ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u

Go down

Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u Empty Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u

Post by vuksadinare 9/9/2016, 07:58

http://www.vecernji.hr/predizborno-suceljavanje-1112230
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u Empty Re: Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:02

....mlitavo i beskrvno...tek su se nesto izdvajali predstavnici hdss-a vulin i predstavnik koalicije zivog zida...najgori su bili beskrvni ljubo jurcic,maleticka iz hdz-a i beljak...beljak je vrtio non stop istu pricu..maleticka također..eu ovo eu ono...sdp ovo...ljubo jurcic?..od njega sam ocekivao malo vise ali totalna zbunjola..nedefiniran...dobar dojam mi ej ostavio predstavnik koalicije ziovog zida...odlucan i znao je sto zeli..vulin iz hdssb-a nelos....borben...predstavnik ids-a isto je bio solidan...mostovac se vecinom branio...ali nije bio bezlican
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u Empty Re: Ocjena jučerašnjeg stranačkog sučeljavanja na HTV-u

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:05

....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:10

....osvjezenje mi je vulin iz hdssb-a...vidi se da nije bezlican...zna sto zeli...nije komplicirao..jasni odgovori i pitanja....i borben je sto ej vrlo vazno...predstavnik zivog zida mi je iznenađenje..onako pojavom mi ej izgledao na stanlia...ali dobro je prao ostale...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/9/2016, 08:12

vuksadinare wrote:....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
Ovaj iz ŽZ nije bio loš samo mora malo svladati strah od kamere :)
Spomenio je i kako su avioni s Plesa poljetali u Siriju da naoružaju Nusru kada je bilo govora o našoj politici prema kolonistima...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:13

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:....uglavnom ako ej ovo najbolej sto su stranke poslale osim pokoja iznimka...jao nama...
Ovaj iz ŽZ nije bio loš samo mora malo svladati strah od kamere :)
Spomenio je i kako su avioni s Plesa poljetali u Siriju da naoružaju Nusru kada je bilo govora o našoj politici prema kolonistima...
to sam i rekao..on i vulin su bar davali nekog smisla tom suceljavanju...najgori ljubo jurcic,beljak i maleticka...katastrofa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:18

definiivno najvise su mi na jetra isla maleticka i beljak..prva je pretjerivala sa eu..kao da ocekuje da ce eu rjesiti nase probleme....a beljak sa onim 'mi smo najposteniji,najbolji'..i to o postenju govori covjek koji ej poharao u krađi jednu citavu ulicu...a desna ruka mu ratni profiter i tajkun gabric jambo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/9/2016, 08:21

Nisam gledao sve, ali ovaj dio kad je bilo o žicama na granici njih dva su bili jasni, posebno ŽZ čiji predstavnik je rekao da se ne treba slijepo slijediti baba iz Lajpciga kada udari novi val preko granice, a čini mi se da je Vulin rekao da se radi o 80 % vojno sposobnih među njima. Ostali su taj dio odradili diplomatski, a razočarao me Most koji je bio protiv žice, iznrnadio Hdz koji protiv vojske na granici, ovi ostali smučkaj pa prolij...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:25

mutava baštarda wrote:Nisam gledao sve, ali ovaj dio kad je bilo o žicama na granici njih dva su bili jasni, posebno ŽZ čiji predstavnik je rekao da se ne treba slijepo slijediti baba iz Lajpciga kada udari novi val preko granice, a čini mi se da je Vulin rekao da se radi o 80 % vojno sposobnih među njima. Ostali su taj dio odradili diplomatski, a razočarao me Most koji je bio protiv žice, iznrnadio Hdz koji protiv vojske na granici, ovi ostali smučkaj pa prolij...
..ma da..ali sto se tice i gospodarskih pitanja recimo tu su diktirali tempo vulin iz hdssb-a,predstavnik zivog zida i ovaj iz ids-a...tu me definitivno razocarao ljubo jurcic jer je navodno to njegov teren....non stop vrtio isto...proizvodnja i natalitet...ali nista nije ponudio ni kako ni sto...nikakve on projektne ideje nije izlozio...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/9/2016, 08:30

Taj dio nisam gledao... nema tu ništa zanimljivo. Prazna vreća ne može stati nauzgor :)
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 08:31

Di se to može pogledat?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 08:34

Eva wrote:Di se to može pogledat?
a pogledaj linkove htv-a prvi program
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/9/2016, 08:36

Eva wrote:Di se to može pogledat?
Potraži HTV na zahtjev na stranicama htv.a možda su tamo stavili. Možda najbolji način za pogledati jer se može preskakati...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 09:08

ok, thx, potražim sad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 9/9/2016, 09:36

ids jebe, ne vadi....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by T. 9/9/2016, 09:39

prebacio na 2. i gradnju rima, nakon uvodnih govora prva 2-3 kandidata.....

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics