Odbojkašice poskidale gaće :P
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Odbojkašice poskidale gaće :P
pa..svejedno je..moze i tako..tre911 wrote:Što će ti link slije kad možeš direktno c/p napraviti??? Klikneš na sliju desnim kopiraš i ovdje zaljepiš. Evo idem belog nimanija kopirati na taj načinpismejker wrote:nadjem sliku,u Gugl pregledniku..kliknem na nju,desnim klikom je otvorim u zasebnom tabu,i kopiram link slike,prilepim ovdje,kako se standardno lijepimelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
Pa to i radim, ali mi ne prihvaća slike, bez obzira na format.Roy_Bean wrote:klikneš na 'host an image'melkior wrote:Nije sa neta. Muči me ovaj Host an image.tre911 wrote:C/P ako je sa netamelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
pojavi se prozor u kojeg možeš 'drag'n'drop' sliku ili nađeš folder na kompu di je slika
klikneš 'send' ili 'send all' i onda sistem generira link kojeg iskopiraš i pejstaš u post
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Otvoriš host image i stisneš select file i onda odabereš sliku sa kompa i stisneš send allmelkior wrote:Nije sa neta. Muči me ovaj Host an image.tre911 wrote:C/P ako je sa netamelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
Ma, uvijek mi se pojavipismejker wrote:dakle..select file...onda ti otvori koje slike imas na kompu..selektirar file sličin,i gumbaš SEND ALL i malo sacekas..kad ti izbaci tri reda linkova,prvi red selektiras i kopiras,pejstas u onu shemu za ubacivanje slike
an error occured. Image is not allowed.
2015-08-09
znam da su srbi direktna loza Noinog sina Jafeta i to svi odreda....da je Djevica Marija srpkinja i to....al za rimske careve nisam znalatre911 wrote:A jebote, stvarno sam u k sa forumom, veliš amon raa :DDDDD pa dobro i rimski carevi su srbi pa zašto i Beli Nimani ne bi bio Amon RaaNoor wrote:eh moj tre, nisi u tijeku..to je prošlost, neće više biti einstein, to mu ispod časti, od danas je, kaže sam, egipatski bog sunca, Amon Ratre911 wrote:Mene čudi da ga nisu sa einsteinom usporedili :D Baš mi tako djeluje kad piše :))))))))Noor wrote:smiješ opet, nećemo se bunitiPrele wrote:
ja sam svojevremeno drzao svoju sliku na profilu pa su me ubedjivali da sam stavio sliku od robbie williamsa...
Guest- Guest
No da pitam Shakera, što je ovo: ljepota ili privlačnost?pismejker wrote:da probam ponovno..
2015-08-09
mhhhh..mozda neki cudni format..naim JPG prolazi,ali JPEG nekad ne..melkior wrote:Ma, uvijek mi se pojavipismejker wrote:dakle..select file...onda ti otvori koje slike imas na kompu..selektirar file sličin,i gumbaš SEND ALL i malo sacekas..kad ti izbaci tri reda linkova,prvi red selektiras i kopiras,pejstas u onu shemu za ubacivanje slike
Guest- Guest
Prirodna ljepota,koja rezultira privlacnoscu..Šejkera bi ovakvoj trebalo baciti medj sisove,da manje prica,a nes i da radi..melkior wrote:No da pitam Shakera, što je ovo: ljepota ili privlačnost?pismejker wrote:da probam ponovno..
Guest- Guest
Pa prvi mozak srbije akademik Deretić to tvrdi a pogledaj i ovoNoor wrote:znam da su srbi direktna loza Noinog sina Jafeta i to svi odreda....da je Djevica Marija srpkinja i to....al za rimske careve nisam znalatre911 wrote:A jebote, stvarno sam u k sa forumom, veliš amon raa :DDDDD pa dobro i rimski carevi su srbi pa zašto i Beli Nimani ne bi bio Amon RaaNoor wrote:eh moj tre, nisi u tijeku..to je prošlost, neće više biti einstein, to mu ispod časti, od danas je, kaže sam, egipatski bog sunca, Amon Ratre911 wrote:Mene čudi da ga nisu sa einsteinom usporedili :D Baš mi tako djeluje kad piše :))))))))Noor wrote:
smiješ opet, nećemo se buniti
Sve je u duhu poznate srpske pjesme (beogradski politički list "Srbski Narod", br. od 25. ožujka 1944.):
Nebo je plave srpske boje
A u njem stanuje srbski bog.
Oko njega anđeli srpski stoje
I služe Srbina boga svog!
