Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
ocekivala sam takav odgovor, vec sam otkrila da smo slicne 8-)Regoč wrote:Ne, Maggie, mene Kosjenka tuče, a ja trpim jer se sramota razvesti.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
da me ženska klepi, u duhu emančipačije i jednakosti kresnuo bi ju.maggie13 wrote:ocekivala sam takav odgovor, vec sam otkrila da smo slicne 8-)Regoč wrote:Ne, Maggie, mene Kosjenka tuče, a ja trpim jer se sramota razvesti.
šakom.
2014-12-30
veber i ja ne trpimo, odmah uzvracamo..ilitiga, prvi udaramo..pa nas se odmah (ras)pusti na miru :DRegoč wrote:Zato si ti raspuštenica?
2014-04-12
sve sam objasnila ;Pveber wrote:da me ženska klepi, u duhu emančipačije i jednakosti kresnuo bi ju.maggie13 wrote:ocekivala sam takav odgovor, vec sam otkrila da smo slicne 8-)Regoč wrote:Ne, Maggie, mene Kosjenka tuče, a ja trpim jer se sramota razvesti.
šakom.
2014-04-12
jubemaggie13 wrote:veber i ja ne trpimo, odmah uzvracamo..ilitiga, prvi udaramo..pa nas se odmah (ras)pusti na miru :DRegoč wrote:Zato si ti raspuštenica?
2014-12-30
moram naći fotku gdje smo se frendica i ja potukli, dogovorno...maggie13 wrote:sve sam objasnila ;Pveber wrote:da me ženska klepi, u duhu emančipačije i jednakosti kresnuo bi ju.maggie13 wrote:ocekivala sam takav odgovor, vec sam otkrila da smo slicne 8-)Regoč wrote:Ne, Maggie, mene Kosjenka tuče, a ja trpim jer se sramota razvesti.
šakom.
...kako je to izgledalo, điz.
2014-12-30
regoc je streber :Dveber wrote:jubemaggie13 wrote:veber i ja ne trpimo, odmah uzvracamo..ilitiga, prvi udaramo..pa nas se odmah (ras)pusti na miru :DRegoč wrote:Zato si ti raspuštenica?
2014-04-12
Mhhhhh....bolje da je kurtzem klepio,nego vako..overkill je ipak,zenu Mlaćati..
Guest- Guest
mjkti Jesusove,ovaj Nigga je sfilao bas punim volejom..
Guest- Guest
veliš ru(j)ka je nenadjebiva?
2014-12-30
maggie13 wrote:Crveni, tuces li ti svoju? :D
.....................strog je ali pravedan
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pismejker wrote:Mhhhhh....bolje da je kurtzem klepio,nego vako..overkill je ipak,zenu Mlaćati..
............................Ako ona ne zna zašto..............................alah zna...............
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kako god, tuku ih ili ne, množe se kao zečevi.Srećko wrote:MUŠKARCIMA je dozvoljeno mlatiti žene ako ih ne slušaju, nasilje u obitelji je "prekrasni blagoslov", objašnjavaju pripadnice jedne muslimanske grupe, piše Daily Mail.
U jednom trenutku žene, a jedna od njih je učiteljica, štapom demonstriraju kako treba udarati ženu. One tvrde da se ženu može prebiti ako je zgrješila jer onda ne poštuje muža, ni boga Alaha, prenosi Daily Mail.
Za njih je nasilje nad ženom "simbolični akt". Video traje pola sata i nastao je u Sydneyu, Australiji.
Kao glavne grijehe žena navode neposlušnost, nemoral žena i nevjeru. Objašnjavaju kako je ženin posao da kuha, a nasilje brane jer, kažu, vodi do mira u kući.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-dvije-muslimanke-objasnile-kako-muskarac-treba-mlatiti-zenu-to-je-blagoslov/963322.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
zanimljivo..nemaju problem sa neplodnoscu kao ove europejske cure..
Guest- Guest
Pa sad, ona koja misli naštancati 8 komada mora rano početi, s 15,16 godina. Ray M;abus je u pravu. Fakulteti su izvor neplodnosti.pismejker wrote:zanimljivo..nemaju problem sa neplodnoscu kao ove europejske cure..
2015-08-09
hahahahahaha..briljantno..cuj,svejedno kad pocne,cur na zapadu imaju puno problema sa neplodnoscu..melkior wrote:Pa sad, ona koja misli naštancati 8 komada mora rano početi, s 15,16 godina. Ray M;abus je u pravu. Fakulteti su izvor neplodnosti.pismejker wrote:zanimljivo..nemaju problem sa neplodnoscu kao ove europejske cure..
Kao i gledam,po zimi se spremaju u tijesne rifle,golih pupica,sjedaju na hladni kamen,ne cuvaju se,nije niti cudno onda da kasnije ne mogu roditi..
Guest- Guest
a i promiskuitetne su,mijenjaju puno partnera,pokupe kojekakve infekcije,i to se poslije isto odrazi na neplodnost..
Guest- Guest
nalete na fakera poput tebe pa se inficiraju... :)))
2015-08-08
Bilo neko istraživanje, u Hrvatskoj svaka treća ili četvrta pokupi HPV virus.pismejker wrote:a i promiskuitetne su,mijenjaju puno partnera,pokupe kojekakve infekcije,i to se poslije isto odrazi na neplodnost..
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako halal tući ženu...
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Ubojstvo u Splitu: Muškarac ubio ženu pa se objesio u obližnjoj crkvi
» Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
» Ubojstvo u Splitu: Muškarac ubio ženu pa se objesio u obližnjoj crkvi