australija australcima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
australija australcima
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/gotovo-je-s-trazenjem-posla-u-australiji-postrozuju-se-kriteriji-ukidamo-vizu-457-koju-koristi-95000-stranih-radnika/5919340/
zatvaraju se granice.. ljevičari imaj mantru "NE sloboda protoka kapitalu DA sloboda protoka ljudima", a desit će se obrnuto.. sloboda protoka kapitalu, ne sloboda protoka ljudima
to je i Orban rekao, da nema ništa protiv investicija odakle god dolaze, ali ne dopušta masovno naseljavanje u Mađarsku
to je i Orban rekao, da nema ništa protiv investicija odakle god dolaze, ali ne dopušta masovno naseljavanje u Mađarsku
Guest- Guest
Re: australija australcima
Australija je u kurzu ....nije moje da se mješam jer nije moj sektor nadgledanja al opet moje je ipak da to kažem pa nek se zna jer nije nebitno : obratite pažnju na klimu i utjecaj sunca tj suncevih zraka ....to je nezdrav kontinent ....rak kože ....ok ....znaci to je isto ko da idete u Černobil.
Vec sad imate to a ja imam podatak iz buducnosti za taj sektor i jednostavno to je kategorija koja spada pod : izbjegavaj taj kontinent a ako si vec tamo prekrij tijelo i zaštiti ga od suncevih zraka ...negovorin ovo bezveze.
Vec sad imate to a ja imam podatak iz buducnosti za taj sektor i jednostavno to je kategorija koja spada pod : izbjegavaj taj kontinent a ako si vec tamo prekrij tijelo i zaštiti ga od suncevih zraka ...negovorin ovo bezveze.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...svatko se zatvara u svoju kucu.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne bih dok prcko ne podnese izvjesce, on najbolje zna kako mu je tamo.
dijagram-
2015-08-09
najviše ga smeta što cimerica hrčedijagram wrote:Ne bih dok prcko ne podnese izvjesce, on najbolje zna kako mu je tamo.
Guest- Guest
U Australiji je isto velika navala musa. E sad kad su zatvorili granice opet će biti zgodni&plavi kao u McLaodovim kćerima :)
i sto vise nema....one druge:)Noor wrote:najviše ga smeta što cimerica hrčedijagram wrote:Ne bih dok prcko ne podnese izvjesce, on najbolje zna kako mu je tamo.
dijagram-
2015-08-09
prebacio se na Soru ionakodijagram wrote:i sto vise nema....one druge:)Noor wrote:najviše ga smeta što cimerica hrčedijagram wrote:Ne bih dok prcko ne podnese izvjesce, on najbolje zna kako mu je tamo.
Guest- Guest
Australija je u kurzu ...nju su naselili anemicni Britanci i ostala ekipa a to je subsaharska klima osim onog dole malog dijela na jugu.
Rak kože.
Černobil je to.
Rak kože.
Černobil je to.
2014-04-11
Pinochet wrote:zatvaraju se granice.. ljevičari imaj mantru "NE sloboda protoka kapitalu DA sloboda protoka ljudima", a desit će se obrnuto.. sloboda protoka kapitalu, ne sloboda protoka ljudima
pa normalno, svako normalan će ti to reć, svoje novce mi možeš povjerit dapače, svoju familiju mi nemoj dovodit...
neće baš biti zgodni, (većina australaca su potomci britanca, nisu baš fizički lijepi) ali će biti plavi :Dcatabbath wrote:U Australiji je isto velika navala musa. E sad kad su zatvorili granice opet će biti zgodni&plavi kao u McLaodovim kćerima :)
Guest- Guest
Pinochet wrote:neće baš biti zgodni, (većina australaca su potomci britanca, nisu baš fizički lijepi) ali će biti plavi :Dcatabbath wrote:U Australiji je isto velika navala musa. E sad kad su zatvorili granice opet će biti zgodni&plavi kao u McLaodovim kćerima :)
Znači ona serija je navlakuša uh uh....
catabbath-
2015-08-22
haNoor wrote:prebacio se na Soru ionakodijagram wrote:i sto vise nema....one druge:)Noor wrote:najviše ga smeta što cimerica hrčedijagram wrote:Ne bih dok prcko ne podnese izvjesce, on najbolje zna kako mu je tamo.
dijagram-
2015-08-09
Nikad nebi otišao živjeti u Australiju , možda jedino onaj južni dio di je ona srednja klima ...a ovo gore ...dugi rukavi usred ljeta , zaštiti kožu.
Kontinent je totalno shranje izuzev onog najjužnijeg dijela ...bježi od tamo.
2014-04-11
Zasto ne, lovit zmije, ima ih navodno kolko oces, svih boja , velicina, manje i vise toksicnih:)RayMabus wrote:Nikad nebi otišao živjeti u Australiju , možda jedino onaj južni dio di je ona srednja klima ...a ovo gore ...dugi rukavi usred ljeta , zaštiti kožu.
dijagram-
2015-08-09
Australija vec sad ima problem sa pojavom raka kože ...imam podatak iz buducnosti da ce to tamo biti neka vrst epidemije u buducnosti ...u prevodu : BJEŽI OD TAMO.
2014-04-11
Jedino u dugim rukavima i sa šeširom sombrerom na glavi.dijagram wrote:Zasto ne, lovit zmije, ima ih navodno kolko oces, svih boja , velicina, manje i vise toksicnih:)RayMabus wrote:Nikad nebi otišao živjeti u Australiju , možda jedino onaj južni dio di je ona srednja klima ...a ovo gore ...dugi rukavi usred ljeta , zaštiti kožu.
Cuj mi mediteranci smo još koliko toliko razvili neku otpronost na sunce ...jbte to su naselili anemicni Britanci i ostala ekipa .....to ce doli bit rasulo : rak kože.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Australija + 50, SAD - 50!
» australija je ipak najprogresivnija...
» Australija, Raj na Zemlji
» Australija i službeno totalitarna...
» Australija i njihova vojska
» australija je ipak najprogresivnija...
» Australija, Raj na Zemlji
» Australija i službeno totalitarna...
» Australija i njihova vojska
Page 1 of 3