Park je moj
Page 1 of 1
Park je moj
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=965433
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Park je moj
...sanjin djukic?...rodbina rarnog zlocinca borislava djukica...inace taj dio kvarta savice u zg tko ne zna..tu gdje je park mahom su bili stanovi oficira jna...stanovi bivsih nob boraca...a za vrijeme rata popularno je zvan mislim te 1991 i 'kvart snajperista'...jer svatko malo su ljeti i jesen 1991 pripadnici ZNG-a,NZ i mup-a isli na intervencije zbog poziva da se javljaju snajperisti
2015-09-08
....mozda da im bandic ostavi balkanski stih kvarta...kad ne zele lijepi park...da bivse oficirske tete mogu i dalje izvoditi peseke na sranje po livadi...
2015-09-08
Jučer su stanovnici Savice organizirali zatrpavanje rupa koje iskopali bageri u najvećem parku u tom naselju i na to mjesto posadili oko 130 sadnica cvijeća. Više od stotinu građana uzelo je u ruke lopate, krampove i motike u akciji nazvanoj "Zatrpaj rupu, posadi cvijet"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kaj je Bandiću s glasnicama? Skroz je piskutav postal kao da mu je Bozanić inspicijent.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Similar topics
» Turci u Hrvatskoj grade tematski park sultana Sulejmana!?
» Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
» Bandić na Savici, na mjestu gdje je želio crkvu, sad za 12 mil. kn gradi park s tartan stazama
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
» Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
» Bandić na Savici, na mjestu gdje je želio crkvu, sad za 12 mil. kn gradi park s tartan stazama
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
Page 1 of 1