Dva dana uoči stranačkog kongresa borba za vlast u protuimigrantskom AfD-u
Page 1 of 1
Dva dana uoči stranačkog kongresa borba za vlast u protuimigrantskom AfD-u
Predsjednik Središnjeg vijeća muslimana u Njemačkoj Ayman Mazyek vidi sve manje izgleda za dijalog s AfD-om.
"Dok je Petry još i bila spremna za kritički dijalog o pitanjima muslimana u Njemačkoj, ostali iz stranačkog vodstva, koji su ostali, su taj dijalog u potpunosti odbacivali", rekao je Mazyek u razgovoru za dnevnik Neue Osnabruecker Zeitung te zaključio kako je AfD "na putu da potpuno apsorbira desno-radikalnu Nacionaldemokratsku stranku Njemačke (NPD)".
Vodeći članovi AfD-a, koja je sada uglavnom poznata po protuimigrantskoj politici, najavili su da će na predstojećem kongresu u Koelnu tematizirati i potrebu ukidanja mogućnosti dvostrukog državljanstva za jedan dio Turaka koji žive u Njemačkoj.
"Ako 60 posto turskih državljana koji žive u Njemačkoj glasuju za jedan autokratski sustav, onda oni nemaju ovdje što tražiti", rekao je reagirajući na referendum o ustavnim promjenama u Turskoj potpredsjednik stranke Alexander Gauland.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dva-dana-uoci-stranackog-kongresa-borba-za-vlast-u-protuimigrantskom-afdu/964826.aspx
"Dok je Petry još i bila spremna za kritički dijalog o pitanjima muslimana u Njemačkoj, ostali iz stranačkog vodstva, koji su ostali, su taj dijalog u potpunosti odbacivali", rekao je Mazyek u razgovoru za dnevnik Neue Osnabruecker Zeitung te zaključio kako je AfD "na putu da potpuno apsorbira desno-radikalnu Nacionaldemokratsku stranku Njemačke (NPD)".
Vodeći članovi AfD-a, koja je sada uglavnom poznata po protuimigrantskoj politici, najavili su da će na predstojećem kongresu u Koelnu tematizirati i potrebu ukidanja mogućnosti dvostrukog državljanstva za jedan dio Turaka koji žive u Njemačkoj.
"Ako 60 posto turskih državljana koji žive u Njemačkoj glasuju za jedan autokratski sustav, onda oni nemaju ovdje što tražiti", rekao je reagirajući na referendum o ustavnim promjenama u Turskoj potpredsjednik stranke Alexander Gauland.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dva-dana-uoci-stranackog-kongresa-borba-za-vlast-u-protuimigrantskom-afdu/964826.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dva dana uoči stranačkog kongresa borba za vlast u protuimigrantskom AfD-u
t iaefdeovci su jako dobri..svidja mi se sto toleriraju EUROPSKU imigraciju..to ce im donijeti puno glasova..
Guest- Guest
Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)catabbath wrote:Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
to je desnica, ne ovi naši "domoljubi" i "pravaši" što su bliže nacionalsocijalizmu, ili čoban-socijalizmu
Guest- Guest
cuj,svabija je socijalna drzava,i prilicno to dobro opstaje u simbiozi sa brutalnim kapitalizmom..izbalansirano je..mos krepavati na poslu,izgubiti zdravlje,ali te drzava nece ostaviti da krepes od gladi,niti ces ostati bez krova nad glavom..odredjen nivo humanizma je ipak jako dobrodosao..Pinochet wrote:i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)catabbath wrote:Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
to je desnica, ne ovi naši "domoljubi" i "pravaši" što su bliže nacionalsocijalizmu, ili čoban-socijalizmu
Guest- Guest
pismejker wrote:cuj,svabija je socijalna drzava,i prilicno to dobro opstaje u simbiozi sa brutalnim kapitalizmom..izbalansirano je..mos krepavati na poslu,izgubiti zdravlje,ali te drzava nece ostaviti da krepes od gladi,niti ces ostati bez krova nad glavom..odredjen nivo humanizma je ipak jako dobrodosao..Pinochet wrote:i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)catabbath wrote:Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
