radi masakar u glumi i kazalištu, HDZ i domoljubi rade realni masakar preko porezne politike , ali to se nikoga ne tiče
Kermit-
2014-04-17
Naravno da bi pobjegao da se zapuca, pa nije lud da pogine za mafijašku prćiju koja uništava vlastiti narod, a mlade tjera u pečalbu.Noor wrote:Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
yoda, daj zaveži!
Kontradiktorna si a i vidim pališ se na Frljksona hehe
Kermit-
2014-04-17
Zato sto je osiguran u nekoj sinekuri vrlo jednostav, to su kao baloni ili droga dok si u tome misliš da je svima super ili te boli kurac.Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
Kermit-
2014-04-17
pa jel rekli iz eu-a stedite,rezite,nabijajte inace nis love iz eu fondova...jesu...amenasilovski wrote:Koga briga naslovnice hr pamfleta go ore o najmanjem deficitu naravno preko porezne presije i iseljavanjaPinochet wrote:Dok Frljić radi masakar u glumi i kazalištu, HDZ i domoljubi rade realni masakar preko porezne politike , ali to se nikoga ne tiče
2015-09-08
greska...ja ne razbijam 24 sata glavu razmisljajuci o novcu...imam placu ne bog zna kakvu,pokrivam se koliko sam dug...imam svoj mirni kutak na gruntu gdje uzivam...a ti se jebi advokaturom ili cim se vec bavis i imas love ko blataasilovski wrote:Zato sto je osiguran u nekoj sinekuri vrlo jednostav, to su kao baloni ili droga dok si u tome misliš da je svima super ili te boli kurac.Pinochet wrote:gle kao pravi domoljub nemogu se opustiti, dok HDZ i "lažni domoljubi" uništavaju ovu državu i ovu mladost. i ti bi posebno trebao biti zabrinut jer si prošao rat , i riskirao život za državu i naciju , zašto si ti opušten?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Skandal u organizaciji Instituta za migracije: na konferenciju u ZG pozvali i optuženog za zločine nad Hrvatima u BiH
» Slovenija se priprema za nekontrolirani dolazak izbjeglica preko Hrvatske
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
» Skandal u organizaciji Instituta za migracije: na konferenciju u ZG pozvali i optuženog za zločine nad Hrvatima u BiH
» Slovenija se priprema za nekontrolirani dolazak izbjeglica preko Hrvatske
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
Page 1 of 2