...parfemi...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: ...parfemi...
Bas cu, mozda me iznenadi. :)
Uvijek zaboravim pogledati imaju li Rihannu Rogue u Mulleru...
Chloe Chloe Eau De Parfum Intense-Hmm... cajasti. Malo neobican. Meni osobno malo jaci za nos... :/
Chloe Chloe Eau De Toilette-meni on mirise na kremu. Osjecam cvijece. Pinkicu svijez. Svejedno nije moj tip. malo limuna osjetim, nisam sigurna dali ga ima?
Chloe See-ok, ali nista specijalno.
Chloe Love eau Intense-kako i ime kaze, intenzivan, jak. Chloe Love je bolji!
Moschino Cheap&Chic-osjetila sam ga na jednoj curi. Predivno mirise. Slatkasti, zavodljiv, ispuni prostoriju.
Moschino Cheap&Chic I love love-ne svida mi se. :/ opet usecerni limun. Nije to to.
Moschino Cheap&Chic Light Clouds-on mi je prozracan. Nenametljiv.
Versace Bright Crystal-ok. Ne sjecam ga se bas. Trebala bih ponovit testiranje.
Versace Vanitas-mislim da je njega Modra hvalila? Nije mi to, to. Nije los. Nije upadljiv. Nije prejak... Ali sve to skupa ipak nije to. Volim da se parfem osjeti. Ne previse, ali donekle. Ovaj mi se pogubio.
Dior Dior Homme-nikada, ali nikada u zivotu nisam osjetila ovakav parfem! To je jedna divota. On je takav kakav je! Nema to da kada spricnes osjetis alkohol pa ovu notu, pa onu! Po meni ne prejak, mozda se muskarci nece slozit. Spricnes ga sada i istu notu koja god da je (ne kuzim se u muske parfeme), osjetis i nakon dva sata, samo malo topliju. Dzentelmen, muski parfem, elegantan muski! sada gledam na Punommirisu da imaju vise Dior Homme parfema, sada nisam sigurna kojega sam tocno probala. Morat cu provjerit, ali gotovo sam uvjerena da je to upravo ovaj:http://www.punmiris.com/parfem/Dior/Dior-Homme-13015.html
Uvijek zaboravim pogledati imaju li Rihannu Rogue u Mulleru...
Chloe Chloe Eau De Parfum Intense-Hmm... cajasti. Malo neobican. Meni osobno malo jaci za nos... :/
Chloe Chloe Eau De Toilette-meni on mirise na kremu. Osjecam cvijece. Pinkicu svijez. Svejedno nije moj tip. malo limuna osjetim, nisam sigurna dali ga ima?
Chloe See-ok, ali nista specijalno.
Chloe Love eau Intense-kako i ime kaze, intenzivan, jak. Chloe Love je bolji!
Moschino Cheap&Chic-osjetila sam ga na jednoj curi. Predivno mirise. Slatkasti, zavodljiv, ispuni prostoriju.
Moschino Cheap&Chic I love love-ne svida mi se. :/ opet usecerni limun. Nije to to.
Moschino Cheap&Chic Light Clouds-on mi je prozracan. Nenametljiv.
Versace Bright Crystal-ok. Ne sjecam ga se bas. Trebala bih ponovit testiranje.
Versace Vanitas-mislim da je njega Modra hvalila? Nije mi to, to. Nije los. Nije upadljiv. Nije prejak... Ali sve to skupa ipak nije to. Volim da se parfem osjeti. Ne previse, ali donekle. Ovaj mi se pogubio.
Dior Dior Homme-nikada, ali nikada u zivotu nisam osjetila ovakav parfem! To je jedna divota. On je takav kakav je! Nema to da kada spricnes osjetis alkohol pa ovu notu, pa onu! Po meni ne prejak, mozda se muskarci nece slozit. Spricnes ga sada i istu notu koja god da je (ne kuzim se u muske parfeme), osjetis i nakon dva sata, samo malo topliju. Dzentelmen, muski parfem, elegantan muski! sada gledam na Punommirisu da imaju vise Dior Homme parfema, sada nisam sigurna kojega sam tocno probala. Morat cu provjerit, ali gotovo sam uvjerena da je to upravo ovaj:http://www.punmiris.com/parfem/Dior/Dior-Homme-13015.html
Guest- Guest
lejdić, probaj dat šansu chance-u B-) :D al baš samo njemu, nijedan drugi pored.. i ako možeš, baš neka bude edT (vidim da edt više preferiraju na punmirisu)
ona zadnja njegova nota, koja se taako dugo zadržava... <3
on je jedan od rijetkih s kojima se osjećam da mi stoji saliveno, tj. uvjerena sam.. i jedan od rijetkih za koje vidim da ih i drugi primjete i da im se sviđa... skužila po strankama na poslu da reagiraju na njega
najbolji mi je kad ga stavim s gornje strane ruke, podlaktice.. ili gornja strana dlana.. onda kad se razmašem rukama pred ljudima.. :D
i samo špric je dovoljan...
meni jedan od najboljih, slobodno mogu reć.. slistim ovaj dekant, i onda pauza neko vrijeme i vjerojatno uzimam edt cijelu bočicu
al to traje kod mene :D nisam rastrošna s parfemima
ona zadnja njegova nota, koja se taako dugo zadržava... <3
on je jedan od rijetkih s kojima se osjećam da mi stoji saliveno, tj. uvjerena sam.. i jedan od rijetkih za koje vidim da ih i drugi primjete i da im se sviđa... skužila po strankama na poslu da reagiraju na njega
najbolji mi je kad ga stavim s gornje strane ruke, podlaktice.. ili gornja strana dlana.. onda kad se razmašem rukama pred ljudima.. :D
i samo špric je dovoljan...
meni jedan od najboljih, slobodno mogu reć.. slistim ovaj dekant, i onda pauza neko vrijeme i vjerojatno uzimam edt cijelu bočicu
al to traje kod mene :D nisam rastrošna s parfemima
jesi...sutra dopodne idem malo foonjati po gradu pa u parfumeriju,malo onjuhati vase postovane prijedloge...Zagy wrote:Jesam spomenula Paco Rabane invictus?