mi zanimljivo nismo baš kapitalistička zemlja(brutalni porezi i birokracija, ekonomske slobode zadnje u europi, a država nacionalizira firme kao da je 1947 godina) a sa druge strane nismo niti socijalna, kod nas država je ta koja najbrže deložira ljude radi duga državi, privatne banke se ne usude tek tako radi imidža dok država roka, ovršuje , izbacuje na ulicu, a sa druge strane, nedaj bože da te malo jače zaboli, imaš državne bolnice i možeš krepati ako nemaš dobru vezu
Guest- Guest
ne znam Yoda,bas sto pise u RH Ustavu(nitko mi ga nije bas se potrudio pokazati/objasniti),ali jos kad sam tek dosao u svabiju i isao na Šprahešule,potkraj toga smo imali 7.modul,koji je govorio o zivotu u svabiji..Pinochet wrote:pismejker wrote:cuj,svabija je socijalna drzava,i prilicno to dobro opstaje u simbiozi sa brutalnim kapitalizmom..izbalansirano je..mos krepavati na poslu,izgubiti zdravlje,ali te drzava nece ostaviti da krepes od gladi,niti ces ostati bez krova nad glavom..odredjen nivo humanizma je ipak jako dobrodosao..Pinochet wrote:i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)catabbath wrote:Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
mi zanimljivo nismo baš kapitalistička zemlja(brutalni porezi i birokracija, ekonomske slobode zadnje u europi, a država nacionalizira firme kao da je 1947 godina) a sa druge strane nismo niti socijalna, kod nas država je ta koja najbrže deložira ljude radi duga državi, privatne banke se ne usude tek tako radi imidža dok država roka, ovršuje , izbacuje na ulicu, a sa druge strane, nedaj bože da te malo jače zaboli, imaš državne bolnice i možeš krepati ako nemaš dobru vezu
Prvo te uce njihovom Ustavu,..u 4 temeljna zakona koji SE NE MOGU MIJENJATI,stoji medju ostalima i da je Svabija socijalna drzava...
A svabi jako postivaju zakon,jer se sprovodi kako treba..sva tri regirunga,Legislative,executive i judislative,su potpuno neovisni i ne smiju se mijesati i uticati medjusobno..
Guest- Guest
baza ti je što je i Hrvatski ustav i zakoni prepisani od njemačkog.pismejker wrote:ne znam Yoda,bas sto pise u RH Ustavu(nitko mi ga nije bas se potrudio pokazati/objasniti),ali jos kad sam tek dosao u svabiju i isao na Šprahešule,potkraj toga smo imali 7.modul,koji je govorio o zivotu u svabiji..Pinochet wrote:pismejker wrote:cuj,svabija je socijalna drzava,i prilicno to dobro opstaje u simbiozi sa brutalnim kapitalizmom..izbalansirano je..mos krepavati na poslu,izgubiti zdravlje,ali te drzava nece ostaviti da krepes od gladi,niti ces ostati bez krova nad glavom..odredjen nivo humanizma je ipak jako dobrodosao..Pinochet wrote:i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)catabbath wrote:Prava desnica za razliku od rvackih čobana i krkana pravaških poturica.
Prvo te uce njihovom Ustavu,..u 4 temeljna zakona koji SE NE MOGU MIJENJATI,stoji medju ostalima i da je Svabija socijalna drzava...
A svabi jako postivaju zakon,jer se sprovodi kako treba..sva tri regirunga,Legislative,executive i judislative,su potpuno neovisni i ne smiju se mijesati i uticati medjusobno..
mi smo isto socijalna država ali i država slobodnog poduzeništva, pa sve to od kurca. isto tako izvršna, zakonodavna, i sudbena vlast moraju biti odvojene, pa su kod nas spojeni.. horvantičić HDZovac gazi i ubija ljude, i ne oguli dana zatvora, a sirotinju se ovrši i izbaci iz stana, ili strpa u zatvor radi prekršaja. zakoni se ako treba pišu za Lex perkovića i Lex Todorića što krši ustav na puno mjesta.. ali boli koga k
tako da znam da sama država RH ne jebe svoje zakone 2%, nisu mi jasni ljudi u RH koji zagovaraju "veću državu" ili "moramo se držati zakona" obrnuto - država mora biti što manja i što slabija, a hrvati što jači u odnosu na državu, a zakone je najbolje ne poštivati, radije se držim prirodnih zakona, ne čini drugome ono što nebih htio da netko radi tebi, a za HDZove domoljubne zakone me zaboli kurac, prvi ih oni ne poštuju
Guest- Guest
isto tako njemačka nije ideala..
