Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u
Page 1 of 1
Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u
http://www.vecernji.hr/predizborno-suceljavanje-1112230
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u
....mlitavo i beskrvno...tek su se nesto izdvajali predstavnici hdss-a vulin i predstavnik koalicije zivog zida...najgori su bili beskrvni ljubo jurcic,maleticka iz hdz-a i beljak...beljak je vrtio non stop istu pricu..maleticka također..eu ovo eu ono...sdp ovo...ljubo jurcic?..od njega sam ocekivao malo vise ali totalna zbunjola..nedefiniran...dobar dojam mi ej ostavio predstavnik koalicije ziovog zida...odlucan i znao je sto zeli..vulin iz hdssb-a nelos....borben...predstavnik ids-a isto je bio solidan...mostovac se vecinom branio...ali nije bio bezlican
2015-09-08
....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
2015-09-08
....osvjezenje mi je vulin iz hdssb-a...vidi se da nije bezlican...zna sto zeli...nije komplicirao..jasni odgovori i pitanja....i borben je sto ej vrlo vazno...predstavnik zivog zida mi je iznenađenje..onako pojavom mi ej izgledao na stanlia...ali dobro je prao ostale...
2015-09-08
Ovaj iz ŽZ nije bio loš samo mora malo svladati strah od kamere :)vuksadinare wrote:....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
Spomenio je i kako su avioni s Plesa poljetali u Siriju da naoružaju Nusru kada je bilo govora o našoj politici prema kolonistima...
to sam i rekao..on i vulin su bar davali nekog smisla tom suceljavanju...najgori ljubo jurcic,beljak i maleticka...katastrofamutava baštarda wrote:Ovaj iz ŽZ nije bio loš samo mora malo svladati strah od kamere :)vuksadinare wrote:....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
Spomenio je i kako su avioni s Plesa poljetali u Siriju da naoružaju Nusru kada je bilo govora o našoj politici prema kolonistima...
2015-09-08
definiivno najvise su mi na jetra isla maleticka i beljak..prva je pretjerivala sa eu..kao da ocekuje da ce eu rjesiti nase probleme....a beljak sa onim 'mi smo najposteniji,najbolji'..i to o postenju govori covjek koji ej poharao u krađi jednu citavu ulicu...a desna ruka mu ratni profiter i tajkun gabric jambo...
2015-09-08
Nisam gledao sve, ali ovaj dio kad je bilo o žicama na granici njih dva su bili jasni, posebno ŽZ čiji predstavnik je rekao da se ne treba slijepo slijediti baba iz Lajpciga kada udari novi val preko granice, a čini mi se da je Vulin rekao da se radi o 80 % vojno sposobnih među njima. Ostali su taj dio odradili diplomatski, a razočarao me Most koji je bio protiv žice, iznrnadio Hdz koji protiv vojske na granici, ovi ostali smučkaj pa prolij...
..ma da..ali sto se tice i gospodarskih pitanja recimo tu su diktirali tempo vulin iz hdssb-a,predstavnik zivog zida i ovaj iz ids-a...tu me definitivno razocarao ljubo jurcic jer je navodno to njegov teren....non stop vrtio isto...proizvodnja i natalitet...ali nista nije ponudio ni kako ni sto...nikakve on projektne ideje nije izlozio...mutava baštarda wrote:Nisam gledao sve, ali ovaj dio kad je bilo o žicama na granici njih dva su bili jasni, posebno ŽZ čiji predstavnik je rekao da se ne treba slijepo slijediti baba iz Lajpciga kada udari novi val preko granice, a čini mi se da je Vulin rekao da se radi o 80 % vojno sposobnih među njima. Ostali su taj dio odradili diplomatski, a razočarao me Most koji je bio protiv žice, iznrnadio Hdz koji protiv vojske na granici, ovi ostali smučkaj pa prolij...
2015-09-08
Taj dio nisam gledao... nema tu ništa zanimljivo. Prazna vreća ne može stati nauzgor :)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a pogledaj linkove htv-a prvi programEva wrote:Di se to može pogledat?
2015-09-08
Potraži HTV na zahtjev na stranicama htv.a možda su tamo stavili. Možda najbolji način za pogledati jer se može preskakati...Eva wrote:Di se to može pogledat?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ids jebe, ne vadi....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
prebacio na 2. i gradnju rima, nakon uvodnih govora prva 2-3 kandidata.....
Similar topics
» Dva dana uoči stranačkog kongresa borba za vlast u protuimigrantskom AfD-u
» Predizborna suceljavanja
» Mrtva trka i nakon suceljavanja
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» MIRO KOVAČ ZA PAD REJTINGA OPTUŽIO BIVŠU VLAST 'To je ocjena na temelju njihova rada. Vidjet ćete promjene, vrlo skoro!'
» Predizborna suceljavanja
» Mrtva trka i nakon suceljavanja
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» MIRO KOVAČ ZA PAD REJTINGA OPTUŽIO BIVŠU VLAST 'To je ocjena na temelju njihova rada. Vidjet ćete promjene, vrlo skoro!'
Page 1 of 1