...parfemi...
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
modra-
2014-04-17
Re: ...parfemi...
Nešto su jeftiniji na Profumino, al odatle još nisam naručivala.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ehmm...zene moje...neki mooški,opori,grubi,ali ne brutalan miris?? Dosada Dolce Gabbana classic...
Guest- Guest
@Medication...cuo sam za Farenheit,ali nisam probao.Kako mislis,kakav sam?
Guest- Guest
Fahrenheit je meni opor...a ti si opor naveo gore....probaj...i Paco Rabane invictus ti je jak muški parfem,sa jakim karakterom i dosta bibera...:D
Meni je Dior Homme sport dobar...
Givenchy Play
Issey miyake Leau odissey
Hugo Boss Code
Al ja volim neodređene i zaigrane muške parfeme,koji nisu tipično muški i začinjeni vec koji su neodređeni,i svježi i jaki i slatki....sve fino iskomponirano i isprepleteno...da zavede.....
Givenchy Play
Hugo Boss Code
Al ja volim neodređene i zaigrane muške parfeme,koji nisu tipično muški i začinjeni vec koji su neodređeni,i svježi i jaki i slatki....sve fino iskomponirano i isprepleteno...da zavede.....
Guest- Guest
E super-fala Ma standardno se ne nalijevam time,samo tek malo stavim,jedva da se primjeti,cura ono osjeti,a ne moze skontati kakav je ali fino privlaci je da se priblizi i osjeti...nes ti mene Lukavca,a??Zagy wrote:Fahrenheit je meni opor...a ti si opor naveo gore....probaj...i Paco Rabane invictus ti je jak muški parfem,sa jakim karakterom i dosta bibera...:D
Givenchy Play
Hugo Boss Code
Guest- Guest
Fahrenheit je klasik, jak, upečatljiv. Ili ti stoji savršeno, ili ga izbjegavaš u širokom luku.
Ovaj gore Zagyn je odličan.
CK muška Euphoria.
Chanel Allure sport s kojim ne možeš falit ni da se potrudiš.
Ok je i Paco Rabane milion, ali sve neki mlađi frajerčići mirišu na njega.
I od celebrity parfema me ugodno iznenadio Sean John. Baš neka fino složena kompozicia.
CK muška Euphoria.
I od celebrity parfema me ugodno iznenadio Sean John. Baš neka fino složena kompozicia.
2014-04-14
Hvala puno Medication,past ce Farenheit,ali onjuham,i eventualno uzmem i onaj koji je Zagy preporucila.tak malo se prebacujem,ovisno o prigodi.....Tamo devedesetih su otkidali zenski mirisi Extasy,Gabriella Sabattini,toga steta vise nema,a bili su ono,genijalnimedication wrote:Fahrenheit je klasik, jak, upečatljiv. Ili ti stoji savršeno, ili ga izbjegavaš u širokom luku.
CK muška Euphoria.
Guest- Guest
Tko zna bi li ti danas bio genijalan, to se promijeni s godinama.
Fahrenheit dobro probaj, na koži obavezno i malo prošetaj da vidiš kako ti leži kad se slegne.
Fahrenheit dobro probaj, na koži obavezno i malo prošetaj da vidiš kako ti leži kad se slegne.
2014-04-14
Pa znas,neki mirisi su ,kad ih osjetis,upravo ONO PRAVO,odmah ti legnu,ova dva zenska su isla na slatkastu notu,no jako primamljivo..
Naravno,miris ide na kozu direktno...
Znas sto me iznenadilo..Neki dan se na brzinu odijevam,i usput uzmem onaj jeftilen Loreal for Man Carbon protect..nakon sto se naspranjio njime,u trenu smeka kao i sto drugih muskih deosa,no,kad je alkohol ispario,i tek nakon nekih pola sata,valjda dok se kemija sjedinila sa kozom,ima jako opak miris..
Naravno,miris ide na kozu direktno...
Znas sto me iznenadilo..Neki dan se na brzinu odijevam,i usput uzmem onaj jeftilen Loreal for Man Carbon protect..nakon sto se naspranjio njime,u trenu smeka kao i sto drugih muskih deosa,no,kad je alkohol ispario,i tek nakon nekih pola sata,valjda dok se kemija sjedinila sa kozom,ima jako opak miris..
Guest- Guest
E to je bilo sredinom devedesetih,ne sjecam se,uglavnom je pakiranje bilo crvenkasto,bocica visoka standardnog oblika..Zagy wrote:Mi u Bipi Gabrielu imamo ako se ne varam...a od koga je bio exstasy?
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Jesam spomenula Paco Rabane invictus?
Probaj obavezno...;)
Chanel chance je divan,da....
Probaj obavezno...;)
Chanel chance je divan,da....
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50