Probaj obavezno...;)
Chanel chance je divan,da....
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Probala sam neki zenski Paco Rabanne! Mirise po hladnom, prozracnom, osvjezavajucem sumskom vocu! ne sjecam se tocno imena, trazila sam na punom mirisu i nasla jedan koji ima tako neke sastojke. Mislim da je to taj:
http://www.punmiris.com/parfem/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html
http://www.punmiris.com/parfem/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html
Guest- Guest
uh, možda je neka njegova verzija ? nije mi u njemu ništa hladno, osvježavajuće, baš naprotiv..
ja opet malo o euphoriji... xD super mi jeeeee!!! mislim da se lijepo stopila sa mnom.. jedan špric je dovoljan. osjeti se dugo, al ne stalno, i ne guši!
bojala sam se da će bit jaka i agresivna, al neeeee :<<3:
ja opet malo o euphoriji... xD super mi jeeeee!!! mislim da se lijepo stopila sa mnom.. jedan špric je dovoljan. osjeti se dugo, al ne stalno, i ne guši!
bojala sam se da će bit jaka i agresivna, al neeeee :<<3:
probala sam kim kardashian parfem. haha onaj honey i true reflection cini mi se. honey smrdi po medu. nije lijepi, blag med, nego ostar, smrdljiv. ovaj drugi je meni osobno fantastican miris i stvarno mi se dugo zadrzavao na ruci! ali vjerojatno se radi o fake verzijama jer cini mi se on i njene sestre imaju ducane u usa, uk i australiji, dalje ne salju proizvode...
Guest- Guest
Jučer sam išla u Zagrebačku banku nesto platit i gospođa mi je rekla: dali vi to tako mirisite? Imate jako lijep parfem!
Imala sam Versace Crystal Noir *.*
I rekla mi je da studenti imaju neke povlastice. Zaboravila sam točno koje. Mislim da cu tamo ići otvorit račun!
Imala sam Versace Crystal Noir *.*
I rekla mi je da studenti imaju neke povlastice. Zaboravila sam točno koje. Mislim da cu tamo ići otvorit račun!
Guest- Guest
Elizabeth Arden Provocative interlude je bio pun pogodak, baš mi paše. Sad još ne jer je pretoplo, ali sad će brzo...:D
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ja sam se jucer naprskala poslije posla Laurom...i zaboravila sam kako je ona lijepa i ženstvena....
Especially Escada moram imati....
Especially Escada moram imati....
Guest- Guest
Prija je jučer imala Boss Jour ili kako se već zove, divan je
2014-04-14
Ti osjetiš al ona vise ne?
Jour je ljetni prozračni parfem ali i ženstven...fino komponiran...
Jour je ljetni prozračni parfem ali i ženstven...fino komponiran...
Guest- Guest
Da :D
Hodam iza nje, a nešto fino miriše. Ona ne kuži naravno ko i svi kod Bossovih
Hodam iza nje, a nešto fino miriše. Ona ne kuži naravno ko i svi kod Bossovih
2014-04-14
Tako je i kod escade...ja sam vjerovatno preparfemirana jer se vise puta spricam...na poslu pogotovo...i onda mi trgovkinja preko puta kaze ajme kako divno mirišeš,koji je to? A ja odavno ništa ne osjetim...:D
Ja mislim da je tako kod svih lepršavih parfema....
Ja mislim da je tako kod svih lepršavih parfema....
Guest- Guest
mene jako intrigira ck reveal... jedne kažu da podsjeća na fujwomanity :D druge da ne....
uglavnom se svima sviđa..
a meni se sviđa bočica zasad - baš mi je privlačna
uglavnom se svima sviđa..
a meni se sviđa bočica zasad - baš mi je privlačna
Mislim da cu si kupit onaj Kim Kardashian. Bas je osvježavajuće damski. Ženstven, piknicu sladak. Ma meni bas fin. A cijena mu je 154 kn. Nista praktički.
Zato onaj njen sa medom je koooooooma. Ogromna koma. :/
Rogue od Rihanne mi je sladak, nelos, ali nista extra.
Probala i neki Lady Million, mislim da je neki novi, zaboravila ime. Eau Golde mozda? Mozda ni nije novi, ali je novi u mom oku :D i nosu...i taj mi je savršen.
Zato onaj njen sa medom je koooooooma. Ogromna koma. :/
Rogue od Rihanne mi je sladak, nelos, ali nista extra.
Probala i neki Lady Million, mislim da je neki novi, zaboravila ime. Eau Golde mozda? Mozda ni nije novi, ali je novi u mom oku :D i nosu...i taj mi je savršen.
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50