playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 17
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: playoff
a babo po lebronuPrele wrote:videces kako ce wall da pisa po irvingu...
bafalo wrote:a babo po lebronuPrele wrote:videces kako ce wall da pisa po irvingu...
Guest- Guest
Prele wrote:bafalo wrote:a babo po lebronuPrele wrote:videces kako ce wall da pisa po irvingu...
Onaj sa bradon u raketama mi se cini veliki igrac.
A neznam sta je lose kod lebrona. Pa on nije bas los kosarkas.
A neznam sta je lose kod lebrona. Pa on nije bas los kosarkas.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boston dobio u gostima
Oklahoma pocetkom druge ima +10..moze li wes sve sam
Oklahoma pocetkom druge ima +10..moze li wes sve sam
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
On je trebao postati ono sto je wes ..triple double machinakic wrote:
koji klošar je ovaj Rondo
Samo jbga kurve ,janjetina i vuco
Sad su proradile obrane, barem na Istoku.
I ja navijam za Spurse na Zapadu, igraju moj tip kosarke. Kic, Houston nije ozbiljan kandidat, gnjavi se sa OKC-om (tj. jednim igracem koji siluje loptu evo vec 85 puta ove sezone). Naravno, Warriors su najveci kandidati, ponajprije zato jer se vraca KD, ali to moze i poremetiti ekipu, prvenstveno Klaya Thompsona, a Curry igra notorno lose u doigravanju.
Na Istoku, uz Cavse, Toronto, Milwaukee i Washington igraju dopadljivu kosarku. Chicago je jedna od najhirovitijih ekipa koju sam vidio (ovo sa Bostonom uopce nije rijeseno!). Zao mi je sto je Indiana tako rano srela Cavse, a obrambeno nisu tako jaki kao prethodnih godina.
Ali realno, sve osim Cavsa, Warriorsa i Spursa bi bilo iznenadjenje u finalu, a sok ako bi osvojili.
I ja navijam za Spurse na Zapadu, igraju moj tip kosarke. Kic, Houston nije ozbiljan kandidat, gnjavi se sa OKC-om (tj. jednim igracem koji siluje loptu evo vec 85 puta ove sezone). Naravno, Warriors su najveci kandidati, ponajprije zato jer se vraca KD, ali to moze i poremetiti ekipu, prvenstveno Klaya Thompsona, a Curry igra notorno lose u doigravanju.
Na Istoku, uz Cavse, Toronto, Milwaukee i Washington igraju dopadljivu kosarku. Chicago je jedna od najhirovitijih ekipa koju sam vidio (ovo sa Bostonom uopce nije rijeseno!). Zao mi je sto je Indiana tako rano srela Cavse, a obrambeno nisu tako jaki kao prethodnih godina.
Ali realno, sve osim Cavsa, Warriorsa i Spursa bi bilo iznenadjenje u finalu, a sok ako bi osvojili.
Guest- Guest
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 17