Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
interesantno sto je jos tragicnije ovi nisu nista naucili od prethodnika...sto bi bilo logicno....dakle dolazimo do toga da su ovo doista neciji namjesnici..ali bas 100%...jer one vlade prethodne koje su isto bile ajmo rec dijelom namjesnicke opet su se koliko toliko trudili nesto promjeniti uz greske ali promjeniti...a ovi nista ne mjenjaju ne trude se sto doista cak i onom nepoznavatelju ovdasnjih politickih prilika moze past na pamet samo to..da ovi samo odrađuju posao za nekog...a kad malo izanaliziram...prioje stvaranje ove vlade...da su neki odbili ulazak u ovu vladu bez obzira sto su im se nudile raznorazne pogodnosti...ali ocito su znali da nece imati ono najvaznije-slobodu samostalnog ili dijelom samostalnog odlucivanjavili40 wrote:ajde pa sad sve to lijepo zataškajte i oprostite grijehe a onda nastavite pečatiti kafiće zbog nekoliko kuna viška u blagajni ili bolesnog starca sa tisuću kuna mirovine kaznite sa 500 kuna zato jer je zaboravio produljiti osobnu kartu.
I poslije svega navečer pokažite svoje ponosne njuške na tv-ju kako ste pametni,pošteni i nezamjenljivi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Miro Bulj popljuvao Plenkovića i Kolindu.Je li on glasnik raspada vladajućih?
Bulj je prije svega žestoka seljačina, a da bi HDZ radije zgubio Most nego ga našao to ih čak i razumijem, nije da volim plenkija i tu bagru oko njega, baš nasuprot, ali most je ono nešto što ne želiš ni neprijatelju
..i jos interesantnije..kako se u posljednje vrijeme ne mogu probiti domaci politicari na vrh mislim na one...koji su tu u hrvatskoj politicki stasali..nego na vrh dolaze samo oni koji su se politicki skolovali vani ili dobrim dijelom svog zivota vani zivjeli..i mahom su to osobe.osim pojedinaca..za koje upce nisi recimo do posljednjih desetak ili manje godina...samo odjednom isplivase..
2015-09-08
ne znam zašto me to čini toliko sretnimmarcellus wrote:Bulj je prije svega žestoka seljačina, a da bi HDZ radije zgubio Most nego ga našao to ih čak i razumijem, nije da volim plenkija i tu bagru oko njega, baš nasuprot, ali most je ono nešto što ne želiš ni neprijatelju
vili40-
2015-08-02
gledaj nije cak ni mostu zamjeriti sto nije sklon privatizacijama..kao ni gro ljudi..s obzirom kakva je bila privatizacija u hrvatskoj i kakvi su sve bili tajkuni ljudi pusu i na hladno..i nikom bas ne vjeruju..i to most koristi makar populisticki....
2015-09-08
svako drmanje kaveza iz bilo kog razloga poželjno je i za svaku pohvalu.Pa već smo odavno na cesti trebali biti.vuksadinare wrote:gledaj nije cak ni mostu zamjeriti sto nije sklon privatizacijama..kao ni gro ljudi..s obzirom kakva je bila privatizacija u hrvatskoj i kakvi su sve bili tajkuni ljudi pusu i na hladno..i nikom bas ne vjeruju..i to most koristi makar populisticki....
vili40-
2015-08-02
stvar je u tome..sto nemamo politicara koji je pokriven ili vecinom pokriven kvalitetno po svim poljima...i najvaznije da ima karakteristiku politicara sa izgrađenim ili usađenim autoritetom...neki su davali naznake ali sjebali su se ili sjebali bas na tome sto su imali neke felere odnosno nisu pokrili ili nisu imali kvalitite za druga vazna pitanja...vili40 wrote:svako drmanje kaveza iz bilo kog razloga poželjno je i za svaku pohvalu.Pa već smo odavno na cesti trebali biti.vuksadinare wrote:gledaj nije cak ni mostu zamjeriti sto nije sklon privatizacijama..kao ni gro ljudi..s obzirom kakva je bila privatizacija u hrvatskoj i kakvi su sve bili tajkuni ljudi pusu i na hladno..i nikom bas ne vjeruju..i to most koristi makar populisticki....
2015-09-08
vili40 wrote:svako drmanje kaveza iz bilo kog razloga poželjno je i za svaku pohvalu.Pa već smo odavno na cesti trebali biti.vuksadinare wrote:gledaj nije cak ni mostu zamjeriti sto nije sklon privatizacijama..kao ni gro ljudi..s obzirom kakva je bila privatizacija u hrvatskoj i kakvi su sve bili tajkuni ljudi pusu i na hladno..i nikom bas ne vjeruju..i to most koristi makar populisticki....
Vuka i mene Buljevi nastupi ne iznenađuju. Prije će letiti iz Mosta nego će ga uspjeti osedlati.
