Brane Frljica:Crknite od hrvatskog jala,on je europska zvijezda
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brane Frljica:Crknite od hrvatskog jala,on je europska zvijezda
prckov wrote:joj cuj tek ovogGnječ wrote:vuksadinare wrote:smeta me najvise licemjerje...zar tebi nije smijesno da netko tko vrijedja grubo druge na bilo koji nacin to naziva 'festivalom demokracije i slobode'...ali kad doticnog ili doticne isto netko uvrijedi a to oni ne mogu podnijeti to nazivaju 'jalom,ustadlukom,fasizmom,netolerancijom,ogranicavanjem sloboda i slicne gluposti'...jer eto umisljene velicine misle da mogu sve vrijedjati i to zapakirati u slobodu govora ali ne daj boze da se njih vrijedja..onda to ispadne skoro pa genocid...eto to me smeta...neovisno o kom se radi...prije par godina jedan redatelj je rekao frljicu da je redatelj ogranicenih mogucnosti...ovaj frljic ga je izvrjedjao na pasja kola...a kad mu je ovaj uzvratio frljic ga je proglasio fasiston usput ovaj drugi redatelj je lijevo liberalnih pogleda..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
pa takvi kao frljic bi nas likvidirali a kamoli da bi nam omogucili slobodu govora...pa znas li ti sto oni govore i pisu...smrt nacionalistima...ubiti i slicno a slicne su mu i predstave...
šta tebi smeta konkretno bez ali da li, nabroji što tebe smeta u RH-NDH a što te ne smeta.
pa vi hrvati ste licemjeri, umjetnost tj. zadaća je umjetnosti da služi vama kao ogledalo u kojem ćete se vi prepoznati. prepoznavanje vlastitog licemjerja je bit. kolinda, sabor, vlada kaptol i ostala bulumenta kriminalaca kojoj se vi hrvati licemjerni klanjate nisu licemjerni? itekako da jeste a to vam Frljić na genijalan način pokazuje i raskrinkava vašu dobro skrivanu tajnu koja se nesmije izreći javno. a to je vaše licemjerje.
de se malo ubij budaletino usrana
šta je licemjeru smeta te istina? odakle tebi uopće pravo komentirati pošto u RH-NDH ne živiš niti poreze plaćaš, bosanac si znači iz sasvim druge države a živiš u Australiji.
Guest- Guest
ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
nažalost Istra je još djelomično okupirana od strane hrvatskog ustaškog udbaškog režima ali i to će biti uskoro riješeno.
Guest- Guest
pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
Ma jebes lokaciju nego pravo mjesto rodjenja...i prckovu je lokacija australija no porijeklo i rodnjenje negdje drugdjeGnječ wrote:vuksadinare wrote:gnjec odakle si ti iz slavpnije?
pa piše ti ispod mog nicka lokacija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
nitko od nas ne kmeči kako ti podrugljivo pokušavaš insinuirati, mi radimo na tome da se odcijepimo od RH-NDH diktatorskog zločinačkog režima. mi to radimo u tišini polako i temeljito. tiha voda brege valja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Ma jebes lokaciju nego pravo mjesto rodjenja...i prckovu je lokacija australija no porijeklo i rodnjenje negdje drugdjeGnječ wrote:vuksadinare wrote:gnjec odakle si ti iz slavpnije?
a gdje je tvoje i prckovo pravo mjesto rođenja?
Guest- Guest
...budu tebe od-cijepiliGnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
nitko od nas ne kmeči kako ti podrugljivo pokušavaš insinuirati, mi radimo na tome da se odcijepimo od RH-NDH diktatorskog zločinačkog režima. mi to radimo u tišini polako i temeljito. tiha voda brege valja.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...budu tebe od-cijepiliGnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
vas se ne pita. kako vam Gazda bude naredio tako ćete napraviti bez ali da li.
Guest- Guest
Moje znas..tu i na starom forumu sam x puta napisao...snjofam da ti nemas veze da ti je istra mjesto rodjenja i porijekla tvpjih..jedino sto si dotepenec i manje vise kao svaki dotepenec zelis nekakvu lojalnost dokazivat...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ma jebes lokaciju nego pravo mjesto rodjenja...i prckovu je lokacija australija no porijeklo i rodnjenje negdje drugdjeGnječ wrote:vuksadinare wrote:gnjec odakle si ti iz slavpnije?
a gdje je tvoje i prckovo pravo mjesto rođenja?
