STRIJELJANJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STRIJELJANJE
kakvi su to termini daj mi luger i riješim cijelu listu za 10min pa nećemo gubit cijeli dan na te klošare
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ziil Los Dii ! wrote:Hvala na infu ..sad znam gdje treba snajpere postavitikic wrote:
ja u nedjelju idem na Omišku Dinaru šefe..
a inace ne znas lega
bafalo wrote:kakvi su to termini daj mi luger i riješim cijelu listu za 10min pa nećemo gubit cijeli dan na te klošare
koji ste vi klosarnacisti nemate ni luger jedan jedini..
ante dragi naivan si ko kurac, bolje bi ti bilo da sprašiš metak u čelo malom balijskom mostarcu von stauffenbergu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Na Drinukic wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Hvala na infu ..sad znam gdje treba snajpere postavitikic wrote:
ja u nedjelju idem na Omišku Dinaru šefe..
a inace ne znas lega
Ali to je neka druga tema
Uuuuu ovo su teske optuzbe...End wrote:ante dragi naivan si ko kurac, bolje bi ti bilo da sprašiš metak u čelo malom balijskom mostarcu von stauffenbergu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bafalo zelja je ispunjena ali pocni sa kicinjom. Al njega zakoljikic wrote:bafalo wrote:kakvi su to termini daj mi luger i riješim cijelu listu za 10min pa nećemo gubit cijeli dan na te klošare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vincent Vega wrote:Nema me u nedjelju, zauzet sam. Poslat ću vam gajbu pive da ne krepate od žeđi jer znam da nemate lipe u džepu.
Kako je tommy nadahnut ovih dana...
Kara glupanderski konzorcijum kao tommy lee pamelu.
Guest- Guest
za tog slabića su mi ruke dovoljne samo mu zavrnem vratom kao piliću dakle promjena plana umjesto lugera šalji par kožnih rukavica ne bi ga htio dirat da slučajno ne pokupim kakvu bolestHeinrich_Himmler wrote:Bafalo zelja je ispunjena ali pocni sa kicinjom. Al njega zakoljikic wrote:bafalo wrote:kakvi su to termini daj mi luger i riješim cijelu listu za 10min pa nećemo gubit cijeli dan na te klošare
aha, tješi se štakoru, ipak ti je to još jedini saveznik uz mostarsku gluperdu i budući da demice nema. ali dobar pokušaj uvlačenja dupeliscuPrele wrote:Vincent Vega wrote:Nema me u nedjelju, zauzet sam. Poslat ću vam gajbu pive da ne krepate od žeđi jer znam da nemate lipe u džepu.
Kako je tommy nadahnut ovih dana...
Kara glupanderski konzorcijum kao tommy lee pamelu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tipicni srbin... a niti nezna da bi mu tominjo skratio muke za sekundu .
Koji smrdski incest..
Danas je tzv godisnjica jadenovca.
Svim srbima pozdrave salju maks luburic i dinko sakic.
Koji smrdski incest..
Danas je tzv godisnjica jadenovca.
Svim srbima pozdrave salju maks luburic i dinko sakic.
2015-09-13
kic wrote:bafalo wrote:kakvi su to termini daj mi luger i riješim cijelu listu za 10min pa nećemo gubit cijeli dan na te klošare
Fuhrer bi ih prve smaknuo jer je zazirao od klošara...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2