eto imaju slobodno tržište i dobru socijalnu zaštitu, što omogućava lagodno bogaćenje prosječnih njemaca. .. i šta ovi rade? od bjesa neznaju šta će , pa se trpaju teroristima
tako bi i nama bilo da smo uređena zemlja.. imali bi vjerojatno 6milijuna Hrvata(umjesto sada manje od 4milijuna) i 1millijun kozojeba
eto imaju slobodno tržište i dobru socijalnu zaštitu, što omogućava lagodno bogaćenje prosječnih njemaca. .. i šta ovi rade? od bjesa neznaju šta će , pa se trpaju teroristima
tako bi i nama bilo da smo uređena zemlja.. imali bi vjerojatno 6milijuna Hrvata(umjesto sada manje od 4milijuna) i 1millijun kozojeba
Guest- Guest
ne znam Yoda..perjaj otale cim prije mozes..nekretnine na moru ipak jos drze cijene,pa bi se moglo utrziti za neku realnu vrijednost i za to kupiti adekvatno nesto u svabiji,ili Norveskoj..svejedno..kako da kazem,vrlo je mracna perspektiva doli,kad je ocito da se vlast vise niti ne maskira,da je protiv vlastitog naroda..Pinochet wrote:baza ti je što je i Hrvatski ustav i zakoni prepisani od njemačkog.pismejker wrote:ne znam Yoda,bas sto pise u RH Ustavu(nitko mi ga nije bas se potrudio pokazati/objasniti),ali jos kad sam tek dosao u svabiju i isao na Šprahešule,potkraj toga smo imali 7.modul,koji je govorio o zivotu u svabiji..Pinochet wrote:pismejker wrote:cuj,svabija je socijalna drzava,i prilicno to dobro opstaje u simbiozi sa brutalnim kapitalizmom..izbalansirano je..mos krepavati na poslu,izgubiti zdravlje,ali te drzava nece ostaviti da krepes od gladi,niti ces ostati bez krova nad glavom..odredjen nivo humanizma je ipak jako dobrodosao..Pinochet wrote:
i ta afd desnica nema socijalistička viđenja ekonomije što imaju ovi naši HSPovci i HDZovci.. imaju baš ono desni pristup ekonomiji(mala država više ekonomskih sloboda, i više osobnih sloboda, tipa zalažu se da njemci mogu kao i ameri imati oružje itd)
mi smo isto socijalna država ali i država slobodnog poduzeništva, pa sve to od kurca. isto tako izvršna, zakonodavna, i sudbena vlast moraju biti odvojene, pa su kod nas spojeni.. horvantičić HDZovac gazi i ubija ljude, i ne oguli dana zatvora, a sirotinju se ovrši i izbaci iz stana, ili strpa u zatvor radi prekršaja. zakoni se ako treba pišu za Lex perkovića i Lex Todorića što krši ustav na puno mjesta.. ali boli koga k
tako da znam da sama država RH ne jebe svoje zakone 2%, nisu mi jasni ljudi u RH koji zagovaraju "veću državu" ili "moramo se držati zakona" obrnuto - država mora biti što manja i što slabija, a hrvati što jači u odnosu na državu, a zakone je najbolje ne poštivati, radije se držim prirodnih zakona, ne čini drugome ono što nebih htio da netko radi tebi, a za HDZove domoljubne zakone me zaboli kurac, prvi ih oni ne poštuju
podsjeca me na srednjeamericke "demokracije"..
na kraju bude ispalo sranje,i sve bude do zadnjeg objekta nacionalizirano..milom ili silom..
Guest- Guest
zašto da bježim odavde, meni nikada bolje. malo sam se snaša pa mi i nije loše. dapače, da ne pričam osobnu situaciju, uglavnom meni je sasvim solidno.. bolje nego ikada.
čak situacija u RH nikada bolja i za ostale koji su ostali..
1)iselilo se hrpa mladih, pa sada fali radne snage, svatko tko hoće može imati posao..
2)pošto su uglavnom muškarci iselili, čim ti iseli 2-3% muškaraca više u dobi 20-40godina, odmah ima 2-3% više ženskih nego muških, i osjeti se u muško-ženskim odnosima.. moji neki frendovi koji su gadni ko ponoć, sada počeli jebavati .. , žena ima sada viška itd..
tako da znaš ono, hrpa ljudi se obogatila u ratu kada je hrpa ljudi ginula i osiromašila..
tako i ovo stanje u RH, hrpa ljudi puši, ali hrpa ljudi i profitira..
gdje da idem? u njemačku, raditi za minimalac, među kozojebima,.. kako da ne. ..naravno da sam ovdje sa 0prihoda i 0perspektive i 0jebačine onda bi otišao, ovako ne.
iskreno ne živi se u RH loše, ovdje hrpa ljudi živi bolje nego većina njemaca, pogotovo vjerojatno po dalmaciji i zagrebu i istri..
1)iselilo se hrpa mladih, pa sada fali radne snage, svatko tko hoće može imati posao..