Guest- Guest
melkior wrote:
No da pitam Shakera, što je ovo: ljepota ili privlačnost?
to ju glupača koja radi nepravilne tragove u pijesku, plaža je bila savršeno ravna prije nego se ona odlučila izvaliti
Guest- Guest
samo da mi srpsku plavu boju objasne....i mogu umrijeti :Dtre911 wrote:
Pa prvi mozak srbije akademik Deretić to tvrdi a pogledaj i ovoSve je u duhu poznate srpske pjesme (beogradski politički list "Srbski Narod", br. od 25. ožujka 1944.):Nebo je plave srpske bojeA u njem stanuje srbski bog.Oko njega anđeli srpski stojeI služe Srbina boga svog!
Guest- Guest
Manekenka s najvećim grudima Europe: Želim postati crnkinja
Njemica Martina Big, poznata po golemim silikonskim grudima, prima injekcija za tamnjenje kože. Osim toga,
priznaje, svaki dan se sunča u svom kućnom solariju
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/manekenka-s-najvecim-grudima-europe-zelim-postati-crnkinja-520184 - 24sata.hr
---------------------------------------------------------------------------------------
pa kad michael Jackson može postati bijelac, onaj bosanac može postati žensko .....
onda može i ova Njemica postati crnkinja ( hićo se u grobu okreće )
E da i kolega - Crvenkasti - postao Hrvat
Sve je mogućno dakle
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pismejker wrote:mhhhh..mozda neki cudni format..naim JPG prolazi,ali JPEG nekad ne..melkior wrote:Ma, uvijek mi se pojavipismejker wrote:dakle..select file...onda ti otvori koje slike imas na kompu..selektirar file sličin,i gumbaš SEND ALL i malo sacekas..kad ti izbaci tri reda linkova,prvi red selektiras i kopiras,pejstas u onu shemu za ubacivanje slike
2015-08-09
plemenita krv, rimski carevi, Isus Krist srbo, kinezi digli zid da se obrane od srba, prvi narod koji je pismo poznavao, ..:DDDDDDDDDDDDD što ti više treba da poveruješ da se radi bre o autentičnom nebeskom narodu :))))))))Noor wrote:samo da mi srpsku plavu boju objasne....i mogu umrijeti :Dtre911 wrote:
Pa prvi mozak srbije akademik Deretić to tvrdi a pogledaj i ovoSve je u duhu poznate srpske pjesme (beogradski politički list "Srbski Narod", br. od 25. ožujka 1944.):Nebo je plave srpske bojeA u njem stanuje srbski bog.Oko njega anđeli srpski stojeI služe Srbina boga svog!
Guest- Guest
da sam srpkinja bilo bi me sram, časna riječ.tre911 wrote:
plemenita krv, rimski carevi, Isus Krist srbo, kinezi digli zid da se obrane od srba, prvi narod koji je pismo poznavao, ..:DDDDDDDDDDDDD što ti više treba da poveruješ da se radi bre o autentičnom nebeskom narodu :))))))))
Guest- Guest
U to ne sumnjam, svakome ko ih gleda sa strane dolaze iste misli kad ih počne malo proučavati, takva doza mitomanije i autodestruktivnosti se zaista teško može naći među narodima na kugli zemaljskoj.Noor wrote:da sam srpkinja bilo bi me sram, časna riječ.tre911 wrote:
plemenita krv, rimski carevi, Isus Krist srbo, kinezi digli zid da se obrane od srba, prvi narod koji je pismo poznavao, ..:DDDDDDDDDDDDD što ti više treba da poveruješ da se radi bre o autentičnom nebeskom narodu :))))))))
Guest- Guest
Bi.Oh_Femder wrote:Objektivna ljepota je u subjektivnom oku promatrača/i(ce). Sve su žene ljepotice kad si s Magelanom plovio tri godine na putu oko svijeta sa samim muškarcima. Tad bi đango i ovima s lijeva istresao kamion sperme po licu i još bi pito jel ima još koja taka dlakonoga digičica ;PNoor wrote:bome, nitko se objektivno ni opisati ne usudi, osim sveleta lepotanakic wrote:
a vi sve ljepotani :D
Ben Affleck
Pravi se našli da se zgražavaju. Dok vrte dupetom i prazilukom.tre911 wrote:U to ne sumnjam, svakome ko ih gleda sa strane dolaze iste misli kad ih počne malo proučavati, takva doza mitomanije i autodestruktivnosti se zaista teško može naći među narodima na kugli zemaljskoj.Noor wrote:da sam srpkinja bilo bi me sram, časna riječ.tre911 wrote:
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Indijci napunili gace
» Turci seru u gaće
» gaće padaju pred Kolindom
» NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
» Mali Kuleba plače, popiškio gaće
» Turci seru u gaće
» gaće padaju pred Kolindom
» NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
» Mali Kuleba plače, popiškio gaće
Page 5 of 6