2015-09-08
ciničan komentar s mog fejsa
"Uopće ne sumnjam da će mnogi i nakon sinoćnje sramotne predstave u Splitu rezonirati, glasat ću za HDZ jer ipak su oni manje zlo, pa ovaj kandidat nije loš iako većina njih zna da je glasanje za HDZ glasanje za Frljića. Zgražat će se nad Frljićem, bjesniti i pjeniti ali će glasati za HDZ koji je sve to omogućio. I tako priča ide dalje, s istim žalopojkama, istim praznim forama o tome kako treba preuzeti HDZ. Naravno sve ovo važi i za promotore i agitatore one sekte zvane MOST čiji je ministar milicije jedan od karikaturalnijih i opasnijih persona koji se uopće pojavio na hrvatskoj političkoj sceni. Sve su to zaslijepljeni ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom ali će rado držati lekcije o domoljublju, pameti i zaslijepljenosti drugih. I da, napokon je sinoć srušen i definitivno slomljen mit o Splitu kao o nekom gradu desnice i to pazi sad..esktremne.."
"Uopće ne sumnjam da će mnogi i nakon sinoćnje sramotne predstave u Splitu rezonirati, glasat ću za HDZ jer ipak su oni manje zlo, pa ovaj kandidat nije loš iako većina njih zna da je glasanje za HDZ glasanje za Frljića. Zgražat će se nad Frljićem, bjesniti i pjeniti ali će glasati za HDZ koji je sve to omogućio. I tako priča ide dalje, s istim žalopojkama, istim praznim forama o tome kako treba preuzeti HDZ. Naravno sve ovo važi i za promotore i agitatore one sekte zvane MOST čiji je ministar milicije jedan od karikaturalnijih i opasnijih persona koji se uopće pojavio na hrvatskoj političkoj sceni. Sve su to zaslijepljeni ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom ali će rado držati lekcije o domoljublju, pameti i zaslijepljenosti drugih. I da, napokon je sinoć srušen i definitivno slomljen mit o Splitu kao o nekom gradu desnice i to pazi sad..esktremne.."
Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
naravno da kmečite...i vi i ovi dole južnije kao yoda...
zašto je meni zaključana tema? ima link i sve.
Guest- Guest
yodi ne stimaju veze pa mu cijeli svijet kriv i svi uhljebi...Roy_Bean wrote:Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
2015-09-08
daj esko, obećaješ to otkako te znam, znači već 10 dugih godina. samo mlataraš jezikom, na djelu te nikad nema.Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
nažalost Istra je još djelomično okupirana od strane hrvatskog ustaškog udbaškog režima ali i to će biti uskoro riješeno.
Guest- Guest
jos gore...dotepenec...a prodaje se za istrijana..pa ja znam puno istrijana fetivih..i oni ovako kao gnjec nikad ne bi komunicirali...ovaj gnjec je cobancina...koja dolaskom u istru svijeta vidila..pa sad hoce glumit veceg istrijana od istrijana..inace slavonac je...provjerenoNoor wrote:daj esko, obećaješ to otkako te znam, znači već 10 dugih godina. samo mlataraš jezikom, na djelu te nikad nema.Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
2015-09-08
Noor wrote:daj esko, obećaješ to otkako te znam, znači već 10 dugih godina. samo mlataraš jezikom, na djelu te nikad nema.Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
prema vašem čekanju i mlataranju jezikom od stoljeća sedmog pa do danas mojih 10 godina je pis of kejk.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jos gore...dotepenec...a prodaje se za istrijana..pa ja znam puno istrijana fetivih..i oni ovako kao gnjec nikad ne bi komunicirali...ovaj gnjec je cobancina...koja dolaskom u istru svijeta vidila..pa sad hoce glumit veceg istrijana od istrijana..inace slavonac je...provjerenoNoor wrote:daj esko, obećaješ to otkako te znam, znači već 10 dugih godina. samo mlataraš jezikom, na djelu te nikad nema.Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
a što je najbolja stvar NIJE, samo voli igrat tu ulogu
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
ja na zapadu, yoda na jugu, atila na istoku...
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:daj esko, obećaješ to otkako te znam, znači već 10 dugih godina. samo mlataraš jezikom, na djelu te nikad nema.Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:ni ti ne živiš u Hrvatskoj pa komentiraš...
prema vašem čekanju i mlataranju jezikom od stoljeća sedmog pa do danas mojih 10 godina je pis of kejk.
Guest- Guest
a svi dotepenci...Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:Gnječ wrote:Roy_Bean wrote:pa riješite više...kmečite kao male curice, a ništa ne poduzimate...
ja na zapadu, yoda na jugu, atila na istoku...
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BURA U ČEŠKOJ:Neonacisti i komunisti brane kršćanstvo od Olivera Frljića
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Crknite jalnuški diletanti
» JEBITE SE SVI! NEDAM SMEĆE CRKNITE
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Crknite jalnuški diletanti
» JEBITE SE SVI! NEDAM SMEĆE CRKNITE
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
Page 3 of 5