2)pošto su uglavnom muškarci iselili, čim ti iseli 2-3% muškaraca više u dobi 20-40godina, odmah ima 2-3% više ženskih nego muških, i osjeti se u muško-ženskim odnosima.. moji neki frendovi koji su gadni ko ponoć, sada počeli jebavati .. , žena ima sada viška itd..
tako da znaš ono, hrpa ljudi se obogatila u ratu kada je hrpa ljudi ginula i osiromašila..
gdje da idem? u njemačku, raditi za minimalac, među kozojebima,.. kako da ne. ..naravno da sam ovdje sa 0prihoda i 0perspektive i 0jebačine onda bi otišao, ovako ne.
iskreno ne živi se u RH loše, ovdje hrpa ljudi živi bolje nego većina njemaca, pogotovo vjerojatno po dalmaciji i zagrebu i istri..
Guest- Guest
ukratko onima kojima je zaista bilo gadno, njima par stotina tisuća i hrpa mojih frendova i kolega , oni su otišli, ovima kojima nije bilo gadno, ostali su i bore se..
tko je otiša vanka , taj je otišao jer je morao ići, ostali koji su ostali - ostali su jer su se mogli prilagoditi toj situaciji ..
tko je otiša vanka , taj je otišao jer je morao ići, ostali koji su ostali - ostali su jer su se mogli prilagoditi toj situaciji ..
Guest- Guest
Pinochet wrote:zašto da bježim odavde, meni nikada bolje. malo sam se snaša pa mi i nije loše. dapače, da ne pričam osobnu situaciju, uglavnom meni je sasvim solidno.. bolje nego ikada.
eto da se slozim s tvojim upisom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A gdje je još kad Nijemci odluce ne primat više niti jednog kozoheba a sve ove koje su dosad primili izbace pa usisaju cijelu istocnu Evropu tj radnu snagu od tamo......plus još ovdje krahirao domaci natalitet.
2014-04-11
Dvadeset šest osoba za koje se sumnja da su pripremale napade uhapšeno je u Austriji u okviru akcije protiv "protivdržavnog" pokreta koji ne priznaje nikakvu službenu vlast i koji Beč ocjenjuje zabrinjavajućim.
Te osobe koje se smatraju "osporavateljima države" optužene su da su stvorile svoju ilegalnu "državu", u ime koje su planirale, između ostalog, "hapšenja" i "suđenja" zastupnicima, sudijama i zaposlenicima banaka, dodaje državno tužilaštvo u Grazu nakon te operacije u kojoj je učestvovalo više od 450 policajaca.
Pokret koji okuplja anarhiste, neonaciste i osobe koje prihvataju ezoterijska vjerovanja posljednjih se mjeseci širi njemačkim govornim područjem. Ima gotovo 1.000 članova u Austriji, objavila je Vlada.
"Ne možemo trpjeti da ljudi u Austriji krše zakon i teroriziraju vlasti", istaknuo je ministar unutrašnjih poslova Wolfgang Sobotka.
U susjednoj Njemačkoj dvojica "građana Reicha" (Reichbuerger), pokreta sličnog organizaciji Staatenbund Oesterreich (Savez austrijskih zemalja), pucala su u oktobru 2016. na policajce i ubila jednog od njih.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-uhapseni-neonacisti-i-anarhisti-koji-ne-priznaju-vlast
Te osobe koje se smatraju "osporavateljima države" optužene su da su stvorile svoju ilegalnu "državu", u ime koje su planirale, između ostalog, "hapšenja" i "suđenja" zastupnicima, sudijama i zaposlenicima banaka, dodaje državno tužilaštvo u Grazu nakon te operacije u kojoj je učestvovalo više od 450 policajaca.
Pokret koji okuplja anarhiste, neonaciste i osobe koje prihvataju ezoterijska vjerovanja posljednjih se mjeseci širi njemačkim govornim područjem. Ima gotovo 1.000 članova u Austriji, objavila je Vlada.
"Ne možemo trpjeti da ljudi u Austriji krše zakon i teroriziraju vlasti", istaknuo je ministar unutrašnjih poslova Wolfgang Sobotka.
Pokret u Njemačkoj
Uhapšene osobe odgovarat će zbog "pripadnosti protivdržavnoj organizaciji", "suprotstavljanja državnim vlastima", prisile, prijetnji, iznude i prevare", navodi državno tužilaštvo.U susjednoj Njemačkoj dvojica "građana Reicha" (Reichbuerger), pokreta sličnog organizaciji Staatenbund Oesterreich (Savez austrijskih zemalja), pucala su u oktobru 2016. na policajce i ubila jednog od njih.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-uhapseni-neonacisti-i-anarhisti-koji-ne-priznaju-vlast
2014-04-11
Similar topics
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Dva dana uoči parlamentarnih izbora u Španjolskoj : Rajoy smiruje Španjolce zbog Brexita, Iglesias ih pali
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Dva dana uoči parlamentarnih izbora u Španjolskoj : Rajoy smiruje Španjolce zbog Brexita, Iglesias ih pali
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
Page 1 of 1