povijesna pitanja za moćnog majmuna životinju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
povijesna pitanja za moćnog majmuna životinju
da li su ameri zaista bili na mjesecu?
tko je ubio kenedija?
da li se tesla doista ponosio hrvatskom domovinom?
molio bih moćnog majmuna da obrazloži odgovore
tko je ubio kenedija?
da li se tesla doista ponosio hrvatskom domovinom?
molio bih moćnog majmuna da obrazloži odgovore
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: povijesna pitanja za moćnog majmuna životinju
Zar nije demonski jedno 24x to vec obrazlagao??
ne budi jalanZiil Los Dii ! wrote:Zar nije demonski jedno 24x to vec obrazlagao??
2015-08-19
ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
2015-08-19
Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
;)
Guest- Guest
Moguće da se nakon desetak godina veze oženija, pa mu je sad zabranila internet...jalnirajko wrote:ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
;)
Guest- Guest
misliš li da bi ZM to bolje napravio?fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
2015-08-19
...i heineken 0,25fridrih_niche wrote:Moguće da se nakon desetak godina veze oženija, pa mu je sad zabranila internet...jalnirajko wrote:ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
;)
2015-08-19
Kome je Prch Sever popusio kurac da postane to sto je
Zasto je doticni opancar uvjerljivo najveca budaletins foruma
Zasto je doticni opancar uvjerljivo najveca budaletins foruma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Klosarjalnirajko wrote:...i heineken 0,25fridrih_niche wrote:Moguće da se nakon desetak godina veze oženija, pa mu je sad zabranila internet...jalnirajko wrote:ili ga je ženska došla glaveVincent Vega wrote:Demi su došla glave ženskasta pića.
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne bi...jalnirajko wrote:misliš li da bi ZM to bolje napravio?fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
Nema umjetničku crtu u sebi, nema kreaciju...
Samo destrukciju...
;)
Guest- Guest
vojvodo, jesi ikad pio heineken 0,25?
2015-08-19
bar bi mjesec nabio na kuracfridrih_niche wrote:Ne bi...jalnirajko wrote:misliš li da bi ZM to bolje napravio?fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
Nema umjetničku crtu u sebi, nema kreaciju...
Samo destrukciju...
;)
2015-08-19
Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
;)
Guest- Guest
Nikad dokazana teorija zavjere. Kao i one koje navode razloge zašto se prestalo ići na mjesec.fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
Guest- Guest
kad ti je izgledao najnašmrkaniji?fridrih_niche wrote:Kad mu dopaminski receptori prorade na max, onda mogu zamislit i da misec nabija na kurac...
;)
2015-08-19
Ja tu jadnu pedersko nizozemsku pivu nisan pio nikad zbog razumljivih razloga i odredjenih sotonskih simbola koje ta boca na sebi sadrzijalnirajko wrote:vojvodo, jesi ikad pio heineken 0,25?
2015-09-13
nisam ljubitelj teorija zavjere ali nekak mi je 69. još ipak tehnološki nedorećena za takav poduhvat.Vincent Vega wrote:Nikad dokazana teorija zavjere. Kao i one koje navode razloge zašto se prestalo ići na mjesec.fridrih_niche wrote:Kubrick je režira tu farsu sa mjesecom...
;)
2015-08-19
Heinrich_Himmler wrote:Ja tu jadnu pedersko nizozemsku pivu nisan pio nikad zbog razumljivih razloga i odredjenih sotonskih simbola koje ta boca na sebi sadrzijalnirajko wrote:vojvodo, jesi ikad pio heineken 0,25?
2015-08-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU