''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
Je . znas sto mi pada na um u vezi tog određenja nacionalizma
Psi koji zapisavaju svoj teritorij
No. Ne natezi ga.
Mislim nacionalizam... zlo je to jer je uvijek vezano sa šovinizmom.
Kao sto se vidi iz priloženog danas.
Tko vidi.
Tko ne, ko mu kriv.
Psi koji zapisavaju svoj teritorij
No. Ne natezi ga.
Mislim nacionalizam... zlo je to jer je uvijek vezano sa šovinizmom.
Kao sto se vidi iz priloženog danas.
Tko vidi.
Tko ne, ko mu kriv.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
jastreb wrote:Hrvatska se mora jednom za svagda obračunati sa ustaštvom. Osuditi ga i zatrti.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Pricam o nacionalizmu
Pričaš o nacionalističkom šovinizmu kojega uredno brkaš sa nacionalizmom.
No ja u mnogim publikacijama,novinama,portalima vidim suprotno.
Brane ga,relativiziraju,veličaju,glorificiraju...
Kao prvo, to su minorne pojave koju neki politikanti namjerno uvećavaju radi vlastite političke promocije.
Kao drugo, hrvatski nacionalistički šovinizam je u praksi čista posljedica velikosrpskih genocidnih prisezanja za hrvatskim etničkim i državnim prostorom.
Dakle, kada se obračunamo sa velikosrpskim genocidnim prisezanjima, tada će i hrvatski nacionalistički šovinizam biti sam od sebe sveden na najmanju moguću mjeru.
Biti iskorijenjen naravno nikada neće jer je tako nešto ne samo praktički nego i teorijski nemoguće.
Guest- Guest
Noor wrote:idi, svima ćeš učiniti uslugu, a možda i taj smrad koji širiš pokupiš sa sobomSora wrote:Baba noorka pametujeNoor wrote:od silne mržnje baba više ne razlikuje, čak ni kad joj se ukaže na to.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Pricam o nacionalizmu
Bolje je da odem
Veli se ne diraj u govno jos vise smrdi
Dobro Noorka s kom bi se svadila da mene nema ?
Ja sam ti liječnica, psihijatrica kaj ne
slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Hrvatska se mora jednom za svagda obračunati sa ustaštvom. Osuditi ga i zatrti.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Pricam o nacionalizmu
No ja u mnogim publikacijama,novinama,portalima vidim suprotno.
Brane ga,relativiziraju,veličaju,glorificiraju...
Kao prvo, to su minorne pojave koju neki politikanti namjerno uvećavaju radi vlastite političke promocije.
Kao drugo, hrvatski nacionalistički šovinizam je u praksi čista posljedica velikosrpskih genocidnih prisezanja za hrvatskim etničkim i državnim prostorom.
Dakle, kada se obračunamo sa velikosrpskim genocidnim prisezanjima, tada će i hrvatski nacionalistički šovinizam biti sam od sebe sveden na najmanju moguću mjeru.
Biti iskorijenjen naravno nikada neće jer je tako nešto ne samo praktički nego i teorijski nemoguće.
Evo ga .
Uopce ne moram komentirati.
Zasto je zlo hrvatski nacionalizam.
Zbljuv
Pa di to zivis covjece, u kpjoj godini ? S kim? Imas ti oko sebe neke pametne ljude ili samo one u haljinama!
E fakat ..
Sora wrote:Mislim nacionalizam... zlo je to jer je uvijek vezano sa šovinizmom.
Naravno da nije uvijek, a i kada je, onda u pravilu samo u minornim razmjerima. I to samo u situacijama teških kriza kada se ljudi prihvate one logike po kojoj izvanredne situacije zahtjevaju i izvanredna riješenja, jer drugačije jednostavno ne ide.
Guest- Guest
Aj u kuferslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Mislim nacionalizam... zlo je to jer je uvijek vezano sa šovinizmom.
Naravno da nije uvijek, a i kada je, onda u pravilu samo u minornim razmjerima. I to samo u situacijama teških kriza kada se ljudi prihvate one logike po kojoj izvanredne situacije zahtjevaju i izvanredna riješenja, jer drugačije jednostavno ne ide.
Disadan si vise s tim obranama nacionalizma
Bilo je pametnijih od tebe koji su znali zasto je zlo nacionalizam cak i kad ga gkedas kao patriotizam
SVAKI IZAM OCITO NESTO NOSI SObom sto ograničava slobodu
SLOBODA JE GLAVNI MOTIV A NE NIKAKVO DOMLJUBLJE ,ZA KOJI SE VRIJEDI ZALAGATI I BORITI
SLOBODA HALO
Sora wrote:SLOBODA HALO
Ne postoji kao apsolutna kategorija. Dakle, samo u određenim kulturološkim i drugim okvirima među kojima je i osjećaj pripadnosti određenom kolektivitetu.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ odlučio: U Jasenovcu ostaje ploča s ustaškim pozdravom
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» Bilo kuda Tuđman svuda
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» Bilo kuda Tuđman svuda
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
Page 3 of 3