playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: playoff
boze dragi, kakva utakmica istinskog MVP-a lige. zakucavanja, kradje, blokade, asistencije. najbolji 2 way bek lige. kako ce karati malog queen gaybrona...
Guest- Guest
kic s one strane ogledala wrote:
forsira Wall malo ali dobro..
Šta tade tek harden i westbrook ako ovaj forsira. Cela serija preko 50% i za 3 i za 2
Guest- Guest
Stvarno covjeka nece
Steta sto poslije dolazi na kinga
Steta sto poslije dolazi na kinga
nowitzki-
2014-04-27
Bome me harden iznenadio u dosadasnjem dijelu doigravanja..postao je timski igrac ..mozda rakete i uspiju proci spurse
Iznenadjenje, ne toliko pobeda ko poveda-već koliko je rutinska i ibedljiva. Videćemo sl utakmica da li je to bio samo loš dan spursa...
Guest- Guest
da, ali limitirali ekipu ludog srbina na ispod 100 poena...
bolesno dobra trojkaska ekipa svi skoro mogu da sipaju: harden, gordon, beverly, ariza, anderson, williams...
bolesno dobra trojkaska ekipa svi skoro mogu da sipaju: harden, gordon, beverly, ariza, anderson, williams...
Guest- Guest
mah ne sviđa mi se ova atmosfera, Dedmon odmah neke iskre baca a Pop ljut previše, ok prekinuli su pnr, sad spriječit trice i to je to, 3-1 su ih dobili u regularnom..
Dojma sam da je hard on sazrio ...ali ni to mu nece pomoci protiv space jama iz oaklanda
Meni se to bas svidja...raspad sistema najodvratnije momcadi u povijesti nbicekic wrote:
mah ne sviđa mi se ova atmosfera, Dedmon odmah neke iskre baca a Pop ljut previše, ok prekinuli su pnr, sad spriječit trice i to je to, 3-1 su ih dobili u regularnom..
Kakva utakmica najkompletnijeg igraca u povjesti kosarke, nemogu mu ni napisat statidtiku, nemam tolike brojeve na tipkovnici :)
nowitzki-
2014-04-27
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Nicetto te mrko gl3danowitzki wrote:Kakva utakmica najkompletnijeg igraca u povjesti kosarke, nemogu mu ni napisat statidtiku, nemam tolike brojeve na tipkovnici :)
Brada nasamarao tottenham spurse, kakva klasa boze drqgi, steta sto su danas zabili sve trice za ovu seriju
nowitzki-
2014-04-27
Nije jos najveci u povjesti, ali nakon ove sezone ce bitZiil Los Dii ! wrote:Nicetto te mrko gl3danowitzki wrote:Kakva utakmica najkompletnijeg igraca u povjesti kosarke, nemogu mu ni napisat statidtiku, nemam tolike brojeve na tipkovnici :)
nowitzki-
2014-04-27
Istok je smjesan zadnjih 10 godina...ledron hames sve osim velikog finala moze smatrati neuspjehomnowitzki wrote:Nije jos najveci u povjesti, ali nakon ove sezone ce bitZiil Los Dii ! wrote:Nicetto te mrko gl3danowitzki wrote:Kakva utakmica najkompletnijeg igraca u povjesti kosarke, nemogu mu ni napisat statidtiku, nemam tolike brojeve na tipkovnici :)
I da ...cleverland je ocajan ...mislim da bi ih bilo tko iz polufinala zapadne dobio...mozda bi jazzz ima problema..ostali plitak potok
Last edited by Ziil Los Dii ! on 2/5/2017, 17:00; edited 2 times in total
Imao je lebron istrukcije 2011 od grande dirculesa, naucio je kako se pobjedjuje
nowitzki-
2014-04-27
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 17