Imam zove na džihad protiv RS
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Imam zove na džihad protiv RS
Di si ti bio kada smo se ja i dijagram mlatili sa cvjećem? A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa ako se dva moja neprijatelja tuku jasno je da me to baš ne ostavlja ravnodušnim :DD Nego oš ti spustiti zastavu na pola koplja ako krene fajt :Depikur37 wrote:mislim da je vijest usrećila trea i dijagrama, cvijeće im kreće na mrske srbofalange :D
Ne, zašto? Mislim da bi ih Srbi oderali, kao i prošli put. Oš pomoć cvijeću il samo kokice i pivo :D
Guest- Guest
tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Pa nadam se da do sukoba neće doći i da će se Srpska mirno odvojiti, ali ako dođe jasno navijam za Srbe.
A ostalo, kokice i pivo kao i uvijek :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Pa nadam se da do sukoba neće doći i da će se Srpska mirno odvojiti, ali ako dođe jasno navijam za Srbe.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Odvajanje RS i raspad Bih su neminovni...tu nema dileme. Kom krivo kom drago ;) Meni drago a vama koji volite cjelovitu i jedinstvenu BiH krivo ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:tre911 wrote:Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Odvajanje RS i raspad Bih su neminovni...tu nema dileme. Kom krivo kom drago ;) Meni drago a vama koji volite cjelovitu i jedinstvenu BiH krivo ;)
Opet vi o BiH a BiH jaka i postojana kao i uvijek
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Može biti no raspad će dovesti do rata i ponovnog preslagivanja teritorija, zapadni dio RS neće moći prenjeti na istok, pazi što ti kažem.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Guest- Guest
:DD Poz prika, drago mi te vidjetinewuser wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
Guest- Guest
Nego sto ce biti sa zapadnim dijelom :D
2015-08-06
Pozdrav, pozdrav, sve najboljetre911 wrote::DD Poz prika, drago mi te vidjetinewuser wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Ništa od odvajanja, kako rekoh već puno puta svaki pokušaj odvajanja će dovesti do rata u BiH.epikur37 wrote:tre wrote: A što se tiče ovog drugog, kokice i pivo naravno, jedino što bi išao u BiH ako bi neko napao Hrvate, ostalo navijanje malo za jedne malo za druge :))))))
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Što god ali zapadni dio srbiju vidjeti neće niiti može opstati takva država podjeljena na dva djela. da te podsjetim RS je presječena na dva djela a muje im sigurnio neće dati prolaz preko svog teritorija.epikur37 wrote:Nego sto ce biti sa zapadnim dijelom :D
Guest- Guest
Posle će opet da kukaju na humanitarnu katastrofu i da se slikaju slinavci za CNN.
To im je tazbina jebote.epikur37 wrote:mislim da je vijest usrećila trea i dijagrama, cvijeće im kreće na mrske srbofalange :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Zašto su muslimanske zemlje krenule u bojkot-džihad protiv Francuske? Zbog karikatura
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Zašto su muslimanske zemlje krenule u bojkot-džihad protiv Francuske? Zbog karikatura
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 2 of 2