povijesna pitanja za moćnog majmuna životinju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: povijesna pitanja za moćnog majmuna životinju
Heinrich_Himmler wrote:Ja tu jadnu pedersko nizozemsku pivu nisan pio nikad zbog razumljivih razloga i odredjenih sotonskih simbola koje ta boca na sebi sadrzijalnirajko wrote:vojvodo, jesi ikad pio heineken 0,25?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Možda i je samo teorija...Vincent Vega wrote:Nikad dokazana teorija zavjere. Kao i one koje navode razloge zašto se prestalo ići na mjesec.fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
Al Isijavanje krije puno toga...
Btw. i bez Kubricka nikad nisan virova u tu glupost...
;)
Guest- Guest
'Romana Eibl kurvetina' monolog...jalnirajko wrote:kad ti je izgledao najnašmrkaniji?fridrih_niche wrote:Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
Svi simptomi su tu...
:D
Guest- Guest
Prava pederska piva.jalnirajko wrote:...i heineken 0,25fridrih_niche wrote:Moguće da se nakon desetak godina veze oženija, pa mu je sad zabranila internet...jalnirajko wrote:ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
;)
Guest- Guest
isijavanje, strašan film
2015-08-19
Ameri seru.... ka i uvik bili su oni moj kurac na misecu ako to u svoje vrime nisu uspili napraviti nsjinteligentniji ljudi svih vremens iz najsavrsenije politicke ideologije ikada nevidin niti najmanju mogicnost da to naprave cobancine kojima je do dolaska velikog genija Von Brauna maksimalni domet bio izmislit colt 45 i winchester
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a "ostavi se mojih kćeri i moga sina jesi čuo". mislim mučkom đubretu urla na 5 cm od njegafridrih_niche wrote:'Romana Eibl kurvetina' monolog...jalnirajko wrote:kad ti je izgledao najnašmrkaniji?fridrih_niche wrote:Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
Svi simptomi su tu...
2015-08-19
I komunjarskaVincent Vega wrote:Prava pederska piva.jalnirajko wrote:...i heineken 0,25fridrih_niche wrote:Moguće da se nakon desetak godina veze oženija, pa mu je sad zabranila internet...jalnirajko wrote:ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Gledam ga bar jednom mjesečno...jalnirajko wrote:isijavanje, strašan film
(Y)
Guest- Guest
Heinrich_Himmler wrote:Ameri seru.... ka i uvik bili su oni moj kurac na misecu ako to u svoje vrime nisu uspili napraviti nsjinteligentniji ljudi svih vremens iz najsavrsenije politicke ideologije ikada nevidin niti najmanju mogicnost da to naprave cobancine kojima je do dolaska velikog genija Von Brauna maksimalni domet bio izmislit colt 45 i winchester
2015-08-19
ono kad ti za horor ne trebaju vampiri, motorne pile i 50 hektolitra krvifridrih_niche wrote:Gledam ga bar jednom mjesečno...jalnirajko wrote:isijavanje, strašan film
(Y)
2015-08-19
To mu je nastup za srebro...jalnirajko wrote:a "ostavi se mojih kćeri i moga sina jesi čuo". mislim mučkom đubretu urla na 5 cm od njegafridrih_niche wrote:'Romana Eibl kurvetina' monolog...jalnirajko wrote:kad ti je izgledao najnašmrkaniji?fridrih_niche wrote:Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
Svi simptomi su tu...
Fali mu elokvencija, ono kad te pere nemilo i jezik ti samo udara i baca epitete...
Prekratak mu je taj skeč...
;)
Guest- Guest
Atmosfera je uvik ta koja je najbitnija...jalnirajko wrote:ono kad ti za horor ne trebaju vampiri, motorne pile i 50 hektolitra krvifridrih_niche wrote:Gledam ga bar jednom mjesečno...jalnirajko wrote:isijavanje, strašan film
(Y)
;)
Guest- Guest
Majstor Stephen King. Čitao sam i knjigu.jalnirajko wrote:ono kad ti za horor ne trebaju vampiri, motorne pile i 50 hektolitra krvifridrih_niche wrote:Gledam ga bar jednom mjesečno...jalnirajko wrote:isijavanje, strašan film
(Y)
Guest- Guest
I na aerodromu nakon pobjede protiv Ajaxa. Ne samo striptiz, nego njegova reakcija kad smo ga izvrijeđali na izlazu. Htio je pobrat ovacije, a dobio je bolno šamaranje.fridrih_niche wrote:To mu je nastup za srebro...jalnirajko wrote:a "ostavi se mojih kćeri i moga sina jesi čuo". mislim mučkom đubretu urla na 5 cm od njegafridrih_niche wrote:'Romana Eibl kurvetina' monolog...jalnirajko wrote:kad ti je izgledao najnašmrkaniji?fridrih_niche wrote:Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
Svi simptomi su tu...
Fali mu elokvencija, ono kad te pere nemilo i jezik ti samo udara i baca epitete...
Prekratak mu je taj skeč...
;)
Guest- Guest
Znaš ko je vise umeten od Zdravkeca?
Mr. Treba Delati...
Uništenje totalno...
;)
Mr. Treba Delati...
Uništenje totalno...
;)
Guest- Guest
On nebi ni mogao drukčije funkcionirati. On je bez pretjerivanja u prosjeku 18 sati dnevno u pogonu.fridrih_niche wrote:Znaš ko je vise umeten od Zdravkeca?
Mr. Treba Delati...
Uništenje totalno...
;)
Guest- Guest
da, treba biti na nogama odjutra pa do navečer. frajer se diže u 5 i ide trčati sa pesom i onda čitav dan jurifridrih_niche wrote:Znaš ko je vise umeten od Zdravkeca?
Mr. Treba Delati...
Uništenje totalno...
;)
2015-08-19
On je toliko potrošen da me cudi da jos stoji na nogama...
Tako ozbiljno uništavanje se ne može tek tako izdržat...
;)
Tako ozbiljno uništavanje se ne može tek tako izdržat...
;)
Guest- Guest
Nebi se slozio sa tobon niche... ja se nisam od rata rjesavao travom i ostalim derivatima ali i alkohol zna satrat. Peimjerice jedno vrime san se gazio Absintom odvali covika do ludila ali opet neke granice postoje
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU