Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
Deadwood serija,Geronimo: An American Legend,the driver,the long riderslone_gunman wrote:walter hill,kakav car,takvi se više ne rađaju ko i serđo leone,trebalo je tu temu otvorit na filmu,obožavao sam njegove westerne i krimiće s legendama holivuda,uz ratnike odrastao,inače poznat i kao producent hrpi sf filmova(alien,predator)kao i pisac,tu su još južnjačka utjeha,vatrene ulice itd..
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Kultni film svakako
2014-04-12
Ponocni ekspres - opet atmosfera. Fantastican film... Ko da je ekranizovao Prokletu avliju... :)
E da. Ovaj citat je stvarno bio aktuelan celog mog detinjstva u Blokovima.debotoijusto wrote:
Ti su klinci danas ljudi u godinama, ali u njihovom sjećanju zauvijek su ostale nezaboravne scene i citati kao "Warriors, come out and play-ay".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ne onaj iz Rana? "Zesce zajeban kvart".dzango wrote:E da. Ovaj citat je stvarno bio aktuelan celog mog detinjstva u Blokovima.debotoijusto wrote:
[size=47]Ti su klinci danas ljudi u godinama, ali u njihovom sjećanju zauvijek su ostale nezaboravne scene i citati kao "Warriors, come out and play-ay".[/size]
Guest- Guest
Tada sam već bio odrastao. Gledao sam dok se snimao film.kolerik wrote:A ne onaj iz Rana? "Zesce zajeban kvart".dzango wrote:E da. Ovaj citat je stvarno bio aktuelan celog mog detinjstva u Blokovima.debotoijusto wrote:
[size=47]Ti su klinci danas ljudi u godinama, ali u njihovom sjećanju zauvijek su ostale nezaboravne scene i citati kao "Warriors, come out and play-ay".[/size]
2014-04-19
Ovaj je takođe bio nezaobilazan i uglavnom se prikazivao za Novu godinu:
Pa ti si onda neki mator likdzango wrote:Tada sam već bio odrastao. Gledao sam dok se snimao film.kolerik wrote:A ne onaj iz Rana? "Zesce zajeban kvart".dzango wrote:E da. Ovaj citat je stvarno bio aktuelan celog mog detinjstva u Blokovima.debotoijusto wrote:
Last edited by Eva on 10/9/2015, 14:01; edited 1 time in total (Reason for editing : n)
Guest- Guest
U najboljim godinama, što bi ti rekla.Eva wrote:Pa ti si onda neki mator likdzango wrote:Tada sam već bio odrastao. Gledao sam dok se snimao film.kolerik wrote:A ne onaj iz Rana? "Zesce zajeban kvart".dzango wrote:E da. Ovaj citat je stvarno bio aktuelan celog mog detinjstva u Blokovima.debotoijusto wrote:
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Istra ponovno ujedinjena (nakon 1945.)
» Otvorena Stanica nakon 50 godina
» Nakon 7 godina
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Istra ponovno ujedinjena (nakon 1945.)
» Otvorena Stanica nakon 50 godina
» Nakon 7 godina
Page 2 of 2