..nesto tako..ali mislim da sad petrov nije spreman riskirati da se bulja rijesi..ipak lik im daje nekakvo zrno vjerodostojnosti...rjese li se njega mogu se pozdraviti sa glasovima u cetinskoj krajini a i sire.....ne znam...osobno mislim da bulju jako na nerve ide plenkovic...od pocetka i da mu previse ne vjeruje a nije ni svjetonazorskih pogleda kao bulj..bulj nije zaljubljen u eu...i vise je suverenisticki raspolozen...velim plenki mu nije sjeo...imao je vise simpatija za kolindu ali izgleda da ih i gubi..uvijek kasni sa reakcijom...mutava baštarda wrote:vili40 wrote:svako drmanje kaveza iz bilo kog razloga poželjno je i za svaku pohvalu.Pa već smo odavno na cesti trebali biti.vuksadinare wrote:gledaj nije cak ni mostu zamjeriti sto nije sklon privatizacijama..kao ni gro ljudi..s obzirom kakva je bila privatizacija u hrvatskoj i kakvi su sve bili tajkuni ljudi pusu i na hladno..i nikom bas ne vjeruju..i to most koristi makar populisticki....
Vuka i mene Buljevi nastupi ne iznenađuju. Prije će letiti iz Mosta nego će ga uspjeti osedlati.
2015-09-08
ne vjerujem osobno da ce dugo jos vladati ovo snubljenje hdz-a i mosta-a..ovisno kako ce odvijati kriza oko agrokora i ne samo agrokora..ima tu vise tema za sukobe....mislim da je ovaj period u vladi i vlasti most najvise radio na ispipavanju plenkija trazeci mu ahilovu petu...i ocito ej nedgje pronasao kad u zadnjih mjesec dana iskacu sa sve ostrijim istupima i zahtjevima...plenki logicno iz straha gubitka pozicije i vlasti non stop im u susret izlazi sto mu pak s druge strane sve vise zamjeraju i u hdz-u...gdje mu naabijaju na nos da se cak i karamarko cvrsce postavljao naspram most-a i petrova...ali plenki zna da gubitkom vlasti i premijerske fotelje ljulja mu se pozicija i u samoj stranci...a poznato je da gubitak premijerske pozicije kao i pozicije sefa znaci da mozes zatvoriti vrata politickoj karijeri u hrvatskoj...dobro ostaje mu ona uvijek rezervirana u briselu u nekom stotom odboru..
2015-09-08
Jel pada i ova vlada?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kaj je najgore, i nema opcije B. Najbolje od Rusa tražit Alvarezov broj pa njega angažirat kao rent a premijera.
2017-03-21
Sve ove poslat na burzu, ili di su si već dogovorili posliće.
2017-03-21
Zato smo im ga i uvalili ....ja glasao za krkana i nije mi žao.marcellus wrote:Bulj je prije svega žestoka seljačina, a da bi HDZ radije zgubio Most nego ga našao to ih čak i razumijem, nije da volim plenkija i tu bagru oko njega, baš nasuprot, ali most je ono nešto što ne želiš ni neprijatelju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u biti most je obavio jedan zadatak...dokazao koliko su ovdje politicari zasljepljeni foteljama..da ulaze i u dilove...sa potpuno suprotnim opcijama...makar je i most takav..i tu je sva poanta...
2015-09-08
A zašto ljudi šute?
2017-03-21
slušaju BozanićaEva_ wrote:A zašto ljudi šute?
vili40-
2015-08-02
bulja ce most izgurati
samo remeti idilu petrovu i ekipi
samo remeti idilu petrovu i ekipi
dijagram-
2015-08-09
Joj da, taj gad je uveo cenzuru kao i Kosorica svojedobno. Samo o lijepim stvarima se smije pisat i pričat, pa će sve ružno i loše nestat samo od sebe. Sad se grčevito bore za lokalne izbore, pa dolazi sezona, i već bu nekak.vili40 wrote:slušaju BozanićaEva_ wrote:A zašto ljudi šute?
2017-03-21
Sam kaj mladi i obrazovani ne puše te spike. Idu tam di nema parazita.
Last edited by Eva_ on 18/4/2017, 11:11; edited 1 time in total
2017-03-21
da ih je bar više pa da taj kavez koje drmaju jednom preokrenu i naglavačkeRayMabus wrote:Zato smo im ga i uvalili ....ja glasao za krkana i nije mi žao.marcellus wrote:Bulj je prije svega žestoka seljačina, a da bi HDZ radije zgubio Most nego ga našao to ih čak i razumijem, nije da volim plenkija i tu bagru oko njega, baš nasuprot, ali most je ono nešto što ne želiš ni neprijatelju
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Bulj jednom jednostavnom rečenicom poklopio Plenkovića i njegovu podršku Mariću
» Miro Bulj:Ukinuti županije
» Hase popljuvao Plenkovića, svašta izgovorio o novoj koaliciji HDZ-a i HNS-a
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
» Miro Bulj:Ukinuti županije
» Hase popljuvao Plenkovića, svašta izgovorio o novoj koaliciji HDZ-a i HNS-a
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
Page 2 of 3