ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac - Page 3 Empty Re: Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac

Post by jastreb 18/4/2017, 18:11

vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:Vuk uvijek ima neko prigodno iskustvo Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac - Page 3 1f602
ne fakat...radio lik sa mojim starim na zeljeznici..stari mu bio sef....i u nekoj stambenoj komisiji koja je obilazila tada radnike zeljeznice da vide kakvi su im zivotni uvjeti tamo odakle su a stana nemaju...pa su neki dolzili kod starog da s e je'l te 'izjadaju'...pa preko reda.. :)
Znači stari ti je u komunizmu bio šef??? Pa vi onda niste pravi Hrvati. Mi Hrvati smo u komunizmu bili obični radnici,kočijaši,bačvari,šeširdžije i košaraši. Mi nismo mogli doći na šefovska mjesta.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac - Page 3 Empty Re: Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac

Post by jastreb 18/4/2017, 18:12

Gnječ wrote:
Eva_ wrote:Ma ok, ne trebaš se opravdavat, ti i Jastreb ste forumski etnolozi. Očito vas je zanimalo pa ste upijali sve pričice i narodne mudrosti. Sjećam se tvog popisivanja stanovništva i analiza nacionalne strukture pojedinih kvartova, te savjete i prijetnji vojnih lica. Nema segmetna di nemreš primjenit stečeno iskustvo.

ipak su više enolozi nego etnolozi...
A ne,ja ne volim vino. Ja san ti više birolog.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/4/2017, 18:33

Eva_ wrote:Vuk uvijek ima neko prigodno iskustvo Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac - Page 3 1f602

Priče Broja jedan...Imao sam kolegu sa sličnom maštom/ životopisom...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/4/2017, 19:54

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
ne fakat...radio lik sa mojim starim na zeljeznici..stari mu bio sef....i u nekoj stambenoj komisiji koja je obilazila tada radnike zeljeznice da vide kakvi su im zivotni uvjeti tamo odakle su a stana nemaju...pa su neki dolzili kod starog da s e je'l te 'izjadaju'...pa preko reda.. :)
Znači stari ti je u komunizmu bio šef??? Pa vi onda niste pravi Hrvati. Mi Hrvati smo u komunizmu bili obični radnici,kočijaši,bačvari,šeširdžije i košaraši. Mi nismo mogli doći na šefovska mjesta.
stari mi je bio sef jer je jedan od rijetkih koji je imao struku za taj posao i drugo..i nije bila bas sefovska placa pa se nisu mnogi grebali za tu poziciju...dosta odgovornosti a placa nije pratila tu odgovornost
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics