Kad bi svi ljudi na svijetu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kad bi svi ljudi na svijetu
Ovo nisu 'Marulićevu dani', ovo čemu svjedočimo i što ćemo nekoliko dana biti prisiljeni gledati u našem nacionalnom kazalištu u Splitu je gruba zloupotreba Festivala hrvatske drame 'Marulićevi dani' - poručio je splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja.
Cilj ovoga Festivala, sukladno Pravilniku, naveo je, treba biti promocija hrvatske dramske književnosti u kazalištu, a ne grubo vrijeđanje vjerskih i nacionalnih osjećaja.
- Predložene predstave, među kojima se nalazi i predstava Olivera Frljića koja na najgrublji način vrijeđa ljudske, vjerske i nacionalne osjećaje, su njihovi autorski projekti, a ne kazališne predstave nastale na hrvatskoj dramskoj književnosti. Zbog toga je predstavnik Splitsko-dalmatinske županije glasao protiv izbora predstava i zbog toga će Županija uskratiti financiranje ovakvih - navodnih - 'Marulićevih dana'.
http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/zevrnja--zupanija-ce-uskratiti-financiranje-ovakvih--marulicevih-dana-/20771
Cilj ovoga Festivala, sukladno Pravilniku, naveo je, treba biti promocija hrvatske dramske književnosti u kazalištu, a ne grubo vrijeđanje vjerskih i nacionalnih osjećaja.
- Predložene predstave, među kojima se nalazi i predstava Olivera Frljića koja na najgrublji način vrijeđa ljudske, vjerske i nacionalne osjećaje, su njihovi autorski projekti, a ne kazališne predstave nastale na hrvatskoj dramskoj književnosti. Zbog toga je predstavnik Splitsko-dalmatinske županije glasao protiv izbora predstava i zbog toga će Županija uskratiti financiranje ovakvih - navodnih - 'Marulićevih dana'.
http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/zevrnja--zupanija-ce-uskratiti-financiranje-ovakvih--marulicevih-dana-/20771
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Ovo nisu 'Marulićevu dani', ovo čemu svjedočimo i što ćemo nekoliko dana biti prisiljeni gledati u našem nacionalnom kazalištu u Splitu je gruba zloupotreba Festivala hrvatske drame 'Marulićevi dani' - poručio je splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja.
Jel to taj župan kpji daje koncesiju na Zlatnom ratu svojem stranačkom pajdasu i kumu ?
Je .
E pa kad se mještani Bola smire, kad se obračunaju sa zevrnjana i svim kumovima u hdzeju , onda Komentirajte jednu pišljivu kazališnu predstavu
Ako me ne zanima ne idem na nju, a tu s koncesijama nema zajebancihe
Otimačina i pljačka u hdz režiji TO BRANITELJE IZ HSP NE ZANIMA .
ma nabijem vam kriterije
i jedno i drugo su kaznena djela, pa kad već, s pravom, osuđuješ jedno, budi toliko objektivna i poštena, kako se prenemažeš, pa osudi i ovo drugo!!Sora wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ovo nisu 'Marulićevu dani', ovo čemu svjedočimo i što ćemo nekoliko dana biti prisiljeni gledati u našem nacionalnom kazalištu u Splitu je gruba zloupotreba Festivala hrvatske drame 'Marulićevi dani' - poručio je splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja.
- Predložene predstave, među kojima se nalazi i predstava Olivera Frljića koja na najgrublji način vrijeđa ljudske, vjerske i nacionalne osjećaje, su njihovi autorski projekti, a ne kazališne predstave nastale na hrvatskoj dramskoj književnosti. [u]Zbog toga je predstavnik Splitsko-dalmatinske županije glasao protiv izbora predstava i zbog toga će Županija uskratiti financiranje ovakvih - navodnih - 'Marulićevih dana'.
Jel to taj župan kpji daje koncesiju na Zlatnom ratu svojem stranačkom pajdasu i kumu ?
Je .
E pa kad se mještani Bola smire, kad se obračunaju sa zevrnjana i svim kumovima u hdzeju , onda Komentirajte jednu pišljivu kazališnu predstavu
Ako me ne zanima ne idem na nju, a tu s koncesijama nema zajebancihe
Otimačina i pljačka u hdz režiji TO BRANITELJE IZ HSP NE ZANIMA .
ma nabijem vam kriterije
Guest- Guest
Pa sta ti mene prozivaš ?
