...parfemi...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: ...parfemi...
Med Sea rose?
Njega nisam bas doživjela al zato mi je Coral reef jedan od najdražih.....
Njega nisam bas doživjela al zato mi je Coral reef jedan od najdražih.....
Guest- Guest
Ne znam, nabrzaka sam ga probala. Ko Cool Water, samo je rozi...
Ono, ništa novo, al bi ga nosila svaki dan rado...
Ono, ništa novo, al bi ga nosila svaki dan rado...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
ajoj, definitivno.. moram ga imat :D
meni jedan od najboljih parfema uopće...
meni jedan od najboljih parfema uopće...
jess..
http://fimgs.net/images/perfume/nd.905.jpg
ovo je ljubav kad ja poludim za njim drugi put nakon puno godina :)
mana mu je jer je stvarno izlizan, poznat..
i ovo je jedan od parfema koji vrijedi puuuno više
i sunset joj je božanstven, mekan, imaju sličnosti.. on je bio sestrin parfem par godina.. i njega bi možda ubola, al ga više nema.. kak mi je to glupo
http://fimgs.net/images/perfume/nd.905.jpg
ovo je ljubav kad ja poludim za njim drugi put nakon puno godina :)
mana mu je jer je stvarno izlizan, poznat..
i ovo je jedan od parfema koji vrijedi puuuno više
i sunset joj je božanstven, mekan, imaju sličnosti.. on je bio sestrin parfem par godina.. i njega bi možda ubola, al ga više nema.. kak mi je to glupo
jesam ga, jesam ga
a idući mi je kim kardashian pure honey.. nije medasto sladak... ima taj štih, da tako kažem, ali nije sladak nego je ženstven baš, zreo
a idući mi je kim kardashian pure honey.. nije medasto sladak... ima taj štih, da tako kažem, ali nije sladak nego je ženstven baš, zreo
Odvratan mi je taj od kim, bas smrdi taj med nekako. Ne znam jeli itko ikada imao čine labelo za usne iz
Lila, po njemu ima miris. :((
Ja cu si onog crnog uzeti. 154kn, a trajao mi je na ruci cijeli dan. Fin, lagan, ženstven. :))). Mulleru!
Ja cu si onog crnog uzeti. 154kn, a trajao mi je na ruci cijeli dan. Fin, lagan, ženstven. :))). Mulleru!
Guest- Guest
crni kim? :D nisam vidjela tog.. idem baš škicnut na pm kakav je, otprilike.. s ovim sam ugodno iznenađena.. već to što nije milijun puta viđena ušećerena voćno-cvjetna vodica kao 85% selebritija mu je veliki plus kod mene..
True reflection se zove. Danas sam ga tražila u Mulleru, valjda su ga prodali! Hvatam sljedećom prilikom. :))
Guest- Guest
Boze dragi kako ja pisem. To mi ovaj iPad prevodi kako mu prdneLady_D wrote:Odvratan mi je taj od kim, bas smrdi taj med nekako. Ne znam jeli itko ikada imao čine labelo za usne iz
Guest- Guest
Trussardi my name- bit ce moj! Iako se dvoumim između njega i Chloe love Eau floral hmm hmm... Štedila sam duuugooo, a i dobit cu koju kunu za ročkas.
Guest- Guest
dame... uzeti cartier la panthere ili chloe love eau florale? oba su na akciji za oko 250kn...
Guest- Guest
za toplije i vruće dane mi najviše paše versace crystal noir, ali edt
nevjerojatno.. opisuju ga kao težak miris :D mislim, nije on banalan, karakteran je, ali evo, ne smeta mi, a kad zatopli sve mi smeta xD
ali ne više od JEDNOG šprica, užasno je postojan.. i intenzivan, dakako
nevjerojatno.. opisuju ga kao težak miris :D mislim, nije on banalan, karakteran je, ali evo, ne smeta mi, a kad zatopli sve mi smeta xD
ali ne više od JEDNOG šprica, užasno je postojan.. i intenzivan, dakako
kako meni ide na zivce kada netko ne zeli kupiti EDT jer to nije pravi parfem nego laznjak... wtf?
da nema nekih EDT-ova ja bih se ugusila....
da nema nekih EDT-ova ja bih se ugusila....
Guest- Guest
To seljaci...:D
Meni redovito na muškim parfemima traže Edp pa im moram objašnjavati da je 90% muških parfema edt jer su ionako napravljeni od jakih nota i zato dolaze u edt...i onda kad se uvjete da nemam ni jedan Edp,osim prade čini mi se,uzmu edt...
Meni redovito na muškim parfemima traže Edp pa im moram objašnjavati da je 90% muških parfema edt jer su ionako napravljeni od jakih nota i zato dolaze u edt...i onda kad se uvjete da nemam ni jedan Edp,osim prade čini mi se,uzmu edt...
Guest- Guest
Ja planiram uzeti zelenu omniu,tresor in love,i especially escadu...zelene omniu nigdje nema za kupiti....
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50