Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
da ih je bar više pa da taj kavez koje drmaju jednom preokrenu i naglavačkeRayMabus wrote:Zato smo im ga i uvalili ....ja glasao za krkana i nije mi žao.marcellus wrote:Bulj je prije svega žestoka seljačina, a da bi HDZ radije zgubio Most nego ga našao to ih čak i razumijem, nije da volim plenkija i tu bagru oko njega, baš nasuprot, ali most je ono nešto što ne želiš ni neprijatelju
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
vili40 wrote:slušaju BozanićaEva_ wrote:A zašto ljudi šute?
da, nije pristojno govorit sa punim ušima.
Guest- Guest
....evo citao intervjuu sa monsinjorom barisicem nadbiskum splitske biskupije..i on ne bas izravno ali neizravno potvrdio da ej crkva blize sa mostom nego sa ovim danasnjim hdz-om..ocito plenki,dalicka,obuljenka i jos neki nisu bas sjeli dobro kaptolu..i sisacki biskup kosic je u intervjuu rekao da se najvise uzda u kolindu...dakle izgleda da je plenki ako ne cijeli hdz na ledu...zato plenki posljednjih dana obilazi oltare...ali tesko to moze pomoc..koga kaptol uhvati za zub..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
još da Orepić uapsi kojeg "nevinog" eto ti tuluma
vili40-
2015-08-02
...dojma sam da je orepic prvi koji bi se povukao iz vlade i da mu laganini sve ide na kitu...vili40 wrote:još da Orepić uapsi kojeg "nevinog" eto ti tuluma
2015-09-08
Bulj se bori za mjesto zupana nista vise i nista manje
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
ali budimo realni..uz svu ovu krizu oko agrokora pa tu je borovo,petrokemija,sve ostrija međunarodna kriza vjerujm osobno da bi i plenki intimno volio da ne bude vise premijer..ali jbg problem je u tome sto najveci dio hdz-a to zeli pa makar sve mrtvo bilo..a ne znam kako bi plenki vasi izasao na oci kad ga je ovaj vec ustolicio zbog vise razloga i ne bas svojom voljom..jer ona ce hdz-ovci i u brkica upirati prstom...ti si ga ustolicio..ili jedan od onih kojisu bili za plenkija kao premijera
2015-09-08
realno plenki si je sam kriv....evidentno ej da vise zastupa interse brisela nego hrvatske....vidi se to sa kakvim zarom govori o eu i briselu a sa kakvim o hrvatskoj..ne mozes ti drukat sada za eu kada je totalno nepopularna....
2015-09-08
catabbath wrote:Bulj je krkan ali je bar konzistentan i od principa. Petrov pak nema obraza, on ne ide u koaliciju nego u "blisku suradnju"...
više krkan nego od principa... ali dobro, spram Petrova svatko djeluje kao čovjek od principa.
a podsmjehuju mu se Biro Mulj
Guest- Guest
E Hrvati moji zavrijedili ste ovakve...Izašli na izbore ili ostali doma...
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Bulj jednom jednostavnom rečenicom poklopio Plenkovića i njegovu podršku Mariću
» Miro Bulj:Ukinuti županije
» Hase popljuvao Plenkovića, svašta izgovorio o novoj koaliciji HDZ-a i HNS-a
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
» Miro Bulj:Ukinuti županije
» Hase popljuvao Plenkovića, svašta izgovorio o novoj koaliciji HDZ-a i HNS-a
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
Page 3 of 3