Prozovi vi te iz HSP koji se trgaju pred vratima kazalista i vrijeđaju
Koji ja imam s time
Koji ja imam s time
Sora wrote:Pa sta ti mene prozivaš ?
Koji ja imam s time
gusko, ti prozivaš mene, jer mi postavljaš pitanja na post koji je bio općenit, a ne tebi upućen.
ako ne želiš argumentirane odgovore, tjeraj s teme i ne čačkaj.
Guest- Guest
Ajd Noorka ne svadi se fakat
Nest lijepo pisi, bit ce i tebi bolje raspoloženje
privatne ulice su ti puno veći zalogaj,Sora wrote: e
Bogati jos odredi ulicu kpjom ce ici u crkvu i u birtiju
Ma ne kuzis ti kurca Abene
Drustvo mora biti nehomogeno i TOLERANTNO
To ne ovisi o tome hocu li ja platiti pet lipa vise za frljicevu predstavu
ili cemo se podijeliti u grupe i sfere interesa a ona je takvi kak o je danas
Bez međusobne komunikacije i interesa za druge
[size=31]ne razumin kako ti se ne rigo od spoznaje da financiroš bozanićev govor, znun da je riječ o pet lipa, ali bozanić, ej[/size]
[size=31]dakle, ne postoji nehomogenije i tolerantnije društvo od onoga u kin svako ploćo svoje.
[/size]
2014-04-16
pa ja uvijek nešto lijepo pišem, oružje vatam tek nakon nečije agresije. a o raspoloženju me ne pitaj, već dugo nisam bila raspoloženijaSora wrote:Ajd Noorka ne svadi se fakat
s moje strane ovo nije svađa, nego obična tematska rasprava. da imaš argumenata i ti bi je tako shvatila.
pošto nemaš, razumijem da si odlučila ustuknuti :)
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
još uvijek si ju možeš popraviti, uzmi zastavu, spremi si je i polako izvlači...frljić će svršiti, možda te angažira i za predstavuSora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
Guest- Guest
Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
A da? A ne smeta ti kada ti zapljuješ tuđe?
Guest- Guest
ja sam cijelo vrijeme on topic...slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
Guest- Guest
Noor wrote:ja sam cijelo vrijeme on topic...slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
Znam, ali su mi njena dvostruka mjerila baš sjela na volej. :)
Guest- Guest
Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
inače, ima tema već, sad svi svoje blogove otvarate
Ajme, jadan Dado, ostario ti je on već, ne može više ;PNoor wrote:ja sam cijelo vrijeme on topic...slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
hvale vrijedan je tvoj doprinos DadiOh_Femder wrote:Ajme, jadan Dado, ostario ti je on već, ne može više ;PNoor wrote:ja sam cijelo vrijeme on topic...slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
Guest- Guest
Noor wrote:još uvijek si ju možeš popraviti, uzmi zastavu, spremi si je i polako izvlači...frljić će svršiti, možda te angažira i za predstavuSora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
misliš da bi sora imala srca to učiniti s jugoslavenskom zastavom
Guest- Guest
kic wrote:Sora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
inače, ima tema već, sad svi svoje blogove otvarate
a šta ti smeta tema na kojoj sudjeluje svatko tko želi sudjelovati? inače se otvori po nekoliko tema na isti događaj pa ti ne smeta..
Guest- Guest
Nisi u redu, zar tako za kolege prosvjednike...debotoijusto wrote:policija korektno odradila posao , orepic + biljezim
Pa ne možemo svi sa tobom dernečit na prosvjedu
2014-04-15
...bas bi me u ovom slucaju zanimalo misljenje pape franje gdje isus siluje muslimanku...sigurno mu je don carlos juanito jovo eugen itzak pilsel dosapnuo kako je to ok sto radi frljic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a ne znam, možda bi radije iskoristila štafetumetilda wrote:Noor wrote:još uvijek si ju možeš popraviti, uzmi zastavu, spremi si je i polako izvlači...frljić će svršiti, možda te angažira i za predstavuSora wrote:Joj pa zapljuva mi temu
misliš da bi sora imala srca to učiniti s jugoslavenskom zastavom
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Prskanje Asile i Gnječa:Tri Hrvata među trideset najinteligentnijih ljudi na svijetu
» PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Prskanje Asile i Gnječa:Tri Hrvata među trideset najinteligentnijih ljudi na svijetu
» PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 2 of 5